Suomi
Gamereactor
esports
Apex Legends

Virtus.pro palaa kilpailukykyiseksi Apex Legends

Neljän vuoden poissaolon jälkeen joukkue on palannut battle royaleen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vaikka jotkut pitkäaikaiset kilpailukykyiset Apex Legends fanit epäilemättä tuntevat Virtus.pro ja heidän läsnäolonsa skenessä, uudemmat fanit eivät todennäköisesti ole samassa veneessä. Tämä johtuu siitä, että joukkue ei ole ollut osa Apex esportsia vuodesta 2020 lähtien, mutta tämä muuttuu pian, kun uusi lista on vahvistettu.

Virtus.pro on allekirjoittanut kolme pelaajaa ja valmentajan, aiemmin Team Burger, juhlistaakseen paluutaan Apex esportsin maailmaan. Joukkueen muodostavat Dylan "Prycyy" Price, Isaac "Wey" Gorial, Rick "Sharky" Wirth ja valmentaja Bilal "urbaani" Fulat.

Puhuessaan paluusta Apex esportsiin, VP:n toimitusjohtaja Nikolai Petrosssian on todennut: "Meillä oli Apex Legends lista kaudella 2019/20, mutta eri tekijöiden vuoksi seura ei pystynyt täysin toteuttamaan tätä projektia. Nyt olemme palaamassa paljon huolellisemmin jäsenneltyyn esports-lajiin, jolla on selkeät näkökulmat. Tällä hetkellä organisaatiot voivat työskennellä vapaammin projekteissaan pitkällä aikavälillä, koska EA tarjoaa klubeille tiettyjä takeita ja motivaatiota kokoonpanojen kehittämiseen. Tällä hetkellä Apex Legends on melko korkealla prioriteettilistallamme, ja olemme valmiita investoimaan paljon resursseja tähän kurinalaisuuteen ja rakentamaan kauaskantoisia kehityssuunnitelmia sekä kokoonpanollemme että koko näyttämölle.

Näemme joukkueen seuraavan kerran tositoimissa Apex Legends Global Series: 2024 Split 1 Playoffs aikana, joka pidetään toukokuun alussa.

Apex Legends

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä