Suomi
Gamereactor
uutiset
Watch Dogs: Legion

Watch Dogs: Legion ilmaiseksi pelattavissa tulevana viikonloppuna

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Watch Dogs: Legionin verkkopelimuoto Watch Dogs: Legion Online on tällä hetkellä pelattavissa konsoleilla, ja tulevaisuus tuo mukanaan myös mahdollisuuden ristiin pelaamiseen ja eri konsolisukupolvien kesken pelaamiseen.

Ubisoft on kertonut, että Watch Dogs: Legionin ilmainen viikonloppu starttaa 25. maaliskuuta, ja jatkuu aina 29. maaliskuuta saakka. Alustoina ovat Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S, Playstation 4, Playstation 5 (taaksepäin yhteensopivuuden turvin), ja PC (Epic Games Store ja Ubisoft Store).

Niin yksin- kuin moninpeliosuudetkin ovat kokeiltavissa tämän "Free Trial" -jakson aikana. Verkkopelissä pääsee kuitenkin ainoastaan co-op- ja PvP-pelaamiseen käsiksi. Toisin sanoen se Tactical Ops on pelattavissa vain, jos ostaa kokonaisen pelin.

Odotetusti Watch Dogs: Legion on nyt myös alennettuun hintaan ladattavissa monilla alustoilla. Kokeiluversiossa tehdyn edistyksen saa pitää, mikäli päivittää kokonaiseen versioon.

Watch Dogs: Legion

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Watch Dogs: Legion ei enää päivity

Watch Dogs: Legion ei enää päivity

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Ubisoft on ilmoittanut, että Watch Dogs: Legion ei enää päivitys. Blogin mukaan Title Update 5.6 on oleva se viimeinen, ja sen jälkeen se ainoa uusi sisältö tulee...Ladataan seuraavaa sisältöä