Suomi
Gamereactor
uutiset
Ikaruga

XBLA:n Ikaruga alennuksessa

Deal of the Week suosii klassista räiskintää

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ikaruga on vanha räiskintäklassikko, jossa väriään vaihtava alus mättää massiivista vihollisarmadaa pataan. Peltikottero voi olla kahta väriä, ja jos sattuu tulittamaan samanväristä vihollista, tämä ottaa tuhdisti enemmän vahinkoa. Sukkula myös osaa muuttaa itseensä osuneet ammukset energiaksi, mikäli ne vain sattuvat niinikään olemaan samanvärisiä kuin itse on.
Nokkelalla pelimekaniikalla ratsastava Ikaruga ei syyttä ole legendan maineessa. Microsoftin Deal of the Week pudottaa pelin hinnasta 50% eli 400 MS-pisteeseen, eli kansankielisesti noin vitoseen. Se on kulttuuriteko se.
Tarjous kestää vielä tämän viikonlopun.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Huhun mukaan Ikaruga tulossa Switchille

Huhun mukaan Ikaruga tulossa Switchille

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

PC ja Xbox One ovat nykypolven alustoista ainoat, joilla pääsee pelaamaan klassista Ikarugaa. Huhujen mukaan peli olisi kuitenkin tulossa PS4:lle, ja nyt kehittäjä...

0
Ikaruga sai ikärajan PS4:lle Saksassa

Ikaruga sai ikärajan PS4:lle Saksassa

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Gematsun mukaan Treasuren toiminnallinen ammuskelu Ikaruga on nyt matkalla PS4:lle, sillä peli on saanut ikärajan Sonyn konsolille. Ikaruga julkaistiin alunperin vuonna...

1
Ikaruga tiistaina Steamiin

Ikaruga tiistaina Steamiin

UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Lokakuussa Steam Greenlightissa läpi mennyt Ikaruga julkaistaan Steam-kaupassa 18. helmikuuta. Legendaarinen shoot 'em up tekee näin debyyttinsä PC:llä.



Ladataan seuraavaa sisältöä