Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

All about the new JBL Quantum 100N, 360 Wireless and more with Mikael Herje

All about the new JBL Quantum 100N, 360 Wireless and more with Mikael Herje

Audio transcriptions

"Hei Gamereactor ystävät olemme JBL esittely Madridissa järven kanssa vuonna taustalla ja kun näette tämän, se tarkoittaa, että voimme kertoa teille.
tästä ja joistakin pelituotteista, joita olette esitelleet..."

"täällä JBL Quantum -mallistosta, joten kiitos paljon, että tulit mukaan.
vielä kerran Mikael. Nämä jotka minulla on päälläni, näyttävät todella Nintendoltani.
Vaihda. Onko se tarkoituksella? Switch on konsoli, joka on tärkeä vuonna markkinoilla ja näemme yhä useampien kuluttajien haluavan sovittaa laitteensa yhteen konsolinsa kanssa, joten tämä on hieno väripäivitys Quantum 100:lle."

"Nintendo Switch. Ja ne on kytketty kuten näen. Pelaan Switchillä Quantum TBS:llä, kuten tiedätte, mutta tämä on vain vaihtoehto...
vaihtoehto? Kyllä, se on perinteinen kevyt langallinen vaihtoehto. Enemmän budjettia ystävällisempi kuin todellinen langaton. Ja myös nuoremmille pelaajille, jotka haluavat erottua on jotain muodikasta yhteensopivaa myös. Joten se on hyvin entry tasoa? Se on valikoiman lähtötaso kyllä. Ja hinta on 29,99 euroa, jos olen..."

"Oikein? Sanoisin että suunnilleen tuossa välissä kyllä. Euroissa? Euroissa. Hyvä on.
värimaailma ja kaikki muistuttaa minua Switchistä ja sitten me...
on toinen tapa. Samoja värejä, samaa väriä, sama johdotettu. Nämä ovat tavallaan siistejä koska ne ovat myös sisääntulotilassa, mutta näissä olemme tehneet - väriparannuksia, mutta jos katsotte tarkkaan tätä kutsumme twistiksi..."

"ja tämä sovite on sama, jota käytämme urheilukuulokkeissamme. Joten ne kiertyvät ja ne todella tarttuvat. Joten mobiilipelaamiseen, Nintendo Switch -pelaamiseen ja liikut hieman, ne pysyvät paikallaan. Joten super mukava ne pysyvät paikallaan Joo ja tosi siistit siistit täällä. Ja näissä on kaksi minijakkia samoin kuin edelliset ja sitten voit säätää äänenvoimakkuutta jne. Kaikkea sinun budit mykistyspainike jne. Mutta jos haluat samantyyppisen diilin mutta USB-C:llä, voit saamme myös tämän. Tuo on aivan oikein. Meillä on siis Quantum 50C, jossa on sisäänrakennettu DAC-dongle. Se tarkoittaa, että voit myös liittää sen peli-PC:hen ja saada kvanttimoottorituen. Saat siis surround-ääni, saat EQ:n, räätälöinnin, kaiken, mitä saat premium-luokan kuulokkeet saat myös näissä. Ja jos olen oikeassa, kaikki nämä ovat samassa enemmän tai vähemmän hintaluokassa, lähtöhintaluokassa ja sitten voimme oppia hieman enemmän sitä sataa, eikö? Se on 100 oikein. Joten tässä mennään värin kanssa päivitys, tyynyjen päivitys, saat pehmeämmät tyynyt pidempään miellyttävää käyttöä varten. Joten Tämä on Quantum 100:n toinen sukupolvi ja uusi väriversio. Se on erittäin hyvä kun se lämpenee. Se on ja myös pitkiin sessioihin. Ne ovat hyvin kevyet voin kertoa. Mutta jos haluatte teillä on myös langaton versio noista 350:stä. 350 se on oikein. Sama päivitys, pehmusteet, värit tekevät siitä enemmän I tarkoitan hauskempaa perinteisen mustan sijaan. Mutta samat ominaisuudet äänenvoimakkuuden säätö, pelikeskustelun valinta, mykistys, irrotettava mikrofoni, kaikki..."

"kaikki ne hienot ominaisuudet, jotka sinulla oli 350:ssä. Ja näiden mukana tulee kai myös dongle?
Tässä on dongle mutta myös USB A. Mutta myös Bluetooth. Joten voit soittaa musiikkia puhelimellasi ja se on Bluetooth 3.5.3. 5.3 oikein. Tietenkin.
paljon numeroita ja kirjaimia ja malleja. Esimerkiksi tämä mikrofoni tässä luulin sen olevan oli edellinen malli, mutta se ei olekaan. Tätä ei ole vielä julkaistu ja se on enemmänkin..."

"premium-versio studiolle. Me kutsumme sitä Stream Studioksi. Joten jos haluat studion tallennuslaatua kotona tai teet podcastia, olemme tuoneet markkinoille Quantum Stream Studio. Siinä on neljä napakuviota. Siinä on täysin digitaalinen käyttöliittymä joten se toimii Quantum Engine Suiten kanssa. Voit liittää tämän EQ:hen."

"Voit tehdä kaikki esinauhoitusasetukset ja kaikki sellaiset asiat. On kolme kondensaattorimikrofonia. Napauta mykistystä yläreunassa. VU-mittari edessä, joten voit nähdä, kuinka paljon ääntä tallennetaan. Sisäänrakennettu äänenvaimennuspiiri, joten jos se on lähellä clippingiä, se säätää myös vahvistuksen säätöä. Voit säätää manuaalisesti, ja siinä on myös monikäyttöinen jalusta, joten voit myös liittää sen M4:ään. Ja laatikossa on myös kahden metrin kaapeli, joten se on..."

"helppo liittää se, mutta sinulla on myös kiinnikkeet jalkaan, joten voit tehdä kaiken...
myös puomivarren tarvitsemat mukautukset.
Fantastista ja tämä julkaistaan kesällä?
Kesäaikaan 1:llä 9:stä."

"Okei ja lopuksi meillä on kaksi mallia täällä. Olemme jo puhuneet hieman hieman tästä, mutta pyydän, tarkoitan, että kerratkaa meille, koska rakastamme tätä pientä tässä.
Joo se on siistiä, koska viestintä streaming sisällön luominen - ei tapahdu vain työpöydän ääressä vaan myös liikkeellä. Joten tuomme markkinoille langattoman stream-mikrofonin, joka on pieni kiinnitettävä mikrofoni, - kondensaattorimikrofoni langaton, mutta mukana tulee myös dongle, joka toimii - Android ja iOS. On power passthrough tietenkin. Sen mukana tulee myös sovellus, joten se voi itse asiassa tehdä esinauhoituksen asetukset kohinanvaimennuksen jne jne."

"Ja näitä on kahtena versiona USB-C ja Lightning, joka on se, jonka voitte Lue arvostelumme Game Reactorista. Ja lopuksi enemmän lähtötason mikrofoni, mutta se on hyvä striimaajille kai.
Se on. Se on todella ensiluokkainen toteutus tulo."

"Sisääntulomikrofoni. Siinä on kaikki ominaisuudet, joita tarvitset todella hyvään keskusteluun...
tai nauhoitukseen. Tässä on yksi napakuvio. Se on suuntaava mutta sitä voi säätää. Siinä on USB-C-liitäntä, äänen paluukanava, sama...
liitäntä kuin kalliimmassa. Napauta mykistystä, vahvistuksen säätö, äänenvoimakkuuden säätö."

"Tuettu myös kvantti-moottorilla.
Fantastista. Nämä ovat kaikki uudet JBL quantum-tuotteet. Odotan innolla uutta quantum TBS:ää. En tiedä onko se on tulossa lähiaikoina."

"Ehkä. Ehkä. Ehkä. Pysy kuulolla. Pysy kuulolla.
Joo... Kiitos paljon ajastanne. Kiitos teille."

Haastattelut

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää