Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Voita kierros Hellissa itsellesi ja kaverillesi suuressa Diablo Immortal -kilpailussa

Hell ei ole olemassa ainoastaan Diablo Immortalissa, vaan sellainen paikka on todellakin Norjassa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Yhteistyössä Blizzardin kanssa kaksi lähtee Helliin ja takaisin. He ovat tietenkin kilpailun voittaja ja hänen kaverinsa. Matkan varrella ei ehkä tule demoneita vastaan, mutta kahden yön hotellimajoitus ja matkat lentäen kuuluvat pakettiin. Ehkä kannattaa vilkaista sitä lähellä olevaa kirkkoa?

Diablo Immortal on free-to-play, ja on ulkona mobiililaitteille unohtamatta avoimessa betailussa olevaa PC-versiota. Tämä MMOARPG on jo kivunnut latauslistojen kärkeen. Tarina sijoittuu pelien Diablo II ja Diablo III väliin. Pelaajan tehtävänä on estää pahuuden lähettiläitä kokoamasta pirstotun Worldstonen jalokiviä.

Blizzard on jo lähettänyt kaksi tiedustelijaa Helliin, ja tietenkin pelaamaan Diablo Immortalia mobiililaitteillaan. Pinnalla kaikki näyttää rauhaisalta, mutta Hellin kaupunki saattaa olla muuta kuin miltä näyttää (kuten alla oleva video vihjaa).

HQ

Tiedot: palkinto sisältää lennon Trondheimiin pohjoismaiselta lentokentältä (Ruotsi, Tanska, Suomi tai Norja), josta on suorayhteys Trondheimiin, ja hotelliyö kahdelle Hellissa. Palkinnon kokonaisarvo on noin 550 euroa. Vain Ruotsin, Tanskan, Suomen ja Norjan lailliset kansalaiset, jotka asuvat kyseisissä maissa, voivat osallistua kilpailuun. Kisa käydään aina 9. kesäkuuta 2022 alkaen aina 23. kesäkuuta 2022 saakka. Voittajat paljastetaan 25. kesäkuuta 2022.

Kuinka voi voittaa: Gamereactor haluaa vain tietää, mistä pidät eniten Diablo Immortalissa? Paras vastaus valitaan. Ja kaverin raahaaminen mukaan Helliin on tietenkin mallia "ihan OK".

Diablo Immortal

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä