Suomi
Gamereactor
uutiset
Grand Theft Auto: San Andreas

Xbox 360:n remasteroitu GTA: San Andreas on käännetty tablettiversiosta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Grand Theft Auto: San Andreaksen julkaisusta on kulunut jo 10 vuotta. Juhlan kunniaksi Rockstar julkaisi HD-tarkkuuteen remasteroidun San Andreaksen Xbox 360:lle. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että uutta peliä ei ole tehty alkuperäisestä Xbox-versiosta vaan Androidille kehitetystä käännöksestä.

Digital Foundryn julkaisemassa jutussa he toteavat, että remasterointi on itse asiassa tehty tableteile julkaistusta käännöksestä:

"Rinnakkain verrattaessa näyttää siltä, että Xbox 360 ja Shield Tabletin versiot vastaavat tarkasti toisiaan. Suuremman tarkkuuden 2D taide ja käyttöliittymä ovat samanlaiset, tosin piirtoetäisyys on konsoliversiossa suurempi kuin Androidilla."

Uutta versiota vaivaat myös tekniset ongelmat ja bugit. Välivideoiden ääniraita häviää joskus täysin. Kuvataajuuden maksimiksi on asetettu 30 kuvaa sekunnissa, mutta sitä ei ole lukittu siihen. Tästä syystä ajoittain esiintyy pätkimistä, kun ruudunpäivitys tipahtaa jopa 15 fps:n tietämille. Pelissä ei ole myöskään minkäänlaista anti-aliasointia, mikä on outoa. Jopa emulaattorilla pyörivät vanhat Xboxin pelit saivat pehmennystä sahalaitoihinsa.

Näyttää siis siltä, että tämä ei ollutkaan se kaikista paras ja kattavin versio San Andreaksesta. Harmillista, sillä Carlin kanssa matka Los Santosissa oli aikoinaan todella hieno kokemus ja se olisi ansainnut osakseen kunnon käsittelyn.

Grand Theft Auto: San Andreas

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä