Suomi
Gamereactor
uutiset
Medal of Honor: Warfighter

Warfighter johti rangaistuksiin

Hiljaiset soturit olivat hölösuita

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Seitsemän Yhdysvaltain laivaston SEAL-erikoismiestä on joutunut kurinpidollisten toimenpiteiden kohteeksi yhteistyöstään EA:n kanssa Medal of Honor: Warfighterin kehityksessä. Nämä olivat edelleen aktiivipalveluksessa Osama bin Ladenin surmasta kuuluisaksi tulleessa SEAL Team Sixissä toimiessaan EA:n palkkaamina konsultteina, joskin neljä heistä on siirtynyt sittemmin toisiin yksiköihin.

Vaikka bin Laden -operaatio ei olekaan osa Warfighteria, puhuivat "hiljaisina sotureina" tunnetut SEAL-miehet sivu suunsa ja hyödynsivät salaiseksi luokiteltua materiaalia, joten laivasto katsoi toimenpiteiden olevan tarpeellisia. EA ei ole varmastikaan auttanut asiaa kehumalla kuinka autenttisia pelin operaatiot ovat.

Nyt nämä seitsemän aseveljestä voivat unohtaa kaikki toiveet ylennyksistä, ja näiden palkasta nipistetään puolet pois seuraavan kahden kuukauden ajan.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Medal of Honor: WarfighterScore

Medal of Honor: Warfighter

ARVIO. Kirjoittaja Jonas Mäki

Räiskintäpelien välinen kilpailu on syksyn osalta jälleen huipentumassa. EA avaa pelin uudella Medal of Honorillaan.

EA sulki Medal of Honor -studion

EA sulki Medal of Honor -studion

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

EA on myöntänyt, että Medal of Honor -sarjaa työstänyt Danger Close -studio on käytännössä suljettu, ja sen työntekijät on suurimmaksi osaksi siirretty toisiin EA:n studioihin.Ladataan seuraavaa sisältöä