Suomi
Gamereactor
uutiset
Warhammer 40,000: Darktide

Warhammer 40 000: Darktide The Traitor Curse -päivitys on julkaistu

Sukella keskelle karnevaalia ja ryhdy taistelemaan uusia ja vaarallisia vihollisia vastaan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Warhammer 40 000: Darktide on juuri julkaissut ensimmäisen osan vuosipäiväpäivityksestään. Tämän kaksiosaisen päivityksen ensimmäisen osan nimi on The Traitor Curse, ja se tuo mukanaan suuria muutoksia veteraanien taitopuihin, joitain käyttöliittymän parannuksia, tehosteita ja tasapainomuutoksia.

Myös muun sisällön osalta on lisätietoa The Carnivalista. Kuten alla olevasta elokuvallisesta trailerista käy ilmi, The Carnival ei ole vain paikka, jossa voimme pelata messupelejä. Meidän on jälleen ryhdyttävä vastahakoiseen taisteluun keisarin puolesta ja kohdattava joitain harhaoppisia tällä uudella Tertiumin vyöhykkeellä.

Viholliset näyttävät tällä kertaa paljon järjestäytyneemmiltä, ​​ja niitä johtaa Wolfer-niminen pelottava hahmo. Vuoden kuluttua näyttää siltä, ​​​​että Warhammer 40 000: Darktide on paljon paremmassa paikassa kuin julkaisussa. Kykypuut ja tämä uusi päivitys osoittavat Fatsharkin sitoutuneen laivan kääntämiseen laajemmalla mittakaavalla. Vilkaisu pelin <a href="https://store.steampowered.com/app/1361210/Warhammer_40000_Darktide/" target="_blank" >Steam-arvosteluihin</a> kertoo, että sillä on 83 % positiivinen pistemäärä viimeaikaisissa arvosteluissa.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä