Suomi
Gamereactor
Videos
Tales of the Shire
HQ

Tales of the Shire Interview - Geeking out over Middle-earth with Wētā Workshop

Tales of the Shire Interview - Geeking out over Middle-earth with Wētā Workshop

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin Gamereactoriin. Tänään, kuten luultavasti voitte huomata takanamme olevista tauluista, olemme edelleen Summer Game Festissä. Olen täällä Catherinen kanssa, koska olen juuri pelannut Tales of the Shireä, peliä, jota olen pelannut itse asiassa olen ollut todella innoissani, koska olen hieman Sormusten herraa nörtti, selvästi kuten sinä, koska sinä teit pelin. Kerro meille hieman Tales of the Shirestä, miksi ihmisten pitäisi olla innoissaan siitä? Joo, no minä..."

"Tarkoitan, että voin palata siihen aikaan, kun tulin projektin pariin ja...
he esittivät idean minulle. Tämä viihtyisä, kertova life-simulaattori, joka sijoittuu Shireen, jossa - elät elämääsi Hobittina ja se tuntui täysin järkevältä...
Minä. Se on siis se tärkein asia, josta olen todella innoissani."

"että kaikki pääsevät kokeilemaan. Mennään sitten nörttimäisiin juttuihin. Kerro minulle, asetus, hahmot, miten tämä sopii laajempaan Keski-Maan maailmaan...
maailmaan? Joo toki, Tales of the Shire sijoittuu Hobitin tapahtumien ja - Sormusten herra, joten se antoi meille hieman vapautta luoda tarina, joka oli..."

"ja myös tuoda mukaan niin paljon tarinaa kuin mahdollista.
siihen. Joten kaikki hahmot, joihin törmäät, olemme piirtäneet ne - suoraan kaikista liitteistä ja eri lähteistä, joita meillä on. Me on todella hieno ratsastaja, Darren Ormandy, hän on meidän Tolkien-tutkijamme. Niin, hän on Hän on pomomme, joten kaikki menee hänen kauttaan. Olemme tehneet tiivistä yhteistyötä - Middle-earth Enterprisesin kanssa varmistaaksemme, että kaikki sopii tarinaan."

"täydellisesti. Ja millaista on ollut työskennellä heidän kanssaan? Ovatko he olleet...
antaneet sinun tehdä mitä haluat, tehdä pelin niin kuin halusit? Joo, joten minä Tarkoitan, että he ovat olleet hyvin tiukkoja. Tietääkseni minua ei ole henkilökohtaisesti - osallistunut mihinkään kokoukseen, mutta jopa Darrenin kanssa työskennellessämme meillä on erityisiä - kirjojen kanssa, joten aina kun olen keksinyt jotain ja sanonut, että voisitko..."

"voimme tehdä tämän? Hän sanoi, että jos löydät sen kirjasta, saamme sen peliin, ja...
Se on tavallaan perussääntö, joo. Ja puhu minulle vähän suunnittelusta. Se on taisteluvapaa, siinä on kyse vain elämästä nauttimisesta, elämisestä.
sim-peli, ei stressiä. Miksi päätit valita tuon reitin? Luulen, että ajatus pelin idea syntyi siitä COVIDin lukitusajasta. Me kaikki halusimme todella jotain viihtyisää, jotain rentouttavaa ja levollista, ja mielestäni Konnu on täydellinen ympäristö siihen. Ja se todella oli järkevää, että nojauduimme vahvasti siihen viihtyisään pelattavuuteen ja etsiä asioita, kuten ruoanlaittoa, metsästystä, puutarhanhoitoa, talon sisustamista ja todella tehdä niistä pelin ydin, jotta ihmiset voivat todella tuntea olonsa rentoutuneeksi, kun he pelaavat sitä. Ja puhuimme siitä hetki sitten, ilmeisesti se on asetettu..."

"Hobitin ja Taru sormusten herrasta -kauden väliin, ja siellä on - joitain hahmoja, joiden odotat esiintyvän siellä. Keitä voimme odottaa ja ketä siellä on, mutta ei ole? Joo, varmasti, joten näemme varmasti pitkän...
velho, jonka jotkut meistä saattavat tuntea tai olla tuntematta, hän tekee varmasti esiintyminen. Aika-asetelman vuoksi meillä on muutama cameo - tietyistä hahmoista, tietyistä hobiteista, ehdottomasti joistakin sukunimistä, jotka - kaikki tunnistavat, ja on todella helppo nähdä, miten nämä hahmot sopivat - laajempaan tarinaan. Ja kerro minulle joistakin asioista, joita voit tehdä maailmassa, ja ilmeisesti kyse on nauttimisesta, rentoutumisesta, mutta mikä on..."

"joitakin aktiviteetteja, joita voimme odottaa? Joo, tarkoitan ruoanlaittoa, se on Hobitin elämän ydin, ruoanlaitto ja syöminen ja niiden jakaminen...
ruokaa ystäviensä kanssa. Ruoanlaitto, suhteiden luominen muihin hobitteihin.
Metsästys, eli jostain on saatava ainekset ruoanlaittoa varten, joten - metsästys, puutarhanhoito on toinen iso asia. Meillä on todella, todella hieno puutarhanhoito Järjestelmä, jossa on kumppanuusistutuksia, joten voit jopa istuttaa kasveja, jotka tykkäävät - toisiaan ja ne tuottavat parempia satotuloksia. Kalastus, se on toinen asia, jota hobitit rakastavat tehdä, hieno pieni harrastus heille."

"Ja kodin koristelu myös, se on toinen iso juttu. Huomasin kun olin sitä pelatessani, että hobiteilla on hyvin erikoinen huumori ja tapa suhtautua ja näyttää siltä, että se oli sinulle todella tärkeää saada sinne.
Ehdottomasti, kyllä, teimme kovasti töitä säilyttääksemme eri äänet..."

"hobiteille ja miten heillä kaikilla on erilainen, erilainen koulutus...
tasot, heillä on erilaiset taustat, sen varmaan huomaa kun pelaa sitä että kuten jotkut hobitit ovat hieman maailmankatsomuksellisempia, he ymmärtävät - laajempaa Konnakuntaa paremmin kuin tietyt muut hobitit, ja olemme todella yrittäneet tuoda esille - sitä esiin. Ja siinä on ehdottomasti tietynlaista huumoria..."

"jota olemme yrittäneet ylläpitää, joka tavallaan pilkkaa sitä, mutta...
on myös todella sydäntä lämmittävä ja kodikas. Ja puhutaan maailmasta samoin, minne voimme mennä ympäri Konnunmaata? Niin, tämä tapahtuu Bywaterissa, joka on - Konnun sisällä, erillään Hobbitonista, joten useimmat ihmiset ajattelevat, oi Hobbiton, Siellä Frodo ja Bilbo asuivat. Me olemme Bywaterissa, joten se on vähän..."

"kauempana, ja olemme taas työskennelleet todella tiiviisti olemassa olevan, kaikenlaisen...
Tolkienin suunnittelemien karttojen kanssa, olemme ottaneet ne suoraan ja yrittäneet laittaa ne - pelimaailmaan ja tehdä siitä pelattavaa, niin että voitte kuvitella asioita kuten Bywaterin taistelun tapahtuvan tällä alueella. Olemme varmistaneet, että kaikki on edelleen että Bywaterin aluetta voi tutkia ja eksyä sinne, ja samalla näkee hienoja keskeisiä paikkoja, kuten Green Dragon, joka oli..."

"tiimillä oli hauskaa koota. Joten kyllä, meillä on ollut paljon hauskaa.
tämän maailman rakentamisessa, ja olemme todella innoissamme siitä, että kaikki pääsevät kokeilemaan sitä.
Tämä on ensimmäinen kerta, kun kukaan ei ole päässyt pelaamaan sitä.
Summer Game Fest, joten mitä seuraavaksi Weetaworkshopille kuuluu?
seuraavaksi Tales of the Shire? Joo, teemme kovasti töitä saadaksemme sen..."

"valmiina, toivomme julkaisua tämän vuoden lopulla, se on meidän tavallaan aikataulu, mutta keskitymme pelin julkaisemiseen ennen kuin ajattelemme, mitä tuleman pitää.
sen jälkeen. Entä alustat? Voinko sanoa sen? Joo, voin sanoa sen, anteeksi. Alustat, joten julkaisemme PC:lle, PlayStationille, Xboxille, Switchille ja..."

"myös mobiililaitteille. Kaikkea. Ehdottomasti tsekkaa tämä, olen pelannut sitä lyhyen aikaa, hauskaa, en malta odottaa, että näen sitä lisää, ja kyllä, sillä...
lisätietoja Tales of the Shire -ohjelmasta, pysykää kuulolla paikallisessa osoitteessa Game Ranterin alue. Pitäkää huolta toisistanne."

Summer Events

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää