Suomi
Gamereactor
uutiset

Viikolla nähtiin räjähdyksiä, vanhoja metsästäjiä, opetuspeli ja paljon muuta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Viikko on vierähtänyt, eikä peleistä puuttunut tällä kertaa adrenaliinia. Just Cause 3:n massiiviset räjähdykset vetivät arvioijan suun hymyyn, kun taas toisaalla keskityttiin taktiikoiden hiomiseen kavereiden kanssa Rainbow Six: Siegen parissa. Välillä huilattiin ja vaivattiin aivonystyröitä Zoombiniksen ja Flashpoint Campaignsin parissa. Ei sovi myöskään unohtaa Bloodbornen DLC:n arviota tai Gamereactorin osto-opasta PC:llä pelaileville.

Joulukuu pärähti käyntiin siis hyvinkin vauhdikkaasti, joten varmista ettei sinulta mennyt mitään tekstiä sivu suun!

Viikolla nähtiin räjähdyksiä, vanhoja metsästäjiä, opetuspeli ja paljon muutaViikolla nähtiin räjähdyksiä, vanhoja metsästäjiä, opetuspeli ja paljon muuta
"Katso Rico. Gamereactorista löytyy Zoombinis-pelin arvio."

Peliarviot
Rainbow Six: Siege
"Ubisoftin suosittu taktinen toimintapeli palaa ensimmäisen kerran sitten vuoden 2008 Rainbow Six: Vegas 2:n. Onko Siege ollut kaiken odotuksen arvoinen?"

Just Cause 3
"Just Cause -sarja on malliesimerkki siitä, mitä hyvää ja huonoa avoin pelimaailma tuo tullessaan. Kolmososa ei äidy innovoimaan ainakin monelle hyväksi todettua kaavaa, vaan rakentaa suurempaa maailmaa, lisää vekottimia ja massiivisempia räjähdyksiä agentti/toimintasankari/puolijumala Rico Rodriguezin käyttöön."

Bloodborne: The Old Hunters (DLC)
"Minulla ei ole mitään ongelmaa maksaa pelien lisäsisällöistä, kunhan ne tarjoavat rahoille vastinetta. Enkä puhu mistään sisällöltään köyhistä karttapaketeista tai naurettavan ylihinnoitelluista Season Passeista. -- Onneksi Bloodborne: Old Hunters on täysin toista maata. Kaksikymmentä euroa on toki paljon, mutta kivenkovaa pelikokemusta saadaan joka sentin edestä."

Zoombinis
"Monet 1990-luvulla lapsuutensa eläneet muistanevat takuulla viettäneensä aikaa kyseisellä vuosikymmenellä suosittujen, lapsille suunnattujen kasvatus- ja opetuspelien, kuten matemaattisia taitoja harjaannuttavan Matikkaraketin parissa. Tuohon aikaan kyseisen lajityypin joukossa nähtiin myös loogista päättelykykyä kouliva Zoombinis-sarja, joka on nyt löytänyt tiensä sekä mobiililaitteille että Windows- ja Mac-tietokoneille."

Flashpoint Campaigns: Red Storm
"Flashpoint Campaigns: Red Storm kertoo siitä, kuinka Nato ja Varsovan liiton jäsenet ottavat toisistaan mittaa Saksassa 1980-luvulla. Kauas ovat jääneet toisen maailmansodan aikaiset aseistukset ja taistelukentällä nähdään muun muassa T-80 tankkeja, taisteluhelikoptereita ja jopa kemiallisia aseita."

Artikkelit
Gamereactorin Osto-opas: PC
"Listassa kymmenen näkemisen ja kokemisen arvoista pelijulkaisua kotitietokoneilla viime vuosilta."

Leffa-arviot
Wayward Pines
"Edustan itse koulukuntaa, jonka mukaan Lost oli hihasta vedettyä, hösellettyä improvisointia, jonka käsikirjoittajat eivät olisi osanneet kirjoittaa oikeaa juonenkaarta edes aseella uhattuina. Tämä kriittinen asenne on seurannut minua siitä lähtien, ja se nousee aina pintaan, kun jokin sarja uhoaa tarjoavansa mysteerejä ja selittämättömiä ilmiöitä. Wayward Pines lähtee kuitenkin tavallista vahvemmista asemista, koska sen taustalla on Blake Crouchin menestynyt trilogia, johon on kirjoitettu myös loppu kaikkine vastauksineen ja selityksineen."Ladataan seuraavaa sisältöä