Suomi
Gamereactor
esports
League of Legends

Worlds 2023 järjestetään Etelä-Koreassa

Mutta MSI 2023 on tulossa Lontooseen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Riot Games on ilmoittanut vuoden 2023 League of Legends -kilpailutilan suurimpien turnausten paikat. Uuden kauden alkamisen kunniaksi ilmoitettu Riot on paljastanut, että Mid-Season Invitational on tulossa Lontooseen tänä vuonna, ja Worlds järjestetään Etelä-Koreassa.

Tämän lisäksi on paljastettu muutamia muotomuutoksia. MSI 2023:ssa on läsnä 13 joukkuetta (11:stä ylöspäin), ja tämän vuoksi Play-In Stage ja Bracket Stage ovat molemmat kaksinkertaisia eliminointeja. Play-Insissä on myös kahdeksan joukkuetta läsnä (yksi LEC:n, LCS:n, LPL:n, LLA:n, CBL:n, PCS:n, VCS:n ja LJL:n alueellisista liigoista). LEC:n, LCS:n ja LPL:n ylimmät siemenet sekä LCK:n kaksi parasta siementä menevät kaikki suoraan Bracket Stagelle.

League of Legends

Mitä tulee Worlds 2023:een, tässä nähdään 22 joukkuetta, jotka kilpailevat kolmessa pelivaiheessa; Play-Ins, Swiss ja Knockouts. Tämän lisäksi ennen Worldsin päätapahtumaa on uusi karsintataso nimeltä Worlds Qualifying Series, joka antaa isompien divisioonien alemman siemenen joukkueille mahdollisuuden päästä Etelä-Koreaan pääturnaukseen.

Mitä mieltä olet MSI: n ja Worldsin uusista muodoista ja isäntäpaikoista?

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
League of LegendsScore

League of Legends

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.Ladataan seuraavaa sisältöä