Suomi
Gamereactor
esports
Fortnite

Vuoden 2023 Fortnite Championship Series -sarjassa on 10 miljoonan dollarin palkintopotti

Ja se alkaa helmikuussa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Epic Games on julkistanut erilaisia yksityiskohtia ja tietoja, jotka liittyvät vuoden 2023 Fortnite Championship Series -sarjaan. Kehittäjä on ilmoittanut, että FNCS palaa 2. helmikuuta 2023, ja tämän lisäksi hän on ilmoittanut, että koko kaudella 2023 on yhteensä 10 miljoonan dollarin palkintopotti.

Muussa tapauksessa tulee muutamia muotomuutoksia, mukaan lukien FNCS Majorsin lisääminen, ja ensimmäinen on suunniteltu maaliskuulle 2023. Tässä on läsnä 40 parasta duoa Major-turnausta edeltäviltä viikoilta, jolloin he taistelevat 2 miljoonasta dollarista vuotuisesta palkintopotista ja paikasta maailmanmestaruuskilpailuissa vuoden lopussa.

FNCS:n maailmanmestaruuskilpailut on myös julkistettu, ja ne järjestetään Tanskassa vuonna 2023. Turnauksessa on 4 miljoonan dollarin palkintopotti, ja siinä 75 parasta duoa ympäri maailmaa matkustaa maahan henkilökohtaiseen puhallustapahtumaan.

Mitä tulee koko FNCS-kauden 2023 aikatauluun, löydät sen sekä siihen liittyvät tiedot muodosta viimeisimmästä Fortnite-blogikirjoituksesta täältä.

Fortnite

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
ISOT merkit Fortnite duo

ISOT merkit Fortnite duo

ESPORTS. Kirjoittaja Ben Lyons

Pari haluaa kilpailla ja edustaa Saksan joukkuetta Esports World Cupissa tänä kesänä.Ladataan seuraavaa sisältöä