Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Washington Justice rekrytoi Vigilanten

Entinen Overwatch Contendersin stara saa pelata ensi kesänä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Washington Justice on ilmoittanut rekrytoineensa entisen Talon Esportsin Overwatch Contendersin staran Jun "vigilante" Kimin. Hän liittyy mukaan menoon vuoden 2022 Overwatch Leagueen, joka pelataan pelissä Overwatch 2. Kyseessä on Jun "vigilante" Kimin ensimmäinen esiintyminen eturivin skabassa.

Jun "vigilante" Kimillä on ikää 17 vuotta, joten hän pääsee kisaamaan vasta 1. heinäkuuta 2022 eli syntymäpäivänään. OWL alkanee jo huhtikuussa, joten ihan heti alussa Jun "vigilante" Kim ei mukaan pääse.

Washington Justicelta puuttuu vielä support-pelaajat, mutta muuten heidän kokoonpanonsa on valmiina.

Overwatch

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä