Suomi
Gamereactor
uutiset
Stranger of Sword City

Xbox Onen roolipelivalikoima laajenee kahdella yksinoikeudella

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Viimeisimmässä Ustreamissä japanilaisen Experience Inc. yhtiön toimitusjohtajalla Hajime Chikamilla oli hyviä uutisia kaikille Xbox Onen hankkineille ja japanilaisista roolipeleistä pitäville. Purexbox-sivuston mukaan yhtiö julkaisee kaksi roolipeliä pelkästään Microsoftin nykyiselle kotikonsolille. Molemmat nähdään ainoastaan digitaalisessa muodossa ja ne voi ostaa itselleen Xbox Storen kautta.

Ensimmäinen on uusi versio Xbox 360:lle, PS Vitalle ja PC:lle julkaistusta pelistä nimeltään Stranger of Sword City, jonka uutta ilmettä voi ihailla alla olevista kuvista. Alkuperäinen julkaisu sai japanilaisen Famitsun arviossa 32/40 pistettä. Peli tupsahtaa Storeen 2016 tammi-maaliskuussa.

Toinen peli on nimeltään Students of Round 2, mutta sen julkaisuun on aikaa vielä puolitoista vuotta. Pelin luvataan muistuttavan hieman Fire Emblem -sarjaa, joten luvassa on todennäköisesti taktisia taisteluja. Julkaisun ajankohdaksi kaavaillaan 2017 maaliskuuta. Koska siihen on vielä näin paljon aikaa jäljellä, yhtiö ei ole lyönyt tarkkoja suunnitelmia lukkoon pelin sisällön suhteen.

Stranger of Sword City
Stranger of Sword City
Stranger of Sword City
Stranger of Sword City

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä