Suomi
Gamereactor
Videos
The Boys
HQ

GRTV News - The Boys Season 5 will be the end

GRTV News - The Boys Season 5 will be the end

Audio transcriptions

"Hei ihanat ihmiset, tervetuloa toiseen GRTV-uutiseen, olen Alex, kuten aina, joka kattaa iltapäivisin uusimmat ja parhaat pelit, laitteet, teknologia, viihde, mitä tahansa...
Mitä ikinä haluatte, mitä ikinä rakastatte, meillä on sitä aina täällä GRTV Newsissa ja laajemminkin - Gamereactor-verkostossa kokonaisuudessaan, joten jos pidät elokuva-arvosteluista, peliarvosteluista, peliarvosteluista, pelien esikatseluja, eksklusiivisia haastatteluja, eksklusiivista sisältöä ja paljon muuta, meillä on paljon sellaista."

"nyt. Dav ja Ben ovat tehneet töitä Summer Game Festissä, joten meillä on seuraavat tiedot paljon haastatteluja suurimmista ja pienimmistä peleistä.
joten käykää katsomassa, mistä tahansa hankitte Gamereactorin, koska me olemme on myös paljon pätkiä uutisista, joten sinun ei tarvitse katsoa koko juttua, jos et välttämättä ole kiinnostunut siitä. Joka tapauksessa, aiomme kuitenkin sukeltaa johonkin."

"joka ei liity Summer Game Festiin tänään, koska rehellisesti sanottuna olen käsitellyt kaikkea...
Summer Game Festistä jo jonkin aikaa, joten olen tavallaan iloinen, että se on nyt ohi, kun meillä on ollut...
kaikki suuret striimit ja muut, mutta olen innoissani Tellystä, joka on tulossa tässä kuussa. Meillä on The Bear, The Boys ja House of the Dragon... House of the Dragon Season 2 kahden ensimmäisen jakson arvostelu on nyt muuten gamereactor.com, .eu pikemminkin .com, Meillä ei ole sitä. The Boys Season 5 tulee olemaan loppu. Nyt jos muistatte, pari pari viikkoa sitten, saatoin jopa tehdä GRTV:n uutisjutun siitä, kerroimme, että periaatteessa - että Eric Kripke, joka on Poikien showrunner, ei ollut varma, tuleeko se - päättyisikö 5 kauteen, koska hän oli myös Supernaturalin showrunner ja se kesti 15 kautta. Mutta nyt hän on puhunut Varietylle ja sanonut, että olen aina sanonut..."

"että suunnitelmissa oli 5 kautta, Amazon ei vain antanut minun kertoa sitä.
Joten 5. kausi, jonka Amazon on jo hyväksynyt ja antanut vihreää valoa Amazonille.
tulee olemaan viimeinen kausi Homelanderin ja Butcherin tarinaa. Siitä tulee Se päättää heidän tarinansa, se antaa heille eräänlaisen loppuratkaisun, se on viimeinen..."

"Poikien kausi sellaisena kuin me sen tunnemme, mikä on mielestäni parasta mahdollista, mitä voimme tehdä.
mitä voisimme koskaan kuulla. Koska The Boys ei ole tv-sarja, jonka on tarkoitus jatkua. Universumi voi tietysti jatkua. Jatkakaa asioiden asettamista tuohon tarinaan, se on erittäin mielenkiintoinen universumi.
Televisiosarja, joka meillä on juuri nyt Amazon Prime Videolla, on hyvin pitkälti tarkoitettu vastaamaan sen loppua. Se olisi kuin jos Lohikäärmeen talo, ihan vain keksimällä toisen tv-sarjan, jota ajattelemme..."

"sanoisimme, että jatkamme viidennen kauden jälkeen ja jatkamme vain...
ja vetää sisällissotaa viime hetkellä niin, ettei se koskaan kutkuta...
yli, saatte vain jatkuvasti lisää puhetta ja puhetta ja puhetta. Joten kyllä, kausi 5 on tarkoitus kuvata kierroksella tämän vuoden lopulla, aina vuoden 2025 puoliväliin asti, joten älä odota, että sitä lähiaikoina. Mutta me saamme sen, tiedämme sen faktana ja se tulee olemaan melkoinen lopullinen leima The Boysille, luulisin. Tulee lisää spin-offeja, Gen V on suunnitteilla."

"muutamaksi kaudeksi, uskon, ja sen jälkeen on myös juttuja, joita he ovat - suunnittelevat ja tekevät. Joten kyllä, The Boys ei ole menossa minnekään, mutta sarja tulee on loppu, mikä on mielestäni molempien maailmojen paras puoli. Kertokaa minulle, mitä mieltä olette, Oletko surullinen, että The Boys loppuu ensi kaudella? Mitä luulet, että tapahtuu The Boysin lopussa? Nähdään huomenna, kun kuulet lisää GRTV-uutisia. Hei hei."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää