Suomi
Gamereactor
lifestyle

Voit nyt lähteä omaan James Bond -seikkailuusi

Maailmanmatka vie sinut useisiin ikonisiin Bond-kohteisiin.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Nyt sinäkin voit tuntea itsesi agentiksi His Majesty's Secret Service:ssa, sillä yritys Black Tomato on julkistanut yhteistyönsä 007:n kanssa ja esitellyt James Bond -aiheista seikkailuaan.

Tämän projektin avulla ihmiset voivat varata ja olla osa maailmaa kiertävää seikkailua, joka matkustaa useisiin ikonisiin Bond-paikkoihin, kuten Lontooseen, Pariisiin, Monacoon, Comojärveen ja Venetsiaan, ja kestää yhteensä 12 yötä - olettaen, että varaat The Assignment: Europe-paketin.

Mitä tulee siihen, mitä saat tehdä näissä paikoissa, reittisuunnitelma paljastaa ratsastukset kuuluisilla Bond-autoilla, matkat veneillä, settikierrokset ja mestarikurssit kaikessa 007: ssä, ja voit nähdä, kuinka kukin paikka on suunniteltu täällä.

Saalis tällaisella matkasuunnitelmalla on, että se maksaa sinulle melkoisen pennin, erityisesti 60,000 XNUMX puntaa kahdelle ihmiselle. Voit sen sijaan varata oman mittatilaustyönä tehdyn matkan, jos haluat ohittaa muutaman suunnitelman päämatkasuunnitelmasta, vaikka se on silti melko tyyris.

Tämä on mainos:

Kiinnostaako James Bond -aiheinen loma sinua?

Voit nyt lähteä omaan James Bond -seikkailuusi


Ladataan seuraavaa sisältöä