Suomi
Gamereactor
uutiset

Xbox Wireless Headset julkistettiin

Langattomat ämyrit tuovat pelimaailman korviisi.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Pelikuulokkeiden markkinoilla ei ole suoranaista vaihtoehtojen puutetta, sillä esimerkiksi Xbox Series X:lle on saatavilla muun muassa Razer Kaira Pro, Turtle Beach Stealth Gen 2 700X, Steelseries Arctis 9 Wireless sekä Audeze Penrose X. Nyt joukkoon on kuitenkin liittymässä uusi haastaja.

Seuraava varteenotettava vaihtoehto on itsensä Microsoftin tarjoama, kun se julkisti Xbox Wireless Headset -pelikuulokkeet.

Xbox Wireless Headset tuen piirissä ovat Dolby Atmos, DTS Headphone: X sekä Windows Sonic. Laitteessa on niin ikään Bluetooth-yhteys, jonka ansiosta se toimii esimerkiksi PC:n, älypuhelimien sekä muiden laitteiden kanssa.

"[Xbox Wireless Headset] delivers best-in-class audio and chat performance, outstanding design and comfort, and unique experiences that are tailored for each gamer".

Mukana on mikrofonin automaattinen vaimennus, jonka avulla mikki on aktiivisena ainoastaan pelituokioiden aikana. Säätimet volyymille sekä chatäänille on sijoitettu toiseen korvakuppiin.

Akkukestoksi luvataan 15 tuntia, jonka täyttäminen vaatii kolme tuntia. Lisäksi puolen tunnin pikalatauksen kerrotaan riittävän neljän tunnin sessioon.

Xbox Wireless Headset saapuu myyntiin maaliskuun 16. päivä. Sen suositushinta on 99,99 €.

HQ
Xbox Wireless Headset julkistettiin


Ladataan seuraavaa sisältöä