Suomi
Gamereactor
uutiset
Wipeout HD

Wipeout HD päivittyy

Moninpeliin lisäominaisuuksia ja helpotuksia

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Wipeout HD päivittyy tänään kello 19 versioon 1.30. Päivitys lisää ominaisuuksia etenkin moninpeliin. Uuteen versioon on lisätty palkintopalli, jolla näkyy kisan kolme parasta. Myös voittajakolmikon ulkopuolisilla pelaajilla on mahdollisuus ansaita yhteensä 33 erilaista verkkopelimerkkiä.

Verkkopelaamisen aloittamista on myös helpotettu. Kaverin voi nyt kutsua suoraan kisaan, ja kaverin kisaan voi hypätä myös kutsumatta. Mikäli kisa on ehtinyt jo alkaa, odotellessa voi katsella muiden kisaamista. Kilpailun päätyttyä peli lisää katsojan suoraan kisa-aulaan, josta tämä voi liittyä muiden mukaan. Verkkopeliä voi nyt myös muokata mieleisekseen tarkemmin esimerkiksi vaihtamalla kierrosmäärää tai kieltämällä ajoavun. Kisan voi myös määritellä yksityiseksi, jolloin ulkopuoliset eivät pääse pilaamaan kaveriporukan hauskanpitoa.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Wipeout HDScore

Wipeout HD

ARVIO. Kirjoittaja Jyri Paavilainen

Wipeout HD tarjoaa merkille pantavan kaunista, erittäin vauhdikasta ja jokseenkin hapokasta kisailua Playstation 3:n omistajille. Vain uusi sisältö puuttuu.Ladataan seuraavaa sisältöä