Suomi
Gamereactor
Videos
Assassin's Creed Shadows
HQ

GTRV News - Assassin's Creed Shadows' map is around the same size as Mirage

GTRV News - Assassin's Creed Shadows' map is around the same size as Mirage

Audio transcriptions

"Hei ihanat ihmiset, tervetuloa toiseen GRTV-uutiseen, olen Alex, kuten aina uutisoimassa...
iltapäivisin uusimmat ja parhaat pelien, laitteiden, teknologian ja viihteen saralla, Mitä ikinä pidätkin, mitä ikinä rakastatkin, meillä on sitä aina täällä sinulle, GRTV News, ja - laajemmassa Gamereactor-verkostossa kokonaisuudessaan, joten jos pidät elokuva-arvosteluista, peliarvosteluista, - pelien esikatseluja, yksinoikeudella tuotettua sisältöä ja paljon muuta, vain toistaakseni, meillä on paljon yksinoikeudella tuotettua sisältöä."

"Summer Game Festistä, jossa Ben ja Dav ovat siellä tappamassa täysin haastatteluja, esikatseluja, kaikkea sitä ja paljon muuta, meillä on Assassin's Creed Shadows, johon menemme kohta, meillä on Star Wars Outlaws, meillä on Astrobot, meillä on Dragon Age The Veil Guard, meillä on Phantom Blade Zero, joka on hyvin eksklusiivinen, koska harva pääsee haastattelemaan ihanaa Soulframe Liangin kanssa, joten jos haluatte lukea lisää, niin käykää katsomassa se, mutta niin kuin Ilman muuta, kuten sanoin, puhumme tänään Assassin's Creed Shadowsista, jostain joka liittyy kartan kokoon, jotakin, joka liittyy tavallaan, ei ole se kuuma aihe, josta kaikki puhuvat."

"Assassin's Creed Shadowsin kanssa, johon emme aio mennä tänään, vaikka pelijohtaja Charles Benoitin haastattelussa puhuimme hieman...
hieman päähenkilöistä, joten jos haluatte kuulla lisää päähenkilöistä, miksi he ovat...
hieman erilainen tällä kertaa, Charles Benoit esitti sen hienosti haastattelussamme, jossa haastateltiin Ben, kuten voitte nähdä alla. Tämä on, tiedättehän, meidän juttumme, joten luulen, kuten sanoin, että voitte lukea koko artikkelin Gamereactorista, voit katsoa koko haastattelun Gamereactorista, minä menen..."

"annan sen soida taustalla, kun olemme käyneet läpi tämän tärkeän viestin minun mutta kyllä, annan tämän soida taustalla ja annan Benin tehdä sen.
hänen juttunsa, mutta kyllä, pohjimmiltaan Assassin's Creed Shadows, siinä ei ole tuota suurta karttaa, kuulostaa siltä, miltä asiat kuulostavat. Benoit sanoi, että se on suunnilleen saman kokoinen kuin Mirage, ja Mirage oli tavallaan tunnetusti takaisinsoitto viime vuoden franchisingille, koska se oli pienempi peli, jossa keskityttiin lähinnä hiiviskelymekaniikkaan ja Assassin's Creedin palauttamiseen."

"juurilleen. Ajatuksena oli, että Assassin's Creedillä olisi tavallaan...
puoliksi ja puoliksi, eli yksi sarjan osa olisi pienempi peli, jossa olisi enemmän stealth-painotteinen peli.
juuret, ja toinen peli olisi enemmän roolipeli, Odysseyn, Originsin, ja Valhalla, joita olemme nähneet viime aikoina. Odotimme, että Shadows olisi hieman enemmän sellaista enemmän roolipelityyliin, ja kuitenkin Benoitin sanojen perusteella näyttää siltä, että se voisi olla enemmän Mirage-tyylinen, kartan koon takia. On olemassa VGC:n haastattelu, jossa Associate Game Director sanoi, että kartan koko oli suurin piirtein sama."

"kuin Originsissa, joten kummassakaan tapauksessa emme saa Odysseyn tai Valhallan tasoa, koska nuo pelit olivat aivan massiivisia, ja monet arvostelivat niitä avoimuudesta, mutta tyhjä. Sen sijaan luulen, että Ubisoft on tavallaan lyhentämässä kunnianhimoisia tavoitteitaan.
kartan koon suhteen, ja yrittää sen sijaan saada kartan tuntumaan dynaamisemmalta. Pidätkö sitten siitä vai ei, se jää nähtäväksi ja selviää, kun peli julkaistaan, mutta on mielenkiintoista nähdä, että he ovat vähentämässä ei vain pelejä, kuten Mirage, jotka ovat on ehdottomasti tarkoitus olla pienempiä, enemmän stealth-painotteisia. Mitä mieltä olet Assassin's Creed Shadowsista?
Luuletko, että tämä karttakoon pieneneminen on hyvä vai huono asia sarjalle kokonaisuutena? Kertokaa kaikki tämä ja paljon muuta, niin nähdään huomenna lisää GRTV-uutisia."

"Näkemiin."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää