Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Nintendo to host a Direct later today

GRTV News - Nintendo to host a Direct later today

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisiin.
Tästä päivästä tulee melko nopea ja suoraviivainen, koska vaikka on olemassa oli eilen muutama mielenkiintoinen uutinen, kuten Lords of the Fallen 2 on vahvistettu vuodelle 2026, Uncharted 2 elokuva, ei peli, Uncharted 2 elokuva on ja virallisesti tuotannossa, tai kai esivalmistelussa, mutta kaikki tämä, samalla kun Se oli mielenkiintoista, mutta se jäi sen varjoon, että meillä on vihdoin ja viimein - Nintendo Directille, tulevalle Nintendo Directille, on nyt varma päivämäärä ja kellonaika..."

"se on itse asiassa hyvin pian, se on määrä pitää tänään, joten siksi me menemme puhumme siitä tänään. Lähetämme sen tietenkin uudelleen, joten jos haluatte...
nähdä kaikki ilmoitukset ja mitä muuta, voit tehdä sen käymällä paikallisessa Gamereactorissa alueellasi ja seurata suoraa lähetystä Facebook-, YouTube- ja Twitch-kanavillamme..."

"ja kaikkea muuta hyvää ja löydätte sen sieltä. Mutta muuten, puhutaanpa siitä, mitä me olemme Odotamme tämän ohjelman koostuvan. Joten kyllä, virallinen Nintendo Direct -suunnitelma huomiselle, 18. kesäkuuta, ilmeisesti tämä juttu on kirjoitettu, kun ilmoitus tehtiin eilen, joten sen pitäisi olla Nintendo Direct suunnitelma tänään, 18. kesäkuuta, mutta kyllä, odotamme innolla jännittäviä julkaisuja vuoden 2024 jälkipuoliskolla Nintendo Switchillä. Joten huhuja milloin Nintendo julkistaa kesän esittelynsä, ovat ryöpsähtäneet jo viikkojen ajan, joten niin paljon, että uskalsimme jopa tehdä muutaman ennusteen siitä, mitä seuraavassa Directissä voisi näkyä, nyt meidän ei tarvitse odottaa liian kauan. Nintendo on juuri ilmoittanut, että huomenna 18. kesäkuuta saamme uusi Nintendo Direct kello 1500 BST 1600 CEST, jossa he tarjoavat ilmoituksia ja päivityksiä peleistään ja kumppanipeleistään tulevina kuukausina. Se on esitys noin 40 minuuttia, joten Nintendon standardeihin nähden se on aika iso esitys, aika jännittävä..."

"lievästi sanottuna. Ja joo, näin Nintendo sanoo, liittykää meihin Nintendo Directin suorassa lähetyksessä joka keskittyy vuoden 2024 jälkipuoliskolla tuleviin Nintendo Switch -peleihin. Ei tule olemaan mainintaa Nintendo Switchin seuraajasta tämän esityksen aikana. Joten jos sinulla on olet odottanut ja odottanut innolla kuulla, mitä tulee tapahtumaan, - Nintendo Switch 2:n kanssa, jonka toivomme yhä olevan nimeltään Super Nintendo..."

"Switch, tätä ei esitellä tässä ohjelmassa. Mutta jälleen kerran, Nintendo Switch tulee olemaan Nintendon pääkonsoli loppuvuoden 2024 ajan, koska Switchin jatko-osa on ilmestyy nyt todennäköisesti vuoden 2025 alussa, eli meillä on puolen vuoden verran pelejä jäljellä joiden on debytoitava. Joten, tiedättehän, paljon tavaraa, paljon aikaa asioiden tekemiseen..."

"saapumiseensa. Ilmeisesti siellä on tyypillinen, tiedäthän, tyypillinen indie ja kolmas...
Party-juttuja, mutta siellä pitäisi olla myös muutamia ensimmäisen osapuolen julkistuksia, koska siellä on Nintendo ei missään nimessä aio mennä läpi loma-ajan ilman, tiedäthän, isoa sellaista telttapeliä, jota ihmiset odottaisivat innolla. Mitä se tulee olemaan, en todellakaan tiedä..."

"varma, koska olettaisin, että he säästävät joitain isoja hittijuttujaan julkaisuun Switchin seuraajan. Joten en usko, että näemme uutta 3D Mariota...
tasohyppelyä tai uutta Pokemon-peliä tai mitään sellaista. Luulen, että ne kaikki tulevat ajoissa, kun Switchin seuraaja saapuu tai, tiedäthän, joskus ensimmäisen vuoden aikana..."

"Switchin seuraajan aikana. Mutta joka tapauksessa odotan sen olevan jonkinlainen tentpole-julkaisu.
En vain ole varma mikä se tulee olemaan. Nintendoa on hyvin vaikea ennustaa. Joten kyllä, Nintendo ovat aina olleet erittäin hyviä pitämään tietonsa salassa ja, tiedäthän, - pitää, en halua sanoa salaisuuksia, mutta välttää vuotoja enemmänkin."

"kuin mitään muuta. Tiedämme, että kehitteillä on useita asioita, kuten Metroid...
Prime 4, mutta en tiedä, nähdäänkö sitä tänä vuonna. Joten, tiedättehän, se tulee olemaan on jännittävä suora ja uskon, että se tulee olemaan yksi niistä ohjelmista, joista tulemme ulos ja sanomme, että vau, se on aika yllättävää. Toisin kuin Xboxin ja PlayStationin esittelyssä."

"State of Play ja Summer Game Festival, nämä, joissa tavallaan odotetaan, tavallaan...
tietää, mitä tulee näkemään. Tämä tulee olemaan hieman erilainen, luulen. Mutta joka tapauksessa, muistakaa seurata ohjelmaa myöhemmin tänään. Liittykää taas seuraamme. Varmista, että kirjaudu paikalliseen GR Live -palveluun, jotta voit seurata ohjelmaa yhdessä Gamerator-yhteisön kanssa."

"ja muuten, kyllä, me todennäköisesti jatkamme tästä huomisaamuna ja puhumme siitä joistakin suurista ilmoituksista, jotka tapahtuivat. Mutta muuten, kyllä, tämä on ollut kaikki mitä aikaa, joka minulla on tämänpäiväiseen GRTV-uutisten jaksoon, joten nähdään seuraavassa jaksossa...
huomenna. Mutta nauttikaa tiistaista, nauttikaa ohjelmasta ja kyllä, nähdään taas seuraavassa jaksossa."

"Seuraava. Pitäkää huolta toisistanne."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää