Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Voita täydellinen langaton laitteistokokonaisuus Asusilta

Gamereactor loi silmäyksen Asusin täydelliseen langattomaan laitteistokokonaisuuteen - ja sinä voit voittaa sen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

See all wireless Asus products here

Kaikki haluavat siirtyä langattomuuteen - alla olevalla videolla pääsee selville Asusin tarjonnasta, ja sen lisäksi käynnistyy kilpailu, jossa voi voittaa ROG Delta S Wireless -kuulokkeet, ROG Gladius III Wireless -hiiren, langattoman ROG Scope RX TKL Wireless Deluxe -näppäimistön ja ei-niin-langattoman ROG Sheath BLK LTD -hiirimaton.

HQ

Saitko kaikki vastaukset oikein? Kommentoi alla voittaaksesi seuraavat.

1 x ASUS ROG Strix Scope RX TKL Wireless Deluxe
1 x ASUS ROG Gladius III Wireless
1 x ASUS ROG Sheath BLK LTD
1 x ASUS ROG Delta S Wireless

Voittajan tulee toimittaa kuva ennen jälkeen laitteiston saamisen, joita käytetään sitten päivittämään tämä kilpailuteksti. Siten kaikki näkevät langattoman laitteistokokonaisuuden kaikessa komeudessaan.

Kisa on käynnissä alkaen 20. syyskuuta 2022 aina 30. syyskuuta 2022 saakka. Voittajat valitaan ja heihin otetaan yhteys 5. lokakuuta 2022. Palkintoja ei voi muuntaa miksikään muuksi eikä vaihtaa muihin laitteisiin. Kokonaisuuden arvo on noin 470 euroa. Voittajan tulee toimittaa valokuvat ennen ja jälkeen, ja otoksia käytetään päivittämään tätä kisauutista. Samalla Gamereactorille myönnetään oikeus käyttää kahta kuvaa korvauksetta.

Voita täydellinen langaton laitteistokokonaisuus Asusilta


Ladataan seuraavaa sisältöä