Suomi
Gamereactor
uutiset
Super Mario Maker

Wii U:n Super Mario Maker menettää pian kenttien latausominaisuutensa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
HQ

Super Mario Maker on se Nintendon pelisarja, jossa pääsee luomaan omia Mario-kenttiä, ja jakamaan niitä verkossa muiden kanssa. Tämä mahdollistaa käytännössä loputtoman määrän pelattavaa sisältöä, ja samalla rohkaistaan luovuuteen: pelaaja tekee oman kentän, jakaa sen muille ja saa muilta käyttäjiltä palautettakin.

Sarja alkoi vuonna 2015 Wii U:llä, ja seuraavana vuonna saatiin oma versio Nintendo 3DS -käsikonsolille. Super Mario Maker 2 julkaistiin Nintendo Switchille 2019, ja tämä uusin versio on käytännössä tehnyt kaksi aiempaa Mario Makeria tarpeettomiksi.

Nyt sitten Nintendo of Europe on ilmoittanut Twitterissä, että 31. maaliskuuta 2021 jälkeen ei ole enää mahdollista ladata kenttiä alkuperäiseen Wii U:n Super Mario Makeriin. Samana päivänä verkkosivu Super Mario Maker Bookmark sulkeutuu.

"From 31/03, you will no longer be able to upload courses in #SuperMarioMaker for #WiiU. Thank you to all the players for supporting Super Mario Maker for Wii U since 2015!"

Nintendo eShop poistaa Wii U:n Super Mario Makerin valikoimistaan 13. tammikuuta 2021. Lataaminen toki onnistuu senkin jälkeen, jos on pelin itselleen ostanut. Katso lisätietoa täällä.

Mikään yllä mainittu ei vaikuta Nintendo Switchin Super Mario Maker 2:n toimintaan. Lue Gamereactorin arvio tästä uusimmasta Mario Makerista täällä.

Super Mario Maker

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä