Suomi
Gamereactor
Videos
Enotria: The Last Song
HQ

Many Masks, Many Faces - Enotria: The Last Song Interview

Many Masks, Many Faces - Enotria: The Last Song Interview

Audio transcriptions

"Olemme Los Angelesissa Summer Game Festissä. Tämä on minulle toinen päivä ja seison täällä Eduardon kanssa Italiasta oppiaksemme hieman lisää Enotriasta, joka on viimeisin kappale, joka teki vaikutuksen, täytyy sanoa, Summer Game Festin livenä..."

"show toissapäivänä. Se sai minut hieman hämmentymään, koska siinä oli tämä espanjalainen maku, vähän flamencoa, vähän Cervantesia, mutta...
Eikö siihen olekin jokin syy, eikö olekin? Kiitos paljon, että liityitte seuraamme.
Kiitos, että sain olla mukana. Kyllä, siihen on syynsä, kuten kaikissa lauluissa."

"on oltava taustatarina tai hyvin hämmentävä tarina. Haluamme, että meillä on sellainen, hämmentää ihmisiä, tietysti. Kyllä, se oli naamio, että se on yksi niistä hyvin, hyvin monista naamioista, joita meillä on. Meillä on satoja naamioita, kaikki tulevat oikeastaan Italiasta, mutta Espanja on hyvin, hyvin lähellä Italiaa, kuten..."

"olemme aina olleet hyvin läheisiä niin maantieteellisesti kuin kulttuurisesti, Eikö niin? Ja suurin osa vaikutteistamme tulee myös Espanjasta ja se naamio vuonna on kapteeni Spaventa. Se on naamio, jota olemme jo esitelleet joissakin...
muissa trailereissa. Me vain rakastamme sitä kaveria. En voi sanoa paljon enempää tämän takana henkilökohtainen tarina. Tämä on jotain, jonka annamme pelaajan tutkittavaksi..."

"kunhan peli ilmestyy, mutta ymmärrän kyllä, miksi se voi olla hämmentävää, koska se on italialainen kansanperinnepeli, mutta samaan aikaan kuulee niin kuin Hispanialaista musiikkia, mutta kyllä, idea takana on, se on naamio, joka oli hyvin espanjalaisten valloittajien vaikutteita, joten en sanoisi enempää, mutta se on - ihana luonne. Se on yksi henkilökohtaisista suosikeistani. Se on, tiedäthän, tragikoominen jollain tapaa, ja sen näette varmasti. Tulette nauttimaan hänestä."

"Joo, ihan reilusti. Puhutaanpa naamioista. Naamarit ovat todellisia päähenkilöitä.
Tässä. Joten teillä on, olen pelannut, olen ollut surkea siinä, mutta se on vain...
koska olen surkea, mutta minuun osui tämä minipomo, ja se oli varmaan helppoa, mutta...
Tiedätkö, olen väsynyt, jet-lag, joo, anteeksi siitä. Joten, mutta sain todella Kiinnostuin naamiojärjestelmästä, joten aina voit varustaa jopa kolmea - naamareita, jos olen oikeassa, ja voit vaihtaa niiden välillä, ja jokainen niistä on - tietty varustelu, jolla on tietyt voimat. Mitä voit kertoa meille tästä? Very mielenkiintoinen. Luulen, että tämä on asia, joka tekee tästä erottuvan muista Soulsin kaltaisista peleistä. Ehdottomasti. Tämä on meidän ainutlaatuinen myyntivaltti pelattavuus. Tämä on ainutlaatuinen kierre, jonka halusimme antaa pelille, ei vain..."

"koska halusimme erottautua kaikista klassisista Souls-tyyppisistä, mutta myös koska halusimme saada pelin helpommin suuren yleisön ulottuville, ja me orgaanisen vaikeusasteen säilyttäminen on hyvin tärkeää, koska se on genren peruspilari, ja haluamme kunnioittaa hardcore-pelaajia."

"Sen on oltava vaikea peli, mutta samalla halusimme, että se on enemmänkin helpommin lähestyttäväksi, ja keksimme keinon tehdä se antamalla ihmisille, käyttäjille, - enemmän työkaluja heidän käytettävissään, jotta he voivat kohdata jokaisen tilanteen ja olla aina valmiina kaikkeen, mitä voi tapahtua. Heidän on vain oltava fiksumpia."

"Ehkä ei aina vaadita super korkeaa taitotasoa, mutta jos olet ymmärtää peliä, jos ymmärtää pelin ydinsilmukan, näkee.
olet hyvin dynaaminen, voit muuttaa suunnitelmaa jatkuvasti, voit sopeutua hyvin nopeasti, joten...
jos olet fiksu kaveri, et kohtaa mitään vaikeuksia, ja tämä on se käsite. Aivan, ja tarkennuksena katsojille, jotka eivät ehkä tiedä, jokainen naamio tarkoittaa kahta asetta, joten esimerkiksi minulla oli pitkä miekka ja suurmiekka, ja - sitten tietty kivi ja tietyt loitsut, luulisin. Kyllä, se on kokonainen build. Yksi asia, jonka haluamme ihmisten ymmärtävän, on se, että haluamme käydä läpi - arkkityyppien käsitettä tässä pelissä. Et sitoudu vain yhteen rakennelmaan."

"koko tarinan, koko matkan ajan, vaan olet mitä tahansa...
milloin tahansa, joten voit sopeutua helposti, eikö niin? Joten jokainen lataus, sinä tulet on kolme ja voit vaihtaa niitä ajon aikana välittömästi. Se on tehty tarkoituksella tekemään niin, ja näin sinulla on kaksi asetta jokaista varten, joten voit vaihtaa hyvin nopeasti aseen, sinulla voi olla esimerkiksi pitkämiekka. Ylös d-padilla? Aivan, ylös d-padilla ja alas d-padilla..."

"vaihtaaksesi maskia. Sinulla on, kyllä, kaksi asetta valittavissasi. Sinulla on on kivi, kuten sanoit, aivan oikein, ne ovat enemmän jalokiviä kuin kiviä. Niitä käytetään torjuntaan. Jokainen jalokivi antaa sinulle lisää passiivisia kykyjä samalla kun parrying. Jotkut niistä parantavat sinua torjunnan aikana, jotkut niistä parantavat tekevät hyvin erilaisia asioita. Se riippuu pelityylistäsi. Sinulla on erilaisia loitsuja valintasi mukaan, sinulla on erilaisia pikakeinoja valittavanasi."

"valintasi mukaan. Periaatteessa kaikki on mukautettua. Myös etuisuudet, koska meillä on hyvin monimutkainen taitopuujärjestelmä, jossa voit ostaa erityisellä valuutalla, joka - saat tutkimalla. Memoria? Memoria on valuutta, jota käytät ja se on kuin Dark Soulsin sielut, eikö? Sinulla on omaa valuuttaa, jota hankit tutkimalla ympäristöjä."

"Tämä on siis meidän järjestelmämme, jotta ihmiset pääsevät tutkimaan, eivätkä vain...
mennä eteenpäin ja pelata peli loppuun. Sinut palkitaan, jos tutkit enemmän, ja...
Tällä valuutalla ostat taitopuusta lisää lisäominaisuuksia, sekä tietysti jokaisessa loadoutissa on haluamasi perkit. Jaa meille pari yksityiskohtia pienemmistä loren palasista. Näin esimerkiksi tämän pestojutun. Sinä käyttää viiniä, tietysti itse naamiointia. Anna meille pari kivaa esimerkkiä. The freskot eräänlaisessa kirkossa, jossa kävimme. No, periaatteessa jokainen pieni ja vähäpätöisen yksityiskohdan pelissä pitäisi huutaa Italiaa. Se on se juttu. Totta kai."

"peli ei ole Italiassa, oikeassa Italiassa. Se on fantasiamaailma, joka perustuu Italiaan, mutta pelin visio on viedä kulttuurimme, kulttuurimme...
Perinteemme, kansanperinteemme, olentomme, kun isoäiti - kertoi tarinan metsän hirviöstä. Se on punainen rukous. Se on pelottava. Se on pomo, jonka itse asiassa löydät demosta, joka on ladattavissa nyt Steamista ja PS5:stä. Ja tämä on itse asiassa, hän on myös osa italialaista kansanperinnettä. Se on osa pohjoisen olentotarinaa, jonka takana on, kuten Italian perinteessä. Kaikki, kuten kaikki mitä näet, se on..."

"käsityönä meidän, superlahjakkaiden taiteilijoiden tiimin toimesta. Vain koska sinulla on tuntea Italiaa. Et halua sanoa, että okei, olen Italiassa, tämä on asia, kuten tämä...
on jotain, joka on jo tehty. Jos pelaat Assassin's Creediä, huomaat, - itsesi Roomasta. Se on tietysti ihanaa, mutta meidän mielestämme se ei ole niin kuin voimakas kuin Italian tunteminen. Siitä puuttuu se henkilökohtainen kosketus. Juuri niin. Tämä on meidän näkökulma italialaisina. Aiomme käsitellä, tiedättehän, teemoja, jotka ovat enemmänkin..."

"ajankohtaisia nykyiseen tilanteeseemme, jotka taas eivät ole vain stereotypioita. Se on kaiken tarkoitus, eikö niin? Me emme ole vain pizzamafia. Se on kai se Sama kuin Blasphemous espanjalaisen Semana Santan ja kansanperinteen kanssa. Mutta myös Witcher slaavilaisen kulttuurin kanssa. Se on se juttu. Nyt kun olemme pääsemässä tarinaan ja nuo olivat pienempiä teoksia, ja rakastan freskoja, jotka ovat..."

"tavalla. Kerroit vähän yleisestä tarinasta, joka on todella...
hullu ja hieman häiritsevä. Kerroit minulle kalastajasta. Ai niin, se on hyvä esimerkki, jota yleensä käytämme saadaksemme ihmiset ymmärtämään. Mutta taru on hyvin monimutkainen. En luultavasti ole paras henkilö selittämään tätä, joten vain siksi, että sanotaan. Mutta korkealla tasolla oli aikoinaan näitä toimijoita, jotka he huomasivat, että näyttelemällä tarinoita heidän nimensä on kuolematon ajassa. Mutta Itse asiassa he loivat valtavan komedian, jossa kaikki olivat mukana..."

"ja se oli niin kuuluisa, että heistä tuli kuolemattomia ja heidät vangittiin - kaikki heidän roolinsa. Sanotaan siis, että tehtävänne on tuhota - Canovaccio, joka on itse asiassa tämän valtavan komedian käsikirjoitus, jossa - kaikki on lukittu sisään. Ja siksi myös esittelyssä on ihmisiä."

"kuten kalastajia, jotka kalastavat kuin hellittämättä, vaikka he eivät olekaan saalistavat yhtään kalaa. Sillä ei ole väliä, niin kuin he eivät edes syö sitä. Silmukassa kiinni.
Niin, ne ovat kiinni silmukassa. He näyttelevät sitä, mikä heidän roolinsa oli Canovaccio. Kuulostaa todella häiritsevältä. Se on, koska se on valtava analogia tulla yhdeksi suurimpaan teemaan, jota haluamme ilmaista pelissä, eli pysähtyneisyyteen. Italia on käy nyt läpi valtavaa kulttuurista pysähtyneisyyttä. Kansakunta ei liiku eteenpäin. Kulttuuri... Elämme yhä menneisyydessä. Olemme ohittaneet, kuten, se on ollut..."

"paljon, että ohitimme Italian kulta-ajan ja nyt tunnemme olevamme hyvin jumissa ja - monet ihmiset lähtevät pois Italiasta tämän takia. Ja tämä on tapa edustaa tätä, eikö? Kaikki tekevät samaa yhä uudelleen ja uudelleen, mutta...
He ovat kiinni vanhassa käsikirjoituksessa. Aivan, mutta he eivät ymmärrä miksi, koska..."

"kaikki on vielä ajassa. Minusta se on täydellinen loppuhuomautus tälle haastattelulle.
Minä sanoisin... Kuinka pitkä demo on? Kahdeksan tuntia, sanoitko? Joo, se on kuudesta kuuteen kahdeksan tuntia. Se riippuu sinusta itse asiassa. Minulle se on kymmenen tuntia, okei. Se on siis PS5 ja PC? Joo. Onko se nyt saatavilla? Se on nyt saatavilla Steamissa ja PS5:llä. Se on tulossa pian myös Epic Storeen. Mutta joo, PC:lle myös Steamiin. Se on hyvin, hyvin... Ja peli julkaistaan suunnilleen milloin? 19. syyskuuta. Myös ennakkotilaukset ovat avoinna Deluxe-pelin ennakkotilaajille. Heillä on 72 tuntia varhaista pääsyä. Pelaatte demoa subito. Kiitos paljon ajastanne."

"Grazie mille. Kiitos, että sain olla mukana."

Summer Events

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää