Suomi
Gamereactor
uutiset
World of Warcraft: Wrath of the Lich King

WoW-addikteille terapiaa pelissä

Sieltähän heidät löytää

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Brittipsykiatri Rrichard Graham haluaa tuoda nuorten mielenterveyspalvelut myös World of Warcraftiin. Suunnitelman tavoitteena on tavoittaa ne nuoret, joita normaali kouluterveydenhoito ei tavoita: normaalielämästä vieraantuneet, jopa kuusitoista tuntia päivässä pelaavat WoW-addiktit.
Grahamin mukaan nettiriipuvaisten nuorten ohjaaminen hoidon piiriin on hankalaa siksi, että ongelmaan kuuluva sosiaalinen eristyneisyys pitää uhrit kotona tietokoneensa ääressä, missä he ovat poissa silmistä ja poissa mielestä. Paremmin kuin kouluympäristössä nuoret WoW-addiktit tavoittaisi pelistä. Graham visioi projektin alkavan vuoden loppuun mennessä, ja on pyytänyt Blizzardia tukemaan hanketta antamalla psykiatreille ilmaiset pelitilit toimintaansa. Blizzard ei toistaiseksi ole kommentoinut virallisesti.
"Eräs ongelma jonka kuitenkin joudumme kohtaamaan on, että vaikka psykiatrit ovat lahjakkaita työssään, he eivät luultavasti tule olemaan kovin lahjakkaita WoWissa," Graham pohtii. "Meidän on luultavasti tehtävä sille jotakin, jos haluamme päästä puheisiin tyyppien kanssa, jotka vain pelaavat tuntikausia."

World of Warcraft: Wrath of the Lich King

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä