Suomi
Gamereactor
uutiset
Zombi U

Wii U:n zombiseikkailu matkalla nyt myös muille konsoleille?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ubisoft Montpellierin kehittämä Zombi U oli Wii U:n julkaisupelejä ja sen epäiltiin pitkään jäävän lopullisesti Nintendon konsolin yksinoikeusnimekkeeksi. Viime aikoina huhuja muiden konsoleiden versioista on kuitenkin ilmaantunut, ja nyt näyttää siltä, että se toden totta nähdään myös PS4:llä ja Xbox Onella.

Asia tuli ilmi Australian ikäluokituslautakunnan listasta, jossa löytyy Ubisoftin peli nimeltään "Zombi". Se on myös luokiteltu MA 15+ sisältäen runsaasti kauhua, väkivaltaa sekä verta.

Tämä kaikki on tuskin sattumaa, joten pelin uusi versio saattaa olla lähempänä kuin arvattiinkaan. On tosin mielenkiintoista miten uusi peli ratkaisee Wii U:lta pois siirtymisen. Game pad -ohjaimen toinen ruutu oli nimittäin kovassa käytössä Nintendon kotikonsolilla. Jos peli kiinnostaa, niin kannattaa käydä lukemassa allekirjoittaneen arvio pelistä täältä.

Zombi U
Asiasta uutisoi ensimmäisenä MCV.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Zombi UScore

Zombi U

ARVIO. Kirjoittaja Arttu Rajala

Zombi U on monien mielestä Wii U:n merkittävin julkaisupeli. Se on suunniteltu varta vasten uudelle konsolille ja aikuisempaa yleisöä silmällä pitäen. Mutta onko se hyvä?Ladataan seuraavaa sisältöä