Suomi
Gamereactor
Videos
Inside Out 2
HQ

GRTV News - Inside Out 2 has become 2024's biggest film

GRTV News - Inside Out 2 has become 2024's biggest film

Audio transcriptions

"Hyvää huomenta kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisiin. Nyt on uusi viikko ja me ollaan aloitamme puhumalla jostain, jota en todellakaan odottanut olevan puhumaan tänä vuonna, jos ollenkaan, ja se on elokuva, joka voi jäädä historiaan miljardin dollarin tuotto vuonna 2024. Elokuva, josta on jo tullut tämän vuoden eniten tuottanut elokuva..."

"ja elokuva, jonka moni ei olisi uskonut menestyvän niin hyvin kuin se on.
on. Ei tarkoita, etteivätkö he olisi odottaneet sen menestyvän, mutta ei vain niin hyvin kuin se on tällä hetkellä.
ja se on Inside Out 2. Tämä Pixarin animaatioelokuvan jatko-osa tekee ihmeitä lippuluukuilla...
konttorissa juuri nyt. Se on ollut esillä kaksi viikkoa, ja se on jo ohittanut kesäkuun kakkososan ja noussut parhaaksi vuoden suurimmaksi elokuvaksi. Joten sukelletaanpa uutiseen ja tarkastellaan tätä ja sitä, mitä tapahtuu. Inside Out 2 on vuoden suurin elokuva. Pixarin jatko-osa on ollut valtavan suosittu - Se on jo ohittanut Dyynen kakkososan, kun se on ollut elokuvateattereissa vain kaksi viikkoa. Niinpä kyllä tunteet käyvät kuumina Pixarissa Pixarin jatko-osassa, mikä heijastuu luultavasti myös sisäisesti Pixarin sisällä yhtiön johtajien keskuudessa, kun otetaan huomioon Inside Out 2:n valtava menestys."

"elokuvateattereissa. Lipunmyynti on ylittänyt odotukset. Elokuva on nyt ohittanut edellisen ennätyksen haltijan - Dyyni osa kaksi vuoden menestyneimmäksi yli 724 miljoonan dollarin tuloillaan.
ja otan kohta esille box office mojon um leaderboardin. Mahdollisuudet ovat siis hyvät, että Inside Out 2 voisi olla yksi tai pienellä tuurilla jopa suurin menestystarina."

"koskaan Pixarille, mikä luultavasti tuntuu rauhoittavalta Disneyn pitkän pettymysten sarjan jälkeen.
on viime vuosina työntänyt esiin. Vain kahden viikon tuloillaan on myös erittäin todennäköistä, että...
että Inside Out 2:sta tulee vuoden 2024 lipputulojen ensimmäinen miljardin dollarin tuottaja. Oletko sinä nähnyt Inside Out 2:n ja mitä mieltä olet elokuvasta? Ja nopeasti siirrymme tänne osoitteeseen box office mojo 2024 um leaderboard -juttuun. Vaikka se on vasta ilmestynyt..."

"Inside Out 2 on jo vuoden suurin elokuva. Nyt mielenkiintoinen on myös se, että kotimaiset tulot ovat täällä, koska vaikka olemme - vuoden menestyneimmät elokuvat ovat olleet niitä, jotka ovat olleet - pärjänneet hyvin kansainvälisillä markkinoilla, eli periaatteessa missä tahansa muualla kuin Yhdysvalloissa."

"Doom osa 2:ssa 60 % 60 % Godzilla 65 % Kung Fu Panda 64 % Tarkoitan jopa Kung Fu Kung Fu jopa Kingdom of the Planet of the Apes on 57% jaettu. Sitten päästään Bad Boysiin, joka on...
Se on vuoden kuudenneksi suurin elokuva, mutta sillä on melkoinen...
tasainen jako. Inside Out 2 on taas tasainen. Se on ansainnut valtavasti rahaa kotimaan markkinoilla eli USA:n markkinoilla, ja se on tarpeeksi suuri, tiedättehän."

"rahamäärä myös maailmanmarkkinoilla tai kansainvälisillä markkinoilla. Ja kaiken kaikkiaan se on 724 miljoonan dollarin luku, joka on jo suurempi kuin Doom osa 2 huolimatta siitä että Doom part 2 on elokuvateattereissa muistaakseni kuusi kuukautta öö kuusi viikkoa tai kaksi kuukautta tai jotain sinne päin. Inside Out 2 on näköjään tulossa Inside Out 2."

"elokuvateattereissa vielä pitkään ja uskon, että jos odotatte tämän elokuvan tuloa Disneylle Plus katsomaan sitä, odotatte pitkään, koska Disney todennäköisesti jatkaa edelleen jatkaa tämän elokuvan puskemista ottaen huomioon kuinka menestynyt se on jo nyt. Nyt aion nopeasti viedä meidät kuin ja katson maailmanlaajuista huipputulosta..."

"ja verrata Inside Out 2:n menestystä muihin Pixarin ja Disneyn teoksiin. Kuten tiedämme tästä taulukosta, jota olemme katsoneet useaan eri kertaan, suurin osa näistä on Disneyn. Disney, Disney, Disney, Disney, Disney, Disney, Disney, tiedättehän Disneyn. Nyt emme pääse Disney-animaatioelokuviin...
ennen Frozen 2:sta. Leijonakuningas on kai tavallaan animaatio, mutta se on tavallaan kuin live action..."

"crossover, mutta lisäksi Leijonakuningas on uusintaversio, joten me emme oikeastaan aio...
laskea sitä. Mutta Frozen 2 oli todella menestyksekäs 1,45 miljardilla dollarilla, mikä on noin kaksi kertaa niin paljon kuin paljon kuin Inside Out 2 on nyt tienannut, joten nähtäväksi jää, pääseekö se lähellekään sitä.
että. Mutta mitä tulee Pixariin itseensä, Uskomattomat 2 on mielestäni sen menestynein tuotanto juuri nyt ja Se on 1,24 miljoonaa, joten katsotaan, pääseekö se lähelle sitä. En usko, että tarkoitan sitten päästään taas Toy Storyyn. Periaatteessa, jos Inside Out 2 onnistuu rikkomaan miljardin dollarin rajan..."

"joka on ollut ulkona kaksi kuukautta, kaksi viikkoa, anteeksi, ja se on jo tehty...
yli kaksi kolmasosaa tuosta määrästä, niin siitä tulee jo nyt yksi Pixarin menestyneimpiä kaikkien aikojen elokuvista. Ja se tulee myös olemaan yksi 50:stä, no neljästä kai...
jotka ovat koskaan ylittäneet miljardin dollarin rajan. Joten katsotaan, onnistuuko se siinä."

"Mutta niin tai näin, niin tai näin, juuri nyt on turvallista sanoa, että Inside Out 2 monissa tavallaan pelastaa lipputuloja, koska on helppo sanoa, että kyllä, Dyyni osa...
2 on menestynyt todella hyvin ja niin se onkin. Dyyni osa 2 oli loistava, se teki valtavat luvut. Luulen, että monet tietävät olisi toivonut, että se olisi rikkonut miljardin dollarin markkinat ja kuinka paljon kiinnostusta oli ollut mutta se menestyi hyvin. Mutta emme ole nähneet muiden elokuvien pääsevän lähellekään Dyyniä."

"Vain kolme muuta elokuvaa on tainnut rikkoa 500 miljoonan rajan - tai ehkä kaksi: Kingdom, Kung Fu Panda ja Godzilla. Joten kolme, kyllä, kolme muuta elokuvia, jotka ovat rikkoneet puolen miljardin dollarin markkinan, eikä mikään muu ole koskaan päässyt lähellekään.
noihin kolmeen. Joten kyllä tänä vuonna lipputulot ovat olleet aika synkkiä, mutta Inside Out 2 on..."

"ja näyttää siltä, että siitä tulee samanlainen kuin viime vuonna, kun Super Mario Brothers -elokuvaa - tuli ulos ja kaikki olivat että vau ihmiset todella rakastavat animaatioelokuvia. Näyttää siltä, että Inside Out 2 on tulee olemaan myös se elokuva. Joten meidän täytyy nähdä, pääseekö mikään muu lähellekään ehkä Deadpool ja Wolverine, ehkä jotkut myöhemmin tänä vuonna ilmestyvistä elokuvista."

"Sellaista kuin Joker Part 2 tuollaisia juttuja. Täytyy katsoa tuleeko niistä mitään...
menestyvät yhtä hyvin kuin Inside Out 2 ja meidän on myös nähtävä, pystyykö tämä elokuva tekemään miljardin dollarin virstanpylvään. Olettaisin, että tällä vauhdilla voimme mahdollisesti katsoa - miljardin dollarin... miljardin dollarin rastin ensi viikon loppuun mennessä..."

"mutta pysymme kuulolla. Mutta kyllä, siinä on kaikki aika, mitä minulla on tämän päivän GRTV-jaksossa.
uutiset. Palaan huomenna viikon seuraavaan jaksoon, joten pysykää kuulolla sitä varten ja muutenkin toivottavasti nautitte maanantaista ja kyllä nähdään seuraavassa. Pitäkää huolta toisistanne."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää