Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Washington Justice etsii uutta pääjohtajaa

Entinen GM, PRE, on jättänyt organisaation.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Washington Justice sai lopulta melkoisen pettymyksen Overwatch League -kauden, sillä huolimatta siitä, että sillä oli paljon lahjakkuutta, se ei päässyt pudotuspeleihin. Sanomattakin on selvää, että tämä johtaa joihinkin muutoksiin organisaatiossa, ja ensimmäinen niistä tulee pääjohtajan tehtävään, jossa Aaron "PRE" Heckman jättää tehtävänsä uusien mahdollisuuksien hyväksi vuodelle 2023.

Kuten joukkue totesi ilmoituksessaan: "Tänään kiitämme @PRE_owl, kun hän tutkii uusia mahdollisuuksia kaudelle 2023." Lausunto jatkuu: "Aaron on ollut oikeuden palveluksessa ensimmäisestä vuodestamme lähtien, ja olemme aina kiitollisia loputtomasta omistautumisesta, ponnisteluista ja sydämestä, jonka hän vuodatti oikeudenmukaisuuteen."

PRE on myös siirtynyt Twitteriin lisäämään väriä tähän päätökseen.

"Olen päättänyt olla palaamatta Justiceen kaudeksi 2023. Kiitos kaikille faneille, pelaajille ja henkilökunnalle, joiden kanssa olen työskennellyt, kun pyrimme menestymään kaikesta huolimatta."

PRE lisää: "Olen niin ylpeä siitä, mitä saavutimme 3 vuoden aikana oikeuden kanssa ... Esittelyt Australiassa, kauden puolivälissä rakennetaan uudelleen ihmeisiin pudotuspeleihin, etsitään hauskoja sponsoreita, tehdään yhteistyötä paikallisten koulujen kanssa ja autetaan asioita, jotka tekivät liigan vaikeista päivistä sen arvoisia.

Lopuksi hän toteaa, että tämä ei ole "toivottavasti" täysi hyvästit, vaan enemmän "nähdään pian".

Se, kenet oikeus tuo GM:n virkaan, on vielä määrittelemättä.

Overwatch 2

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä