Suomi
Gamereactor
uutiset
Wonka

Wonka on ihmisten kiukun kohteena, koska Hugh Grant valittiin Oompa Loompan rooliin

Lyhytkasvuisuudesta kärsivä näyttelijä on ilmaissut huolensa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ei voi kiistää, että yksi tulevan Wonka-elokuvan silmiinpistävimmistä osista on Hugh Grantin näkeminen Oompa Loompana. Mutta vaikka nähty ulkonäkö edelleen kummittelee monien mielessä, lyhytkasvuisuudesta kärsivä näyttelijä on puhunut tästä valinnasta ja siitä, kuinka se vaikuttaa yksilöihin, joilla on mainittu sairaus filmiteollisuudessa.

Puhuessaan BBC:n kanssa George Coppen, joka tunnetaan näyttelijänä Sweet Cupid Netflixin School for Good and Evil -elokuvassa ja yhtenä Nelwyneistä Disney+:n Willow-elokuvassa on ilmaissut huolensa, ja kertoo, että lyhytkasvuisuudesta kärsiviä näyttelijöitä syrjäytetään alalta.

"A lot of actors [with dwarfism] feel like we are being pushed out of the industry we love. A lot of people, myself included, argue that dwarfs should be offered everyday roles in dramas and soaps, but we aren't getting offered those roles. One door is being closed but they have forgotten to open the next one."

Coppen mainitsi, että hän alkoi miettiä asiaa ensimmäisen kerran nähtyään Peter Jacksonin The Hobbit -elokuvat ja nähtyään eri henkilöt, jotka valittiin näyttelemään kääpiöitä elokuvassa.

Wonka

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä