Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset

Voit nyt saada käsiisi Owoon, eli takin, joka saa sinut tuntemaan pelit

Haptiset vaatteet eivät ole enää tieteiskirjallisuutta Owon ansiosta, jonka järjestelmä on jo myynnissä ja yhteensopiva nykyisten suurten nimikkeiden kanssa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Oletko koskaan miettinyt, miltä hahmosi tuntuu tai miten se tuntee videopelissäsi? Kuinka viedä tekniikka uudelle tasolle uppoutuessa peliin? Nyt kaikki tämä voi olla sinun, sillä espanjalainen yritys OWO on tuonut myyntiin ensimmäisen erän samannimistä haptista kangastaan, jonka avulla voimme tuntea pelin kehossamme.

HQ

Viimeisimmän yrityksensä onnistumisen jälkeen, jossa se sai tukea miljoonan euron arvosta, Malagan startup voi nyt vihdoin saattaa haptisen takkinsa myyntiin. Alkupainos on rajoitettu 2 000 kappaleeseen ja he ovat kutsuneet sitä nimellä Founders Edition.

Ensimmäinen erä sisältää myös 20 prosentin alennuksen alkuperäisestä hinnasta, jolloin järjestelmä on saatavilla 399 eurolla verrattuna sen 499 euron perushintaan. Lisäksi järjestelmä toimii joidenkin nykyisen pelimaailman suurimpien pelien kanssa, kuten Fortnite, League of Legends, Valorant, Rainbow Six, PlayerUnknown's Battlegrounds, Counter Strike: Global Offensive ja monet muut.

Hyvin pian voimme antaa sinulle lisätietoja Gamereactorista Owolla, sillä aiomme testata haptista järjestelmää ja viedä pelimme uudelle tasolle. Ja jos haluat myös ostaa sen, niin löydät tarvittavat tiedot täältä.

Voit nyt saada käsiisi Owoon, eli takin, joka saa sinut tuntemaan pelit


Ladataan seuraavaa sisältöä