Suomi
Gamereactor
laitearviot

Xbox 360 Wireless Headset with Bluetooth

Johan tätä on odotettu. Microsoft on viimein julkaissut Bluetoothia tukevan langattoman kuulokemikrofonin, jota voi käyttää yhtä lailla Xbox 360 -peleissä kuin sinihammasta tukevissa puhelimissa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Xbox 360 Wireless Bluetoot Headset luottaa minimaaliseen tyylikkääseen kiiltävän mustaan muotoiluun. Toiselle korvalle sijoitettavan pienen mustan laatikon saa pysymään korvalla ohuella muovisangalla, joka tuntui aluksi niin heiveröiseltä, että pelkäsin sen katkeavan heti kättelyssä. Sanka on kuitenkin kestänyt hyvin ensimmäiset testiviikot ja käyttömukavuuskin on hyvä kiitos mukana tulevien erikokoisten nappikuulokkeen pehmusteiden.

Verrattuna normaaliin Xbox 360 -kuulokemikrofonisettiin on uudessa laitteessa hieman enemmän opiskeltavaa. Toisaalta toimintojakin löytyy reilusti enemmän. Laite itsessään on hyvin yksikertainen, eikä napeissa löydy kuin päänäppäin, äänenvoimakkuus ja chatti/Bluetoot -kytkin. Mukana tulleet ohjeet ovat aika vaatimattomat, joten jonkin verran opiskelua ja kokeilua vaadittiin ennen kuin kaikki toimi niin kuin piti.

Säätämisen jälkeen laite toimi kuitenkin erittäin mallikkaasti. Pelin chatissa keskustelijoiden äänet kuuluivat kirkkaasti, vaikka Xbox 360:n ainainen pieni taustakohina oli yhtä lailla kuultavissa kuin muissakin testaamissani konsolin kuulokkeissa. Vaikka laitteen pienen koon takia mikrofoni jää varsin kauaksi suusta, oltiin toisessakin päässä linjaa tyytyväisiä. Puheluun vastaaminen onnistui kiivaankin pelin aikana helposti. Näpäyttämällä Bluetoot-kytkintä pääsi sulavasti puheluun ja takaisin peliin ilman että puhelimen etsiminen kostautui virtuaalisilla pelikentillä.

Xbox 360 Wireless Headset with Bluetooth on hyvä ja odotettu uutuuslaite Xbox-pelaajille. Se tarjoaa mitä lupaakin, eikä käyttömukavuudessa tai muotoilustakaan ole juurikaan pahaa sanottavaa. Yksi iso miinus täytyy antaa heikosta akun kestosta. Laite jää helposti valmiustilaan ja akku tyhjenee tällöin alta aikayksikön. Kovassa pelikäytössä laitetta saa ladata päivittäin, mikä tosin on helppo niin boksin kuin PC:nkin USB-liitännän kautta. Ostopäätöksessä myös viiden kympin hinta lisäkuulokkeesta vain Bluetooth-ominaisuutta varten voi närästää, mutta toisaalta laite sopii erinomaisesti toiseksi headsetiksi kunnon Hifi-kuulokemikrofonin rinnalle.

Tämä on mainos:
Xbox 360 Wireless Headset with Bluetooth
Xbox 360 Wireless Headset with Bluetooth
Xbox 360 Wireless Headset with Bluetooth
Tämä on mainos:
08 Gamereactor Suomi
8 / 10
+
Tyylikäs muotoilu, hyvä kuuluvuus, puheluihin vastaaminen helppoa
-
Heikko akun kesto, huonot ohjeiden kanssa käyttöönotto hieman hankalaa
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score


Ladataan seuraavaa sisältöä