Suomi
Gamereactor
uutiset
Portal

XBLA:n Portal tarjouksessa

Deal of the Week suosii kakkua

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Microsoftin Deal of the Week tarjoaa aina jonkin Xbox Livestä löytyvän tuotteen tuntuvalla alennuksella yhdeksi viikoksi. Tällä kertaa arpaonni kohtasi legendaksi muodostunutta Portal-peliä: pelaajat voivat omakätisesti todeta kakun olevan valhetta 33% halvemmalla kuin normaalisti -- peli lähtee nyt 800 MS-pisteellä eli noin kympillä.

Portal on koe-eläinseikkailu mielenkiintoisesti asioita priorisoivan tekoälyn hoteissa. Peli pistää pähkäilemään, miten päästä paikasta A paikkaan B, jos välissä on kuolettavia ansoja ja käsissä vain madonreikiä ympäristöön tekevä portaalipyssy?

Portal on syystäkin niittänyt hirveästi mainetta, ja jos tämä pikkuinen mutta joka hetkeltään puhdasta riemua sisältävä peli on jäänyt kokeilematta, vielä ehtii korjata tilanteen.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Apple II -koneelle tehty Portal

Apple II -koneelle tehty Portal

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Internetin ihmeellisessä maailmassa on nyt luotu Apple II -versio Valven Portal-pelistä. Luojiensa verkkosivulla on lisätietoa projektista. Erityisen tärkeää on huomata,...

2
Myös Portal kääntyy lautapeliksi

Myös Portal kääntyy lautapeliksi

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Aiemmin Assassin's Creed: Arena -lautapelin julkistanut Cryptozoic on nyt paljastanut tulevan Portal: Uncooperative Cake Acquisition Gamen.Ladataan seuraavaa sisältöä