Suomi
Gamereactor
uutiset
Redfall
KUUMAA NYT: E3 2021 -sisältö

Xboxin yksinoikeus Redfall laittaa pieksämään vampyyreja niin yksin kuin kavereiden kanssa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
HQ

Arkane Austin muistetaan muun muassa peleistään Dishonored ja Prey. Nyt heillä on työn alla pelaajien yhteistyötä painottava Xboxin yksinoikeus Redfall, joka julkistettiin kesän 2021 E3-messuilla. Nyt sitten viralliselle sivulle on ilmaantunut paljon uutta tietoa siitä, mitä tulossa on.

Redfall on saaressa Massachusettsin osavaltiossa sijaitsevan kaupungin nimi. Tiedemiehet ovat luoneet vampyyreja, jotka pääsivät vahingossa karkuun. Oliot eivät pidä auringosta, joten luonnonvalo on suljettu pois, ja lisäksi kaikki yhteydet ulkomaailmaan on katkaistu. Pelaajat ovat siis jumissa Redfallissa, ja valittavana on useita erilaisia henkilöhahmoja.

Redfall on pelattavissa joko yksin tai enimmillään kolmen kaverin kanssa, ja jokaisella osallistujalla on omat erikoiset kykynsä. Vampyyreja on useita erilaisia, mutta sen ohella mukana ovat heidän uskolliset seuraajansa. Heillekään ei sovi armoa antaa.

Katso alta kuvat, ja englanniksi esittely kustakin pelattavasta hahmosta.

RedfallRedfall
RedfallRedfall
RedfallRedfall
RedfallRedfall
Redfall

Jacob Boyer - He worked as a sharpshooter in the military and was sent to Redfall, but ended up being separated from his men. Now he roams the streets of the town and takes out whatever supernatural enemies he can find, and also has a raven helper.

Redfall

Layla Ellison - An biomedical engineer from Wisconsin who studied at the Redfall Technical University. Something went south during research, and she woke up in a Redfall hell with tyelekinetic powewrs and a headache.

Redfall

Devinder Crousley - An amateur cryptozoologist and also an influencer focusing on paranormal stuff. He arrived to Redfall just before it went dark, and now he has to use all his aquired tricks to survive - while also document everything for his followers.

Redfall

Remi de la Rosa - An elite Navy soldier and combar engineer who has travelled around the world doing good. While investigating Redfall, her ship sunk with the crew missing. She made it however, and is accompanied by a robot, and is hellbent on saving the town.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä