Suomi
Gamereactor
uutiset
Tekken Tag Tournament 2

Vielä ehtii Tekken-turnaukseen

Suomenmestarille matka Pariisiin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Namco Bandai, Gamereactor ja Anttila järjestävät Pohjoismaiden viralliset karsinnat Tekken Tag Tournament 2:n EM-turnaukseen. Karsintapäivät ovat 6.10. Tampereella ja 20.10. Helsingissä. SM-finaali pelataan heti Helsingin karsinnan jälkeen.

Vielä ehtii mukaan! Ilmoittautumisen voi tehdä täällä. Sivulta löytyvät myös tarkemmat tiedot ja säännöt. Olemme olleet yhteydessä Suomen taistelupelien harrastajiin ja pyrimme toimittamaan SM-kisoille parhaat mahdolliset puitteet resurssiemme rajoissa.

Osallistuminen kannattaa. Palkintoja on tiedossa karsintojen voittajille, ja uusi Suomen mestari lennätetään marraskuun alussa Pariisiin edustamaan Suomea upeassa EM-lopputurnauksessa.

Tekken Tag Tournament 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Tekken Tag Tournament 2Score

Tekken Tag Tournament 2

ARVIO. Kirjoittaja Joni Eriksson

Tekken-sarjan uusin vesa jatkaa pelillisesti vakuuttavalla linjalla ja tarjoaa höysteeksi sarjan laajimman hahmovalikoiman.

Tekkenin Suomen mestari haussa

Tekkenin Suomen mestari haussa

UUTINEN. Kirjoittaja Arttu Rajala

Suomen mestari ja EM-edustaja selviää Kampin Anttilassa Helsingissä lauantaina 20. lokakuuta. Osallistu tai tule seuraamaan kisaa paikan päälle!

Tekken-turneessa upeat palkinnot

Tekken-turneessa upeat palkinnot

UUTINEN. Kirjoittaja Arttu Rajala

Karsinnoissa vielä tilaa! Tartu elämäsi tilaisuuteen ja kilpaile SM-tittelistä, mahtavista tavarapalkinnoista sekä huikeasta edustusmatkasta Pariisiin.Ladataan seuraavaa sisältöä