Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

Clicks Keyboard (Quick Look) - Kosketa tai kirjoita

Tämä näppärä pieni gadget lisää fyysisen näppäimistön iPhoneen, jotta voit vaihtaa saumattomasti kosketusnäytön ja manuaalisen näppäimistön välillä.

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa toiseen Gamereactor Quick Lookiin.
Tämä tulee olemaan todella nopea, koska olemme vasta saaneet tämän ja siinä on vielä ei ole vielä mitään perustietoja, minulla ei ole niitä vielä, mutta halusin näyttää teille lyhyesti jotakin."

"joka on hyvin jännittävä ja joka on kaikin puolin innovatiivinen.
Mutta innovatiivinen todella oudolla, varovaisella tavalla, koska tämä on innovointia ottamalla käyttöön takaisin johonkin menneeseen, mutta monet ihmiset ovat huutaneet sitä ...vaativat. Tämä on siis iPhone 15 Pro, oma henkilökohtainen puhelimeni, ja kuten kaikki älypuhelimet..."

"yleensä, tai melkein kaikki, käyttää digitaalista kosketusnäppäimistöä. Nyt monet Ihmiset ovat tottuneet tähän, erityisesti ne, jotka ovat kasvaneet - joten he ovat todella nopeita ja tekevät todella vähän virheitä kosketuspohjaisilla näppäimistöillä.
Minulla on tietenkin ollut älypuhelimia, ja monet niistä johtuen työni luonteesta..."

"jo vuosia, mutta olen edelleen melko hidas kosketusnäppäimistön kanssa. Ehkä se johtuu siitä, etten ole kasvanut sen kanssa, vaan Nokia 3310:n kanssa ja siitä eteenpäin...
sieltä. Mä oon just sen ikäinen, oon 32, joten periaatteessa kasvoin puhelimen vallankumouksen myötä.
Sain ensimmäisen matkapuhelimeni, taas Nokian 3310, aina nyt iPhone 15 Pro:hon asti."

"On hienoa olla elossa, kun voi nähdä tuon muutoksen omakohtaisesti ja olla osa sitä.
Mutta nyt olemme päässeet pisteeseen, jossa kaltaiseni ihmiset, ja ehkä jopa erityisesti ne, jotka jotka ovat hieman vanhempia kuin minä, haluavat fyysisiä avaimia, koska he haluavat - kokevat sen mukavammaksi, he kokevat tekevänsä vähemmän virheitä, ja he kokevat että he kirjoittavat nopeammin. Nyt, ja sisään tulee klikkauksia. Tätä kutsutaan klikkauksiksi. Se on, Minut teki tästä tietoiseksi yksi suosikki YouTubettajistani ja tekniikka-arvostelijoistani tällä alalla juuri nyt, Michael Fisher, alias Mr. Mobile. Huuto hänelle, hän on opettanut minulle niin paljon..."

"siitä, mitä tarkoittaa teknologian tarkastelu yleensä ja kunnollinen rakentaminen, - sanotaanko, kunnolla jäsenneltyjä arvosteluja. Joten, jälleen kerran, hieno kaveri, käy katsomassa hänen juttujaan. Hän on itse asiassa yksi clicksin perustajajäsenistä, koska hän löysi itsensä tekemästä videoita älypuhelimilla.
joissa oli fyysinen näppäimistö, kuten BlackBerry Key2, kun ne vielä tekivät ja hän huomasi, että ne olivat todella suosittuja, joten ilmeisesti oli suuri yleisö..."

"fyysisille näppäimistöille, kun hän teki videoita niistä, ja on olemassa joitain marginaalisia esimerkkejä nykyaikaisista älypuhelimista, joissa on fyysinen näppäimistö. Ne onnistuivat todella hyvin, joten hän päätyi tekemään tämän. Nyt, klikkaukset ovat melko paljon mitä voit, kuten, sen pitäisi olla melko selvää, kun vain katsomalla sitä, mikä se on. Se on puhelimesi suojus, joka kun laitat sen sisään..."

"iPhone asetetaan sisään, tarkoittaa periaatteessa sitä, että iPhonessasi on nyt fyysinen näppäimistö.
Tämä ei tietenkään ole pohjoismainen layout, joten en luultavasti voisi käyttää tätä päivittäin.
Clickit itse sanovat, että ne tukevat tulevaisuudessa muitakin kieliä kuin vain suoraan englanninkielistä tavallista mallia näppäimistöille, mutta se on silti mielestäni fantastinen siisti idea. Ensinnäkin, kyllä, se tekee iPhonesta todella pitkän, kuten pidemmän kuin ehkä Sonyn Xperiaa, mutta sanotaan, että sinulla on iPhone 15 Pro, ja kun kirjoitat, olet tottunut käyttämään että kosketuspohjainen näppäimistö vie ainakin kolmanneksen, luultavasti lähes puolet, - näytöstä, kun teet sitä. No, kun käytät klikkauksia, voit periaatteessa - kirjoittaa, napauttaa tähän, ja sitten se ei automaattisesti tee sitä. Se aktivoi komennon sisällä iOS, joka periaatteessa käskee iOS:ää olemaan kehottamatta kosketusnäppäimistöä, kun käytät että. Juuri nyt se teki niin, koska pyysin sitä, mutta pointti on se, että kun käytät sitä, saat paljon enemmän ruutua takaisin, koska näppäimistösi on nyt täällä alhaalla."

"Eli tuo toimii mielestäni oikein hyvin, ja se on myös todella hyvälaatuinen. Nyt ja ehkä tärkein asia on se, tuntuvatko nämä näppäimet hyvältä, ja se on yksi niistä erityisistä kysymyksistä, joihin en osaa vielä vastata. En tiedä vielä, onko tämä mukava vaihtoehto kosketuspohjaiselle kirjoittamiselle. Se, mitä minä voin sanoa, että se vaatii paljon opettelua, lihasmuistin rakentamista periaatteessa, että se tuntuu luonnolliselta. Mutta toistaiseksi näen ehdottomasti sen vetovoiman monille ihmisille."

"Toki se ei enää sujahda paidan rintataskuun, koska se on niin pitkä, mutta...
samalla en usko, että siitä tulee hankalan suuri, varsinkaan koska puhelin, jota olet ei ole alunperinkään niin suuri. Miten tämä toimii isompien puhelimien, kuten iPhone 15 Pro Max tai Samsung Galaxy S24 Ultra, se on suuri kysymys, mutta jälleen kerran, näen ehdottomasti vetovoiman tässä, ja se on myös uskomattoman hyvin tehty."

"Ei, tätä ei varmaankaan ottaisi uimaan, tai veden tai hiekan lähelle, ja luulen, että Klix ovat aika rehellisiä sen suhteen, mutta tämä nahkainen takalevy tässä, joka myöskin näyttää Founders Editionin, erittäin hieno. Tämä todella näyttävä keltainen väri, laatu logon, tämä mukava pehmeän tuntuinen materiaali, kaikki on todella laadukasta, ja mielestäni että tässä tuotteessa on jotain sellaista, joka vetoaa joihinkin asiakkaisiin. Riippumatta siitä, onko riittääkö se Klixille todelliseen menestykseen, se jää nähtäväksi, mutta toistaiseksi todella..."

"siistiä kamaa. Kirjoitan täydellisen arvostelun heti kun olen saanut hieman harjoittelua, mutta toistaiseksi, pysykää kuulolla lisää. Nähdään seuraavalla."

Laitteet

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää