Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

Ubisoft Forward impressions from the Belasco Theater in Los Angeles

Ubisoft Forward impressions from the Belasco Theater in Los Angeles

Audio transcriptions

"Okei, olemme Kay Vessin moottoripyörän kaltaisen speederin edessä, joka on todella hieno.
Katsokaa tuota. Osallistuimme juuri Ubisoft Forwardin esittelytilaisuuteen, joka taisi olla...
todella hieno esitys sen suhteen, miten esitys oli. Ei kuitenkaan monia yllätyksiä. Ja me olemme pian ja näemme Star Warsin, Prince of Persian, ei vielä Sands of Timen, ja tietysti Assassin's Creed ja haastatella kehittäjiä. Joten, joo, puhutaanpa hieman vähän näyttelystä ja mitkä olivat kohokohtasi, Ben?
No, ensinnäkin haluaisin aloittaa ja puhua siitä, miten nopeasti ja nopeasti - ja siitä, miten he ovat tehneet asioita. Pidän siitä, kun emme puhu liian pitkälle tulevaisuuteen."

"Tiedättekö, ohjelma keskittyy hyvin paljon siihen, mitä on tulossa tänä vuonna, mitä on tulossa luultavasti vuoden 2025 alussa. Ja siinä se oikeastaan olikin. Tiedätkö, kyllä, meillä oli Sands of Time -juttu, jota pidin itsekin vähän hukkaan heitettynä. Tarkoitan, että olemme tienneet että se on ollut kehitteillä jo niin kauan, että pelkkä teaserin näkeminen - oli minusta vähän outoa, kuin elokuvallinen teaser päivämäärän kanssa."

"Tämähän on vielä tulossa? Tämä on vielä tulossa. En odottaisi, että se julkaistaan tänä kun he ovat julkaisseet jo kaksi Prince of Persia -peliä. Mutta joo, se on vain, hei kaverit, tämä on vielä tulossa, eikö?
Juuri niin. Se oli sen tarkoitus. Mutta minusta on mukavaa, kun pidämme asiat - lähellä, eikö? Tänä vuonna on tulossa kaksi isoa peliä, kaksi erittäin isoa peliä, jotka..."

"ovat monella tapaa suurempia kuin monet muut pelit, joita muut julkaisijat tekevät kautta linjan.
Meillä on Star Wars Outlaws ja Assassin's Creed Shadows, ja...
Siitä tässä ohjelmassa on pohjimmiltaan kyse. Kuten siinä oli muutama muukin asia, tietysti muitakin jännittäviä ilmoituksia ja muuta sellaista, mutta pääasiassa se oli kuin tässä on pala pelattavuutta näistä molemmista peleistä. Tätä sinä tulet tekemään. Tässä on kehittäjä lavalla kertomassa ja selittämässä, millaista se on. Tiedätkö, se on täsmälleen mitä tällaiselta esittelytilaisuudelta odotetaan. Voimme puhua vuodesta 2025 ja - Gamescomilla. Voimme puhua siitä TGA:lla tai jossakin sellaisessa, tai sitten myöhemmin myöhemmin. Star Wars Outlaws ilmestyy elokuussa. Haluan tietää siitä enemmän."

"ja sen minä sain. Olin siis ihan tyytyväinen siihen. Mitä tulee siihen, mistä puhuit alussa, tarkoitan, että sanoisin tietenkin Assassin's Creed Shadows. Olen suuri Assassin's Creedsin ystävä.
Creed-hullu, joten se on tietenkin se, joka erottui minusta. Mutta siellä oli paljon asioita siellä. Rakastan Ubisoftia, joten jalkapalloa heille. Joten kaikki ne olivat aika..."

"hyviä ilmoituksia. Se erottui minusta. Luulen, että se on ensimmäinen Assassin's Creed, jonka olen...
10 vuoteen. Minusta se näyttää hyvältä. Japanilaiset puitteet, tapa jolla voit lähestyä, tiedäthän, päättää miten lähestyä jokaista tehtävän vaihetta. Minusta se on fantastista. Ja minusta Star Wars näytti todella, todella hyvältä. Se nähdään sitten."

"Näimme hieman ruudun repeilyä, mutta luulen, että aion pelata sitä...
ja kerron lisää, syvällisempiä vaikutelmia siitä. Joten, kyllä. Tiedätkö, Xboxille ja Summer Game Festin livelähetyksessä sanoin jotain äänestä. Tämä osui kohdalleen. Tämä oli fantastinen ääni, fantastinen esitys. Velasco on hieno teatteri. Olimme hieman hieman pysäköitynä. Se oli hieman ahdasta, mutta pidän todella siitä, miten Ubisoft osaa vetää pois näytöksestä. Pidän siitä todella paljon. Pidän todella paljon muusikoiden live-esityksestä."

"Pidän todella siitä, että lavalle laitetaan kehittäjiä. Inhimillinen kosketus, taide, tapa, jolla he...
- voit tuntea heidän taiteensa ja lahjakkuutensa paljon paremmin, jos he ovat lavalla. Ja vaikka he lukisivat kehotuksesta, minusta se on hieno tapa tehdä se. Ja he tekevät sen amerikkalaisten kotona, jotka eivät osanneet tehdä sitä molempien kesien aikana."

"Game Fest ja Xbox Showcase. Nämä ranskalaiset tietävät mitä tekevät.
Joo, ja he onnistuivat myös hoitamaan, sanotaanko, keskinkertaisemmat ilmoitukset varsin hyvin. Meillä on sellaisia näyttäviä ja jännittäviä trailereita...
jossa esiteltiin kaikkia tulevia live-palvelupelejä. Tiedätkö, luulen, että siellä oli että miksi he painottavat niitä enemmän, koska ne ovat uudempia..."

"kuten Skull & Bones ja Crew Motor Fest ja X-Defiant. En usko, että ne välttämättä iskevät yhtä kovaa kuin sinä. Tarkoitan, Skull & Bones erityisesti, koska se on kausi, joka on...
on jo täällä. Se on enemmänkin niin, että mene katsomaan sitä. Sitä he tavallaan tarjoilevatkin.
tarkoituksenaan. Mutta kuten X-Defiant, Little Teaser, Learn More July ja Crew Motor Fest, tässä on vuosi kaksi. Avatar. Avatar, tarkalleen. Joten, tiedäthän, hyvin tasapainoinen tasapaino."

"tulevaisuuden ja nykyhetken välillä, ja sitten pieni kiusoittelu hyvin kaukaiseen tulevaisuuteen Prince of Persia ja sitten myös Anno, joka näyttää hyvältä. En oikeastaan ole Annon fani. En aio koskettaa sitä paljon. Mutta tiedättehän, meillä on uusi Anno tulossa.
Joo, se oli myös hieno traileri. Joten ehkä se on tapa päättää tämä. Tarkoitan, että haluaisin..."

"olisin halunnut pienen yllätyksen. Olisin halunnut nähdä teaserin nyt, että...
saimme teaserin Prince of Persiasta, joka ei näytä mitään ennen vuotta 2026. Teaser siitä, mitä helvettiä Splinter Cellin kanssa tapahtuu tai mitä helvettiä tapahtui Beyond Goodille...
ja Evil 2. Mutta jos aiot tehdä saman kuin Prince of Persian kanssa, minä..."

"Luulen, että siihen on vain yksi kortti. Et voi käyttää sitä kolmeen kertaan. Joten siinä kaikki. Mennään...
yritetään kirjoittaa tämä. En todellakaan aio kiivetä tuon yli - koska he potkaisevat minut ulos täältä hetkessä. Me ollaan sairaan ajoissa tänään. Oletko kunnossa? Olen, Tämä on kuitenkin ollut Ubisoft, joten pysykää kuulolla, kun kuulette siitä lisää."

"Meidän esikatseluihin."

Summer Events

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää