Suomi
Gamereactor
lifestyle

Voit saada karhunlihaa myyntiautomaatista Japanissa

13 puntaa pop.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Me kaikki tiedämme, millaista on napata voileipä, juoma tai jotain makeaa myyntiautomaatista työmatkan aikana. Ruoka on anteeksipyytelemättömästi ennustettavissa, mutta näin ei ole Japanissa, kuten paikallinen japanilainen sanomalehti The Mainichi (Sky Newsin mukaan) raportoi, maan myyntiautomaatti tarjoaa nyt karhunlihaa.

Ilmeisesti tämä liha on korjattu " paikallisesti pyydystetyistä" villikarhuista ja sitä on saatavilla yötä päivää. On huomattava, että paikallinen metsästysseura metsästää lihaa vuoristossa ja jalostetaan sitten teurastamossa ennen kuin se löytää tiensä myyntiautomaattiin - metsästys tapahtuu yleensä vain metsästyskauden aikana.

Mitä tulee siihen, kuinka paljon rahaa karhunlihan ostaminen automaatista maksaa, on ilmoitettu, että se maksaa 2,200 jeniä, mikä vastaa noin 13 puntaa.

Niille, jotka ihmettelevät paikallisesti pyydetyn karhunlihan toimittamisen logistiikkaa kaupunkiin, sanotaan, että myyntiautomaatti myy noin 10-15 pakkausta karhunlihaa viikossa ja että tarjonta on tärkein syy siihen, että enemmän karhunlihayksiköitä ei myydä.

Tämä on mainos:
Voit saada karhunlihaa myyntiautomaatista Japanissa


Ladataan seuraavaa sisältöä