Suomi
Gamereactor
lifestyle

Wilson on luonut ilmattoman koripallon, joka maksaa 2,500 dollaria

Sitä on saatavana kolmessa värissä ja se on suunnilleen niin outo kuin voit odottaa sen olevan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Saatat ajatella, että koripallo tarvitsee ilmaa sisälleen voidakseen pomppia ja pitää muotonsa, mutta se olisi täysin väärä oletus. Wilson on luonut ilmattoman koripallon, joka on melkein sitä mitä odotat, ontto pallo, joka jotenkin onnistuu tekemään kaiken, mitä tavallinen koripallo voi tehdä, tarvitsematta ylläpitää ilmanpainetta sisällä. Vaikuttavaa, eikö?

Vaikka pallo saattaa olla merkki tulevaisuudesta ja tavasta, jolla pallotekniikka yleensä kehittyy, näyttää erittäin epätodennäköiseltä, että tämä korvaa tavallisen koripallon tulevina kuukausina, koska Wilson myy tätä ensimmäisen sukupolven palloa huikealla 2,500 dollarin hintalapulla. Myönnettäköön, että siinä on yksi kolmesta värivaihtoehdosta, eikä sinun tarvitse ostaa käsipumppua tämän ylläpitämiseksi, mutta silti tämä on suunnilleen samassa hintaluokassa kuin erittäin vaikuttava ja suuri televisio.

Wilson toteaa: "Sen sijaan, että Airless Gen1 olisi täytetty, se luottaa 3D-tulostettuun polymeeriristikkorakenteeseen. Koripallo sopii lähes sääntökoripallon suorituskykyvaatimuksiin, mukaan lukien sen paino, koko ja rebound (pomppiminen). Pallon muodossa on 8 paneelimaista lohkoa ja tuttu saumarakenne, jossa pinnan poikki on kuusikulmaiset reiät, jotka päästävät ilman vapaasti läpi."

Nähdäkseen pallon toiminnassa, YouTuber Marques Brownlee sai käsiinsä yhden palloista ja näytti sen toiminnassa. Ilmattoman pallon aiheuttaman melun pettymyksen puutteen lisäksi se on melko vaikuttava urheiluväline.

Tämä on mainos:
Wilson on luonut ilmattoman koripallon, joka maksaa 2,500 dollaria


Ladataan seuraavaa sisältöä