Suomi
Gamereactor
Videos
Elden Ring
HQ

GRTV News - Elden Ring: Shadows of the Erdtree is the highest-rated DLC ever on Metacritic

GRTV News - Elden Ring: Shadows of the Erdtree is the highest-rated DLC ever on Metacritic

Audio transcriptions

"Hei kaikki ja tervetuloa toiseen GRTV News, olen Alex kuten tavallista antaa teille iltapäivisin viimeisimmät ja parhaat uutiset pelaamisesta, teknologiasta, varusteista, viihteestä, mistä tahansa...
mitä ikinä haluat, mitä ikinä rakastatkin, meillä on sitä aina täällä sinulle, GRTV Newsissa ja laajemminkin Gamereactor-verkostossa, joten jos pidät näkemästäsi ja haluat nähdä - lisää, muista käydä Gamereactorissa, mistä ikinä sen saatkin, peliarvosteluja, elokuva-arvosteluja, - arvosteluja, pelien esikatseluja, eksklusiivista sisältöä ja paljon muuta."

"Mutta pitemmittä puheitta, tänään puhumme kuumasta aiheesta, joka ei ole Nintendo Direct, joka on on Elden Ringin Shadow of the Earth Tree. Se ilmestyy vain kahden päivän päästä nyt 21. päivä kesäkuuta 2024 ja jo nyt arvostelut ovat ilmestyneet. Me annoimme sille 10 pistettä Gamereactor UK:ssa.
Monet ihmiset ovat antaneet sille samanlaisia arvosanoja, ja se on kaikkien aikojen korkeimmin arvioitu DLC..."

"Metacriticissä. Se on vuoden 2024 korkeimmin arvioitu julkaisu, sen mediapisteet ovat tällä hetkellä seuraavat 95. Se perustuu 56 arvosteluun, joten kolme ihmistä ei ole antanut sille arvosanaa.
10 ja se on siinä. Se on hyvin laaja joukko. Peruspeli on 96:ssa, joten DLC on vain tullut vähän paremmaksi. Mielestäni suurin osa arvosteluista mitä olen nähnyt laajemmin on ollut, meidän lisäksi, ovat olleet hyvin samankaltaisia kuin me, että se on erittäin, erittäin hyvä. 10s, 9:nneksi, pari 8:nneksi siellä täällä. Tiedän, että Gamereactor Sweden antoi sille 8, mutta muuten kyllä, hyvin, hyvin paljon kehutaan tätä DLC:tä. Se on yksi kalleimmista DLC-laajennuksista, jotka Muistan kun ottaa huomioon, että se on vain yksi osa sisältöä, mutta se yksi osa on niin suuri..."

"että se näyttää voittaneen kaikki, jotka ovat sitä tähän mennessä pelanneet. En ole pystynyt pelata sitä tähän mennessä, mutta tiedän, että Gamereactorin toimistolla muutama ihminen on pelannut sitä ja he ovat olleet innoissaan.
nauttineet siitä paljon, mutta kyllä, se tulee olemaan jännittävää nähdä. Luulen, että kritiikki jotka tulivat ulos siitä, tiedän Eurogamer on yksi, joka erottuu minusta, koska he ovat antoivat sille 3/5, mikä vastaa 6/10, mikä tuntuu hieman alhaiselta..."

"siihen nähden, mitä ihmiset ehkä odottavat, mutta se on FromSoftware, he yleensä tyrmäävät sen ulos puistossa. En usko, että kukaan oikeasti odottaa tämän DLC:n olevan surkea ja minä odotan sitä.
luulen kuitenkin myös, että pelijournalismin parissa on viime aikoina ollut jonkinlainen trendi ylistää FromSoftwaren työtä liikaa. Ei sillä, etteikö se olisi hienoa, mutta erityisesti Elden Ring Minusta 10:n ja sen kaltaisten asioiden saaminen tuntui vähän siltä, että okei, hyvin on aikaisemmin ihmiset olivat arvostelleet FromSoftwaren pelejä liian vaikeiksi ja nyt kun se ei voi olla mahdollista olla kriittinen, tiedäthän, jotain, mistä voi arvostella peliä, onko se todella hyvä?
Kyllä se on. Joten kyllä, ilmeisesti DLC:ssä on myös vaikeuspiikki, joka..."

"voisimme odottaa, ja mielestäni on syytä kysyä, onko FromSoftware:n painostaa itseään liikaa vaikeuden suhteen, mutta sitten taas sinulla on myös argumentti vain saada hyvä ja samalla jos ei halua saada persettä turpaan, älä pelaa FromSoftwaren peliä. Mutta joo, kerro minulle, jos aiot sukeltaa sisään tätä DLC:tä perjantaina. Minä luultavasti vilkaisen sitä kunhan saan tilaisuuden, en ole En ole varma, milloin se tapahtuu, mutta tulen varmasti olemaan siellä kanssanne yrittämässä..."

"ja nähdään huomenna lisää GRTV-uutisia. Hei hei."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää