Suomi
Gamereactor
esports
League of Legends

Worlds 2023:n sanotaan olevan kaikkien aikojen katsotuin esports-turnaus

Yli kuusi miljoonaa samanaikaista katsojaa kerralla.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Esports-maailman aihe viimeisen 24 tunnin aikana on ollut League of Legends World Championship, joka on nyt päättynyt ja nähnyt T1:n ottavan voiton voitettuaan Weibo Gaming. Nyt kun suuri tapahtuma on kirjoissa, Esports Charts on raportoinut, että Worlds 2023 on nyt ottanut ennätyksen myös kaikkien aikojen katsotuimpana esports-tapahtumana.

Sanotaan, että tapahtuma onnistui saavuttamaan huippunsa finaalin aikana lähes 6.5 miljoonalla katsojalla kerralla ja että keskimääräinen katsojamäärä oli 1.3 miljoonaa. Kaiken kaikkiaan 117 tunnin lähetysaikansa aikana tapahtuma keräsi myös 147 miljoonaa katselutuntia, ja todella vaikuttava osa näistä tilastoista on, että tämä ei sisällä tietoja kiinalaisilta alustoilta ja vaikka se pidetään aikana, joka on yleensä epäsuotuisa suurimmalle osalle amerikkalaisista katsojista.

On selvää, että vaikka League of Legends on kestänyt yli 10 vuotta kilpailullista elinkaartaan, se on edelleen yksi, ellei jopa suosituin esports-peli.

League of Legends

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
League of LegendsScore

League of Legends

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.Ladataan seuraavaa sisältöä