Suomi
Gamereactor
laitearviot

Xiaomi Sound Outdoor on laatua

Kiinan Xiaomilla on tarjota kilpailija JBL:lle samalla vesitiiviillä kuorella ja lämpimällä äänenlaadulla.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Pienen kaiuttimen suorituskyky on ajan saatossa kasvanut, ja viimeisen viiden vuoden aikana ne parhaimmat ovat ehkä olleet JBL ja Marshall (siis Zound Industries).

HQ

Aiemmin en ollut testannut kiinalaisen Xiaomin Bluetooth-kaiutinta. Lopputulos oli paljon parempi kuin olin ajatellutkaan, ja hintaakin on vain rapia 70-80 euroa. Kokoa on suunnilleen saman verran kuin puolen litran limsapullolla. Ja silti Xiaomi Sound Outdoor on vain hyvä.

Kaiuttimella on kokoa 20 cm x 6,8 cm, ja painoa vain 600 grammaa. Se on vesitiivis (IP67), iskunkestävä ja vuorattu pinnalta kumilla, joka yhdessä oranssin viivan kanssa tuo vahvasti JBL:n mieleen. Akkua on 2600 mAh, ja käyttöaikaa 12 tunniksi. Lataaminen tyhjästä täydeksi vie aikaa kolmisen tuntia. Sisällä on kaksi ajuria, ja kaksi bassovahvistinta. Kaksi kaiutinta voi helposti parittaa Mi-sovelluksen avulla, ja luoda näin stereoäänen. Toisiinsa voi yhdistää vaikka sata kaiutinta, jos niin haluaa. Bluetooth 5.4 on mukana, ja taajuusalue on 60 Hz - 20 kHz.

Ääni on lämmin tuoden mieleen Bosen, JBL:n ja Marshallin. Xiaomin kaiutin kuitenkin istuu hyvin monenlaiselle musiikille. Äänenlaatu on siis erittäin hyvä. Laatu on ilmava, helppo kuunnella ja hauska - kaiken aikaa. Podcasteja kuunnellessa ihmisten äänen kuulostavat luonnollisilta olematta tylsiä.

Tällä hinnalla ei voi saada parempaa Bluetooth-kaiutinta.

Tämä on mainos:
Xiaomi Sound OutdoorXiaomi Sound OutdoorXiaomi Sound Outdoor
09 Gamereactor Suomi
9 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä