Suomi
Gamereactor
uutiset
Elite Dangerous

Yksinoikeudella nyt katsotaan, miltä näyttää Elite Dangerousin Fleet Carriers

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Gamereactor paljasti Elite: Dangerousin tulevan päivityksen Fleet Carriers toukokuun lopulla. Nyt on aika paljastaa osana Gamereactorin Game On -tapahtumaa se julkaisutraileri.

HQ

Isot alukset mahdollistavat hyperavaruushypyt, ja enimmillään 16 pelaajaa pystyy matkaamaan ja tekemään tehtäviä yhdessä. Uusi sisältö on käynyt läpi kaksikin betatestausta viimeisen kahden kuukauden aikana, ja kehittäjien mukaan se oli tarpeellista sen selvittämiseksi, miten erilaiset pelaajien ryhmät haluavat käyttää isoja aluksia.

"Fleet Carriers are a game changing update for a variety of players. Whether you have managed to scrimp and save up enough credits to own one for yourself or you are playing with your squad mates". In this regard, besides pursuing the ownership of one of these carriers, "the beauty is what they enable players to do on a community level, to expand their reach into the farthest reaches of space."

Palautetta on kuunneltu muun muassa DSSA:n muodossa (Deep Space Support Array).

Uusi moninpeli toivottavasti pitää pelaajat kiireisinä aina ensi vuoden alussa julkaistavaan Odyssey-laajennukseen saakka.

Lisää Game On -uutisia on tulossa alasivulle.

Elite Dangerous

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä