Suomi
Gamereactor
Videos
Lollipop Chainsaw RePOP
HQ

GRTV News - Lollipop Chainsaw: RePOP has a release date

GRTV News - Lollipop Chainsaw: RePOP has a release date

Audio transcriptions

"Hei, tervetuloa toiseen GRTV News, olen Alex kuten tavallista kattavat iltapäivän uusimmat ja pelien, varusteiden, teknologian, viihteen, mitä ikinä haluatte, todellakin mitä ikinä rakastatte, meillä on sitä aina täällä GRTV-uutisissa ja laajemmassa GameReactor-verkostossa! kokonaisuudessaan. Joten jos pidät peliarvosteluista, elokuva-arvosteluista, pelien ennakko-odotuksista, eksklusiivisista sisältöä, jota meillä on vielä paljon Summer Game Festin vuoksi, on luvassa joitakin Jännittäviä juttuja on tulossa, ja niitä on vielä tulossa."

"seuraavien viikkojen aikana, vaikka päävirrat ovatkin sittemmin tapahtuneet. Mutta kyllä, pitäkää silmällä paikallisessa GameReactorissasi, koska meillä on kaikkea hyvää vielä tulossa. Mutta Tämän päivän uutisemme vie meidät peliin, jonka ehkä muistat, ehkä Muistatte ehkä pelin nimeltä Lollipop Chainsaw. Lollipop Chainsaw Repop on sen remasterointi, ja siinä on..."

"sen ensimmäinen traileri, jonka soitan taustalla, kun näemme Alberton pala. Jotkin asiat ovat muuttuneet melkoisesti, nimittäin on tulossa joitakin muutoksia väkivaltaisuuteen, ja se tulee olemaan hieman värikkäämpi vaikutuksiltaan kuin alkuperäinen...
joten tulemme näkemään päivitettyä visuaalista ilmettä, kuten olemme nähneet jo aiemmin kuvakaappauksissa, mutta se on mielenkiintoista, että väkivaltaa on lievennetty. Mutta älä huoli jos etsit..."

"verta tässä zombie-moottorisahapelissä, koska voit myös kytkeä päälle alkuperäisen gore-moodin, joten periaatteessa mikään ei ole muuttunut pysyvästi, on vain tämä uusi moodi jossa peliä pelataan normaalisti hieman vähemmällä väkivallalla ja verellä, luulisin. Tuo saattaa liittyä luokituksen alentamiseen, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Kuten näemme, Juliet on edelleen klassisessa cheerleader-asussaan, joten sensuurista ei tarvitse olla huolissaan..."

"tai mitä ikinä se nykyään tuleekaan vastaan naisten esittämistä peleissä. Joka tapauksessa, kuten voitte nähdä, että se on aika jännittävä peli. Saimme myös sen julkaisupäivän, se on 25. päivä.
syyskuuta PC:llä, Switchillä, Xboxilla ja Playstationilla. Joten tässä, anteeksi, katselin juuri...
trailerin itse, koska en ole vielä nähnyt sitä, ajattelin vain laittaa sen taustalle."

"Tässä näemme siis, että zombit ovat palanneet, koko lukio on vallattu.
epäkuolleet ovat vallanneet koko alueen, ja näemme myös hienoja pomoja, goottihenkisiä olentoja...
ja ihmisiä ja muuta sellaista, zombien eliittiä, pimeyden toimittajia ja portteja...
helvetin portit ovat auki. En tiennyt mitään tästä tapahtuneen, se on yksi niistä hurjista tuntipeleistä..."

"Tiedättehän. Luulen, että sen kirjoitti alunperin James Gunn, ja sen huomaa yhä.
Suda51:n hullun villi tyyli on tallella. Ja kyllä, luulen, että monet ihmiset ovat olleet hieman huolissaan siitä, miten peli tulee nykyään vaikuttamaan, koska se oli - hyvin paljon aikansa luomista, mutta mielestäni siinä on silti viehätystä ja sellaista..."

"Suda51:n klassista outoutta, mutta se on myös peli, jota monet ihmiset todella arvostavat...
Se on eräänlainen kulttiklassikko, ja sen paluu toivottavasti saa toivottavasti myös paljon enemmän rakkautta. Mutta joka tapauksessa kertokaa minulle, aiotteko pelata Lollipop Chainsawta kun se julkaistaan syyskuun lopulla? Oletko tavallaan mukana tässä pelissä, etkö oikeastaan ole?
vakuuttunut siitä, että se tulee pudottamaan verenvuodatusta vai mitä? Kertokaa minulle kaikki tämä ja lisää ja nähdään ensi viikolla lisää GRTV-uutisia, hei hei."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää