Suomi
Gamereactor
Videos
Critter Café
HQ

Making Coffee for Fantasy Beasts - Critter Café Interview

Making Coffee for Fantasy Beasts - Critter Café Interview

Audio transcriptions

"Hei ystävät, olemme Los Angelesissa Summer Game Festissä ja katsomme peliä Tuo on luultavasti kodikkain ja söpöin, jonka olen tähän mennessä nähnyt.
Mutta se on myös hyvin syvällinen järjestelmien ja mielenkiintoisen mekaniikan suhteen ja se paljastui juuri tällä hetkellä Aamulla terveellisessä suorassa. Kiitos paljon, että liityit seuraamme, Eleanor."

"Critter Cafe kertoo eläimistä ja kahvilasta, mutta siinä on paljon muutakin...
Mikä on tämän pelin hissimaininta?
Critter Cafe on peli, jossa etsitään fantastisia olentoja, jotka tarvitsevat apuasi...
Rakennat viihtyisän kodin yhdessä niiden kanssa pelastuskahvilassasi."

"Okei, ja on paljon muokkausmahdollisuuksia sekä kahvilallesi että hahmollesi...
En tiedä olentoista jotka saan ne ovat kuin valmiiksi suunniteltuja Mitä voit kertoa siitä miten voit ilmaista itseäsi muokkaamalla hahmoa ja itse kahvilaa?
Kyllä, ehdottomasti. Haluamme todella edistää pelaajan ilmaisun vapautta kustomoinnin avulla..."

"Joten pelaajan kustomointivaihtoehdot ovat kaikki sukupuolettomia Mikään ei lukitse sinua sisään tai ulos ja myös olet tietenkin kunnostaa kahvilasi joten paljon erilaisia kalusteiden estetiikkaa ja tyylejä tapetteja ja lattia mukauttaa kahvilasi kaksi ja se sisältää myöskin Joukko mekkoja ja todella hienot hienot silmät todella hienot hienot silmät. Joo, sait sen Okei, eli itse kahvilassa sinun pitää olla tekemisissä asiakkaiden ja heidän kanssaan."

"Pyynnöt ja sinulla on myös joitakin minipelejä, joissa voit käsitellä heitä...
Joo Eli kun avaat kahvilan voit saada asiakkaita tulemaan tähän suunnittelemaasi tilaan ja voit hallita Täyttämällä heidän toiveitaan juoksemalla ympäriinsä ja hallitsemalla pieniä minipelejä, jotta voit tarjota heille parhaan mahdollisen vierailun."

"Ja sitten olennot ovat kuin vaeltavat ympäri kahvilaa.
Joo, joten voit pyytää otuksia viettämään aikaa kahvilassa myös silloin kun sinulla on vuoro meneillään.
Ne ovat siellä läsnä ja viettävät aikaa myös asiakkaiden kanssa ja jotta ihmiset ymmärtäisivät pelisilmukan, että otukset ovat siellä...
Heidän täytyy olla ensinnäkin Pelastettu kyllä. Kyllä. Ajan myötä saatte siis tietää eläimistä, jotka tarvitsevat apua maailmalla."

"Joten voit mennä pelastamaan niitä ja ojentaa niille käden ja toivottaa ne tervetulleiksi kodikkaampaan kotiin tässä kahvilassa mistä?
Ne ovat jääneet jumiin ja sinun on pelastettava ne. Se on vähän Hauska seikkailu quest menet lähdet lähdet kahvilasta menet maailmaan Se on avoin maailma tavallaan avoin maailma löydät näitä portaaleja siinä on jotain fantasiaa ja sitten menet eräänlaiseen luolastoon, jossa ratkaisemaan arvoituksia ja Joo Löydät siis maailmasta näitä portaaleja, jotka voit avata ja hypätä sisään tähän Outoon maailmaan, jonka toisella puolella nämä otukset ovat juuttuneet ja sitten ratkot joitakin Ympäristöarvoituksia löytääksesi tien läpi näiden repeämien ja pelastaaksesi toisella puolella olevan otuksen..."

"Kerro minulle hieman lisää itse olentojen suunnittelusta, koska ne ovat hyvin mielenkiintoisia jotkut niistä ovat seuraavat Inspiroituneet oikeista eläimistä jotkut niistä ovat todella hullua muotoilua Joo, ne on elukoilla tai pari inspiraatiota Osa niistä on meidän omia fantasiakäänteitä tosielämän eläimistä - ja sitten jotkut niistä perustuvat itse mielikuvitusolentoihin, kuten lohikäärmeisiin tai Feeniksiin, jotka ovat kilttejä ja Te olette sumo Newcastlen kanssa Olemme siis sumo Newcastlen kanssa ja julkaistu salaisella tilalla Mitä voitte kertoa minulle teidän taustastanne kaverit, se on se näyttää todella hyvältä Animaatio välivideot on se näyttää todella upealta jo. Kiitos teille. Kyllä Joten tämä on kriitikko kahvila on projekti, joka tuli minun pitchistä game jam projektina..."

"Minulla on ollut pieni tiimi työskentelemässä tämän projektin parissa koko vuoden ajan ja on ollut todella mahtavaa nähdä sen kehittyvän...
Aiemmin meillä on täysin päinvastainen kontrasti. Tänä vuonna meillä on tulossa myös epätoivoinen 66.
Tiedäthän, meillä on tavallaan terveellisiä ja sitten ne vähemmän terveelliset ehkäpä Joten joo, se on se vuosi meille. Joo, ja entä ne välivideot ja taide ja se miten maailma on..."

"Kuvattu on todella niin kuin se on se näyttää hyvin - Se näyttää jo hienolta. Se näyttää todella hyvältä avoimen maailman puolella. Voi, kiitos paljon Joo, välitän sen sinulle tiimi on tehnyt mahtavaa työtä luodessaan koodimme terveellistä kodikasta tyyliä Tiedäthän nojaten näihin sun sukkien väreihin ja tähän chibi-tyyliin. Joten kyllä, olemme todella tyytyväisiä siihen."

"Ja mitä mieltä olette aamun paljastuksesta ja...
Ne muutamat reaktiot, joita olet jo saanut, koska se on ollut hyvin se on ollut hämmästyttävää...
Kaikki ovat olleet niin ihania ja olette saaneet niin positiivista palautetta. Kuten mainitsin, tämä alkoi omana game jam -projektinani...
Joten on ollut aivan epätodellista nähdä sen traileri terveellisessä suorassa tänä aamuna..."

"Joten kyllä, se on ollut uskomatonta ja mikä on projektin tilanne se kuten sanoin, se näyttää jo fantastiselta Milloin julkaisette mille alustoille? Mitkä ovat julkaisun yksityiskohdat?
Joten aiomme julkaista tänä vuonna ja julkaisemme PC:lle ja Switchille.
Fantastista. Kiitos paljon ajastasi Eleanor ja nauttikaa ohjelmasta. Joo. Kiitos, että tulit tapaamaan meitä"

Summer Events

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

Bad Monkey - Official Trailer

Bad Monkey - Official Trailer

Gunner - Virallinen traileri

Gunner - Virallinen traileri

Borderlands - Lopullinen traileri

Borderlands - Lopullinen traileri

A Complete Unknown - Official Teaser

A Complete Unknown - Official Teaser

Incoming - Official Trailer

Incoming - Official Trailer

Joker: Folie A Deux - Official Trailer

Joker: Folie A Deux - Official Trailer

Arcane - Season 2: Stealth Mission Clip

Arcane - Season 2: Stealth Mission Clip

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Beetlejuice Beetlejuice - Official Trailer #2

Beetlejuice Beetlejuice - Official Trailer #2

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää