Suomi
Gamereactor
esports
Brawl Stars

Zeta-divisioona murskasi ehdottomasti Brawl Stars MM-finaalit

Organisaatio otti kotiin ensimmäisen ja toisen sijan kahdella kilpailevalla listallaan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Esports-organisaatio Zeta Division teki läsnäolon Brawl Stars World Finalsissa. Viikonloppuna järjestetty turnaus toi yhteen parhaat Brawl Stars -joukkueet ympäri maailmaa kilpailemaan osuudesta 1 miljoonan dollarin palkintopotista, ja Zeta-divisioonalle tämä tarkoitti kahden kokoonpanon tuomista, molemmat Japanista.

Ja käy ilmi, että tämä oli todella hyvä idea, koska sunnuntain suuret finaalit päätyivät Zeta-divisioonan työsulkuun, jossa Zeta Division One otti vastaan Zeta Division Zeron, ja voittaja oli lopulta jälkimmäinen, Zero.

Tämä tarkoitti sitä, että esports-organisaatio päätyi turnauksen ensimmäiseksi ja toiseksi ja vei kotiin yhteensä 600 000 dollaria palkintorahaa (60 % kokonaispotista), joista 400 000 dollaria meni nollaan ja 200 000 dollaria Oneen.

Kun tämä turnaus on kirjoissa, kaikki katseet kohdistuvat Supercelliin ilmoittamaan ja paljastamaan tietoja kaudelle 2023.

Brawl Stars

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Supercellin Brawl Stars on julkaistu

Supercellin Brawl Stars on julkaistu

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Kotimaisen Supercellin uusi peli Brawl Stars on nyt saatavilla iOS- ja Android-laitteille. Pelin idea on yksinkertainen. Tarkoituksena on selviytyä kolmen minuutin ajan,...



Ladataan seuraavaa sisältöä