Suomi
Gamereactor
uutiset

Xboxin kultajäsenyys ei enää sisällä Xbox 360 -nimikkeitä

Lokakuusta alkaen Games with Gold -ohjelmaan tulee vain uudempia lisäyksiä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Jos tilaat Xbox Live Goldin, olet oikeutettu myös Games with Gold -ohjelmaan, joka ei valitettavasti ole ollut kovin hyvä pariin vuoteen, muutamia yksittäisiä kuukausia lukuun ottamatta.

Todennäköisesti tämä tarkoittaa sitä, että Microsoft valmistautuu yksinkertaisesti poistamaan Xbox Live Gold -tilauksen kokonaan, sillä he ovat nyt ilmoittaneet kaikille tilaajille, että Xbox 360 -pelit poistetaan palvelusta lokakuusta alkaen. Tämä ei kuitenkaan vaikuta jo lataamiisi nimikkeisiin, sillä nuo Xbox 360 -pelit ovat ikuisesti omiasi.

"1. lokakuuta 2022 alkaen Xbox Game Pass Ultimate- ja Xbox Live Gold -jäsenille Games with Goldin kautta tarjottavat kuukausittaiset pelit eivät enää sisällä Xbox 360 -pelejä.

Olemme saavuttaneet rajamme tuoda Xbox 360 -pelejä saataville. Games with Gold sisältää kuitenkin edelleen jännittäviä Xbox One -pelejä ja eksklusiivisia säästöjä joka kuukausi.

Tämä ei vaikuta Xbox 360 -peleihin, jotka olet ladannut ennen lokakuuta 2022. Kaikki Xbox 360 -pelit, jotka lunastat Games with Goldin kautta ennen tätä aikaa, jäävät Xbox-tilillesi riippumatta siitä, jatkatko tilaustasi.

Kiitos, että olet uskollinen jäsen."

On myös mainittavan arvoinen asia, että Sony lopetti saman konsolisukupolven (Playstation 3) pelien lisäämisen kolme vuotta sitten. Joten vaikka tämä on epäilemättä surullinen uutinen, on silti melko vaikuttavaa, että olemme saaneet Xbox 360 -nimikkeitä pelattavaksi niin pitkään.

Xboxin kultajäsenyys ei enää sisällä Xbox 360 -nimikkeitä


Ladataan seuraavaa sisältöä