Suomi
Gamereactor
lifestyle

Xiaomin SU7 EV näyttää olevan erittäin kilpailukykyisesti hinnoiteltu

Näyttää siltä, että auto voisi olla melko helppokäyttöinen sähköauto.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Olemme tienneet jo jonkin aikaa, että kiinalainen teknologiajätti Xiaomi on pyrkinyt tekemään itselleen nimeä sähköajoneuvojen tilassa SU7-auton muodossa, joka debytoi joskus myöhemmin tänä vuonna. Vaikka Xiaomi jakoi jo joukon tietoja kyseisestä autosta, hintatiedot on nyt paljastettu ja se näyttää maalaavan erittäin mielenkiintoisen kuvan.

Auto Expressin mukaan SU7: n on tarkoitus alkaa noin 220 000 yuanista (mikä vastaa noin 24 000 puntaa). Tämä koskisi perusmallia, jossa Pro nousee 245 000 juaniin (27 000 puntaa) ja Max vielä korkeammaksi lähes 300 000 juaniin (34 000 puntaa).

On sanottava, että näitä Yhdistyneen kuningaskunnan hintoja ei ole vahvistettu, koska Xiaomi ei ole vielä hahmotellut, mitkä maat ovat käyttöönottoehdotuksessaan tänä vuonna. Lisäksi, jos SU7 lanseerataan Isossa-Britanniassa, autolle asetetaan tulli, kuten kaikille maahan saapuville kiinalaisille sähköautoille. Silti, vaikka näin olisikin, SU7 on paljon kilpailukykyisemmin hinnoiteltu kuin uusi Tesla, joka voi esimerkiksi aloittaa noin 35 000 punnan vähittäismyynnin Isossa-Britanniassa.

Xiaomin SU7 EV näyttää olevan erittäin kilpailukykyisesti hinnoiteltu
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä