Suomi
Gamereactor
arviot
Wakeboarding HD

Wakeboarding HD

Wakeboarding eli vesilautailu on populaarikulttuurissa leimattu siisteimmäksi jutuksi sitten näkkileivän. Salskeat ja hyväkroppaiset nuorukaiset kiitävät lainelautansa päällä muskeliveneen perässä, nakkelevat vaahtopäiden yli hurjia voltteja ja kimpoavat hyppyrin nokalta kohti taivaita kuin Ikaros ikään. On vain luonnollista, että moisesta ilmiöstä tehdään trendikäs arcadepeli, ja on vain tyypillistä, että kyseinen peli on tylsä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Pelaaja valitsee yhden kolmesta, identtisesti liikkuvasta vesihirmusta ja ampaisee laineille. Tarkoitus on kerätä mahdollisimman korkea pistekerroin suorittamalla stuntteja toisensa perään, kuten pirstomalla mainostauluja, tönimällä kalastajia paateistaan veteen tai grindaamalla vedestä jostain syystä töröttävillä kaiteilla. Kun bonuskerroin on näin saatu korkeaksi, saa matkalla kerätyistä tähdistä loistavasti pisteitä! Jännää!

Paitsi että vauhdin hurmaa ei juuri ole, ja kun eteneminen tuntuu hidastempoiselta, stunttien jatkuva ketjuttaminen ei riitä tekemään pelistä kauhean kiinnostavaa. Lopullinen loukkaus tulee kuitenkin harhaanjohtavasta nimestä. Jos pelin täytyy erikseen mainostaa olevansa HD, se kertoo usein siitä, että muut markkinointikonstit ovat käyneet vähiin. Se myös lupaa, että grafiikat on sitten nättejä. Wakeboarding HD on kaikkea muuta kuin HD. Ei se nyt susirumakaan ole, mutta latteista väreistä ja tekstuureista on pitkä matka korkearesoluutioiseen kuvaloistoon.

Wakeboarding HD
Wakeboarding HD
Tämä on mainos:
03 Gamereactor Suomi
3 / 10
+
Pelattavaa riittää, ohjailtavuus on ongelmatonta
-
Vauhdin hurma on tiessään, mielikuvitukseton kenttäsuunnittelu
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Wakeboarding HDScore

Wakeboarding HD

ARVIO. Kirjoittaja Jori Virtanen

Jos itse lautailu tuntuu hidastempoiselta, stunttien jatkuva ketjuttaminen ei riitä tekemään pelistä kauhean kiinnostavaa.Ladataan seuraavaa sisältöä