Suomi
Gamereactor
uutiset
Worms Rumble

Worms Rumble ilmestymässä joulukuussa

Worms sarjan uusin tulokas tukee jopa 32 pelaajan otteluita.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Team17 julkaisi Worms -sarjan uusimman tulokkaan Worms Rumblen ilmestyvän kauppojen hyllyille joulukuussa PS4, PS5 ja PC alustoille. Maanläheinen reaaliaikastrategia tulee tukemaan 32 pelaajan välisiä otteluita ja alustojen välistä crossplaytä.

Worms Rumble tulee myöskin sisältämään liudan erilaisia pelimuotoja kuten Solo Deathmatch ja Last Worm Standing. Pelaajat voivat kustomoida matojaan erilaisilla kosmeettisilla esineillä. Ennakkotilaamalla pelin Steamissa nyt saa palkinnoksi erilaisia kosmeettisia esineitä uudesta Challenger pakkauksesta.

"Julkaisupäivän vahvistaminen on suuri hetki tiimillemme", Team 17:n luovaohjaaja sanoi lehdistötiedotteessa. "Odotamme innolla nähdä kuinka pelaajat tulevat valtaamaan taistelukentät, ja se on fantastista että ensi kuussa avoin beta tulee mahdollistamaan Playstation 4 ja PC alustojen välisen pelaamisen ja antamaan esimaun mitä pelaajat voivat odottaa joulukuussa."

Worms RumbleWorms Rumble
Worms RumbleWorms Rumble

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Videoarviossa Worms Rumble

Videoarviossa Worms Rumble

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Team 17 -firman uusin Worms-peli Worms Rumble on ulkona. On siis aika ottaa peliin katsaus videoarvion muodossa. Katso se täällä Gamereactorissa.Ladataan seuraavaa sisältöä