Suomi
Gamereactor
Videos
Final Fantasy XIV: Dawntrail
HQ

Why Dawntrail is the Perfect Reason to Return to FINAL FANTASY XIV: Online (Sponsored)

Seuraava suuri laajennus on saapunut Square Enix: n MMORPG: lle, ja tutkimme, miksi se on täydellinen tilaisuus palata tai tehdä ensimmäinen hyökkäys fantasiamaailmaan.

Audio transcriptions

"Lähestymme kovaa vauhtia kriitikoiden ylistämän pelisarjan viidennen suuren laajennuksen julkaisua.
ja rakastetun MMORPG:n, Final Fantasy XIV Onlinen, kynnyksellä. Dawn Trail näyttää olevan kaikkein jännittävin laajennus tähän mennessä, joten jos harkitset paluuta Eorzeaan ja matkaa maahan Toraliin, tässä on syy, miksi Dawn Trail antaa sinulle paljon syitä palata Final Fantasyyn."

"XIV Online.
Dawn Trail alkaa matkalla laajan Indigo Deepin halki vehreään ja elinvoimaiseen Toralin mantereelle. Sekä Toral että sen pääkaupunki Tulliyolal tarjoavat henkeäsalpaavia maisemia.
visuaalisia maisemia ja tarjoavat runsaasti uusia liittolaisia ja vihollisia, joita vastaan taistella. Tulet olemaan syvälle Toralin perimysjuonitteluun, sillä olet yksi kruununhakijoista..."

"pyytää apuasi ja kertoo jopa legendaarisesta kultakaupungista.
Koska mahdollisia vaaroja löytyy kaikkialta Toralista, saatat haluta tuntea olosi hyväksi.
vahvemmaksi, ennen kuin otat vastaan esimerkiksi upouuden tason 91 luolaston Ihuri-Katumun...
esimerkiksi. Uuden laajennuksen myötä tulee uusi level cap, ja kun Dawn Trail julkaistaan, laajennuksen omistajat voivat nostaa hahmonsa tasolle 100 asti. Kun tasokatto nousee, saatat huomata, että se on täydellinen aika vaihtaa uraa johonkin seuraavista kahdesta uudesta ammatista, jotka esitellään Dawn Trailissa."

"Viperissa on kyse siitä, että pääsee lähelle ja henkilökohtaisesti taistelutyylillä, joka on ollut jota toralimetsästäjät ovat siirtäneet sukupolvien ajan. Nopeat ja ratkaisevat iskut kaksoismiekoilla.
heikentävät vihollistasi, ennen kuin pääset antamaan voimakkaan loppulyönnin.
Pictomancer taas käyttää mielikuvitustaan kuin asetta. Hän voi ilmentää mielessään olevat taideteokset todellisuudeksi ja heillä on paletti täynnä loitsuja..."

"ja kykyjä valmiina aina kun he niitä tarvitsevat.
Uusien työpaikkojen, alueen, luolastojen ja muun muassa uuden pelattavan rodun lisäksi myös uusi pelattava rotu tekee tuloaan.
Final Fantasy XIV Onlineen naispuolisen Hrothgarin muodossa. Hän on kotoisin Ilsebardista Hrothgarit ovat vahvaa, kissamaista kansaa, jolla on taipumusta johtajuuteen."

"Näkövammaiset ovat melko harvinaisia heidän kansassaan, minkä vuoksi olemme nähneet niitä vain saapuvina nyt.
Olitpa pelaaja, joka on pysynyt mukana peruspelin julkaisusta lähtien, A Realm Reborn, yli 10 vuotta sitten, tai olet joku, joka ei ole pelannut vähään aikaan, olet huomaat varmasti Final Fantasy XIV Onlineen tulevat massiiviset graafiset muutokset, jotka tulevat Dawn Trail -laajennus."

"Pelin ensimmäinen suuri graafinen päivitys uudistaa visuaalisen ilmeen kokonaan. Parannetuista tekstuureista laadukkaampiin ympäristöihin ja hahmoihin, tulet hämmästymään, kuinka vaikuttava ja mukaansatempaava peli on.
maailma näyttää.
Joten jos sinulla on ollut Warrior of Light tyhjäkäynnillä jo jonkin aikaa, tiedä, että nyt on täydellinen hetki aika palata Final Fantasy XIV Onlineen. Dawn Trail lisää massiivisen uuden alueen tutkittavaksesi, jossa on monimutkaisia ja jännittäviä tehtäviä, uusia luolastoja, joissa voit taistella..."

"uusia tehtäviä ja toinen pelattava rotu, jos haluat päivittää hahmosi.
ja korotettu tasokatto, jonka voit saavuttaa.
Tämä on vain pieni esimakua siitä, miten paljon uutta sisältöä Final Fantasy XIV Dawn Trail, ja jos haluat liittyä kaikkien Toralissa seikkailevien pelaajien joukkoon, voit ennakkotilata nyt ja saada koodin, jolla pääset pelaamaan 28. kesäkuuta alkaen, ja sen jälkeen täysi julkaisu tapahtuu 2. heinäkuuta PlayStationille, Xbox, Steam, Windows ja Mac."

Sponsored

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Beetlejuice Beetlejuice - Official Trailer #2

Beetlejuice Beetlejuice - Official Trailer #2

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

Citadel: Diana - Official Teaser

Citadel: Diana - Official Teaser

A Different Man - Official Trailer

A Different Man - Official Trailer

Deadpool & Wolverine - Everyone Trailer

Deadpool & Wolverine - Everyone Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Terminator Zero - Official Teaser Trailer

Terminator Zero - Official Teaser Trailer

Alien: Romulus - Behind the Scenes

Alien: Romulus - Behind the Scenes

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää