Suomi
Gamereactor
Videos
The Jackbox Party Pack 10
HQ

The King of Party Games - Jackbox Games Interview

The King of Party Games - Jackbox Games Interview

Audio transcriptions

"Oli mukava tavata teidät molemmat. Hei. Hei samoin. Olemme täällä vain puhumassa Jackboxista. Luulen, että vain avoimessa muodossa, tavallaan hauska. Ajattelin, että puhuisimme kaikesta, mikä liittyy Jackboxiin.
koska se on 10 vuotta, 2014-2024. Olen pelannut ensimmäisestä party packista lähtien."

"Se on yksi suosikkisarjoistani, johon palaan jatkuvasti ja ajattelin kysyä sinulta.
kaverit, kertokaa avoimesti matkastanne Jackboxin kanssa, mitkä ovat lempimuistojasi.
ehkä IP:stä, asioista joista olette pitäneet eniten ja mikä johti teidät tähän pisteeseen?
Vau. Minun matkani alkoi varmaan pisimpään sitten."

"Suhteeni alkoi vuonna 1995 tuotemerkin kanssa. Olin töissä yrityksessä nimeltä Berkeley Systems. En tiedä, oletko koskaan kuullut heistä. He tekivät lentävän leivänpaahtimen, näytönsäästäjiä, ihmisiä 90-luvulta. Me rakastamme sitä. 90-luvun ihmiset rakastavat sitä.
Taidan olla 90-luvulta. Mutta joka tapauksessa, Harry Gottlieb perusti - Jellyvision tuolloin. Ai, sen nimi oli silloin Learn Television."

"Hän tuli Berkeley Systemsille ja esitti idean peliohjelmasta, mutta grafiikkaa ei ollut. Se oli pelkkää tekstiä. Se oli hyperkorttipino ja se toimi silti.
Se oli uskomatonta. Se oli vähän kuin interaktiivinen radio, jos jotain. Ja sain nopeasti tehtäväkseni sen taiteellisena johtajana. Se taisi olla keväällä 1995."

"Ja toimitimme sen samana vuonna, ensimmäisen You Don't Know Jackin, lokakuussa. Ja se oli kuolemanmarssia.
Yritimme saada sen ulos miljardeja tunteja. Mutta se ilmestyi ja Loppu on historiaa siitä lähtien. Menin sen jälkeen töihin Disneylle noin viideksi vuodeksi.
Sitten palasin Jellyvisionille, koska pomoni pyysi minua tekemään Who Wants to Be a Miljonääri, joka oli suosittu brittiläinen sarja. Tein sen Yhdysvalloissa. Ja me työskentelimme Michael Daveyn tiimin kanssa, jotta siitä saataisiin tavallaan CD-ROM-peli. Ja kyllä, se tapahtui Jellyvisionin kanssa silloin. Se tavallaan toi minut takaisin Jellyvisionille Chicagoon..."

"LA. Ja olen ollut täällä siitä lähtien. Tämä voisi kestää koko haastattelun ajan...
puhua siitä. Joten päätän sen vain sanomalla, että teimme muutamia muutoksia...
Jellyvisionissa. Perustimme eri yrityksen nimeltä Jellyvision Lab. Sitten me tavallaan hajosimme Jellyvisionista kokonaan Jackbox Gamesiksi. Käynnistimme You Don't Know Jackin uudelleen vuonna 2011. Ja se oli tavallaan pelifirman alku uudelleen. Silloin nimemme muuttui Jackboxiksi."

"Ja en tiedä. Olimme pohjamudissa. Luulimme, että suljemme jossain vaiheessa...
vuosien 2014-2013 aikoihin, kunnes julkaisimme sen ensimmäisen fibbagen. Ja se tavallaan johti ensimmäiseen party packiin, koska näimme, että ihmiset pelasivat verkossa. Ihmiset pelasivat yhdessä Twitchissä. Ja sitten tajusimme, että löysimme jotain, joka voisi todella tuoda ihmisiä yhteen, ei vain sohvalla vaan myös verkossa. Ja se oli tavallaan alku sille."

"Jackboxin ja kaikkien tekemiemme pelien saaga. Sanon saaga, mutta se on itse asiassa...
ollut aika rauhallista. Joka vuosi me tavallaan kokoonnumme yhteen. Keksimme pelejä. Ja se on ehkä hauskin työ ikinä. Joten en tiedä. Brooke, onko sinulla vielä hauskaa? Minut palkattiin kai vuonna 2018.
Tulen chicagolaisen komedian maailmasta, jossa monella toimituksellamme on juuret. Ja pelin äänestä ja toimituksesta huomaa, että siinä on paljon komediaa."

"juuret. Minut palkattiin Party Pack 5:n sisällön kirjoittajaksi ja sitten vain jäin siihen...
pitchasin pelejä ja kirjoitin, ja sitten työstin tieni luovaksi johtajaksi.
Ja tällä hetkellä vähän niin kuin luova johtaja ja tuotepäällikkö. Mutta kyllä, se on ollut jännittävää hyppäämällä sisään puolivälissä pakettien historiaa, hyppäämällä sisään viidellä ja näkee tavallaan vain minikehityksen ja kasvun siitä, miten asiat ovat kehittyneet siitä, kun liityin mukaan."

"Mutta se on uskomaton paikka työskennellä. Ja ihmiset todella tekevät sen. Ja luulen, että siksi meillä on niin hauskaa, koska kuten Allard sanoi, me tulemme yhteen ja pelaamme pelejä.
koko ajan, varsinkin kun kehitämme niitä. Se on myös osa taikaa, että olemme kuin.., Onko meillä hauskaa? Se on hyvä merkki siitä, että asiat sujuvat hyvin. Ja jos ei ole, muutamme jotain varmistaaksemme, että meillä on hauskaa."

"Puhuitte siis vähän siitä, että se on hauskin paikka työskennellä ja että...
kuinka, tiedättehän, tulet vain sisään ja heittelet ideoita ympäriinsä. Onko se tavallaan sitä, mitä siellä tapahtuu?
Emme tule enää sisään, olemme kaikki etänä.
Se on hybridi. Se on hybridi. Se on hybridi."

"Sanoisin, että se on hybridi, mutta varmaan monille kaukana ensin.
Heittelet siis näitä ajatuksia ympäriinsä. Onko se vain sellainen, se on, onko olemassa jonkinlaista...
niinkuin hieno rakenne sille, mitä kuhunkin pakettiin kuuluu? Vai sanotteko vain, No, tämä on meidän mielestämme hauskaa. Tätä haluan kokeilla. Tämä on eräänlainen idea, joka minulla on."

"Ja myös eräänlaisena hyppyreittinä tuosta, luulenpa, että missä vaiheessa sinä tavallaan...
laittaa ne pelimuotoon? Ja missä vaiheessa heittelette ideoita ja onko teillä jo fyysisiä, ajattelin fyysisiä ideoita siitä, miten nämä pelit voisivat toimia...
omakohtaisesti ja sitten mennä siihen. Luomisprosessi vain kiehtoi minua."

"Joo, se on todella, se on kehittynyt ajan myötä. Alussa tietysti, kun menimme sisään, oli paljon paperilla ja kynällä testaamista. Ja sitä minä tavallaan kaipaan, koska...
on nopea iterointi. Voit tehdä pelikokeen ja todeta, että se tuntui vähän väärältä. Miksi emme kokeilla sitä uudelleen tällä ja raapustaa nopeasti kaikki pienet paperinpalaset, jotka ovat - joita olemme leikanneet muutosten tekemistä varten. Se on kehittynyt hieman nyt, kun käytämme hillotauluja ja seinämaalauksia..."

"ja kaikkia näitä erilaisia, tiedäthän, liikesovelluksia, joilla teemme typeriä pelejä.
Ja se on ollut aika hyvä, tiedäthän, siirtymisen kannalta, mutta kaipaan sellaista tuntumaa, kaikki samassa huoneessa hauskaa, mutta me olemme sopeutuneet, tiedäthän.
Minusta se on silta. Se on silta, vaikka, tiedän, että olemme pelanneet pelejä..."

"vain jaetun dokumentin kautta, joka tuntuu samankaltaiselta kuin paperitestauksessa, jossa kirjoitetaan paperinpalasille...
ja istutaan pöydän ääressä. Olemme myös, joo, pitchanneet niin kuin alimmassa merkityksessä, kuten ei ei niin kuin jotkin pelit ovat prototyyppimuodossa, varsinkin riippuen siitä, mistä ne tulevat, koska ideoita tulee mistä tahansa yrityksessä. Meillä on siis taiteilijoita, insinöörejä, toimittajia.., joukko erilaisia ihmisiä, jotka vain keksivät ideoita ja miettivät, onko tämä jotain?
Ja niin kuin, kootaan joukko ihmisiä yhteen, joko virtuaalisesti tai pöydän ääressä, jotta he voivat sanotaan, että onko tässä jotain, ja kehitetään sitä sitten siitä eteenpäin. Joten sanoisin, että se on harvinaista ja korjaa jos olen väärässä, Allard, että jotain tulee valmiiksi muotoiltuna. Se on yleensä mekaniikka tai idea. Ja jotkut ideat ovat pomppineet ympäriinsä vuosia. Kuten meillä on ollut juttuja, joita on esitetty koska yleensä on olemassa komitea, joka antaa vihreää valoa. Ja vastatakseni myös kysymykseesi mitä etsimme, kun käytämme eräänlaista puoluekokousmallia, on olemassa erityyppisiä pelejä, kuten haluatte täyttää tuon viiden pelin joukon jotakin jokaiselle. Tiedäthän, onko kirjoituspeliä? Onko olemassa piirustuspeliä? Onko olemassa jonkinlaista sosiaalista päättelyä? Onko siellä triviaa? Ja niin pyrimme periaatteessa täyttämään nämä ämpärit. Mutta se ei ole niin tiukkaa, että sen pitää olla juuri tällaista. Enemmänkin on kyse siitä, että onko se jotain, mitä täyttää tämänkaltaisen tilan tai tämänkaltaisen pelin? Joten jos tiedämme, että meillä on jo olemassa elinkelpoinen piirustuspeli, niin emme luultavasti tuo lisää sellaisia tähän juuri tähän tiettyyn kehityssykliä. Mutta mekin rikomme omia sääntöjämme. Tarkoitan, että on olemassa elementtejä ja mekaniikkoja..."

"ja minusta tuntuu, että aina on jokin peli, joka on hieman villi kortti...
josta emme tiedä tarkalleen, että se sopii tähän kategoriaan ja tähän kategoriaan.
Ja meillä on hauskaa sen kanssa. Joten siinä on paljon hauskaa riskinottoa myös siinä mielessä, että näemme.
miten voimme irrottautua niistä ja täyttää klassiset pelityypit."

"On eräänlainen, tiedäthän, cocktail, joka tavallaan luodaan jokaisen party-paketin kanssa, Eikö niin? Eli meillä on vähän tuota, meillä on vähän tätä.
Joten kenttien ikkuna alkaa sulkeutua, kun meillä on kaksi tai kolme erilaista - peliä, jotka on hyväksytty. Ja sitten mietimme, että okei, mikä on seuraava peli?
Meillä on toinen kenttä, jossa on piirros. Haluammeko tehdä kahden piirroksen paketin?
Joten tuollaisten asioiden ympärillä käydään vilkasta, vilkasta keskustelua. Mutta yleensä se on niin kuin..."

"hauskin peli voittaa, loppujen lopuksi kuuntelemme, kirjaimellisesti kuuntelemme, kuten miten ihmiset pelaavat nähdäksemme, nauravatko he tai puhuvatko he tai millaisia tunteita ihmiset herättävät.
pelaamisen aikana. Ja se ohjaa paljon päätöksentekoa. Osittain vaistonvaraisesti ja myös, Tiedämme, mistä fanit pitävät ja mitä he haluavat. Sekin on osa sitä."

"Pikainen kysymys sinulle. Kuka tuo on polvellasi?
Tämä on Arthur. Hän on outo. Hän alkoi itkeä minulle ilman syytä.
Hän haluaa puhua kehitysprosessista.
Kehitysprosessista. En voisi tehdä sitä koiran kanssa, joka minulla on on massiivinen saksanpaimenkoira. Joten se yrittää päästä polvelleni, mutta se on..."

"Jakson taso.
Olemme juuri nähneet Naughty Packin julkistamisen. En aio pyytää teitä paljastamaan mitään...
majuri. Olin vain kiinnostunut siitä, miten lähestytte jotakin, joka tavallaan markkinoi itseään niin kuin sellainen ei turvallista töihin -paketti, tiedäthän, pimeän jälkeen Jackbox-paketti, kun jos tunnen itseni..."

"ja kaverini Quiplashissa tai TKO:ssa, asiat menevät aika rankoiksi ja likaisiksi.
Aika usein. Miten Naughty Pack erottautuu siitä, mitä eräänlainen...
inhottavia asioita, joita ihmiset yleensä keksivät Quiplash-vastauksessa?
No, sinä napautat juuri sitä. Tiedämme, että tämä on jotenkin sellainen tapa, jolla monet Ihmiset nauttivat peleistämme, olipa kyseessä sitten likainen peli tai ei..."

"itse. Se on ilo. Ja usein pidämme siitä, että luomme pelimekaniikan ja tavan, jolla pelejä pelataan...
antaaksemme pelaajien viedä sitä sinne, minne he haluavat. Kuten, mikä on hauskaa kaveriporukallesi?
Miten te kaikki pelaatte? Mikä tuottaa teille iloa? Ajattelemme sitä usein niin kuin hyppylauta. Se on kuin, asetammeko ihmisiä hyppäämään niin, että se on sitten niin hauskaa ja menestyksekästä? Sitten kysyimme itseltämme, mitä jos me myös tavallaan..."

"kaivaisimme sitä teemaa ja tekisimme siitä aikuismaisemman ja antaisimme itsellemme kypsän tilan...
luokitus salliaksemme itsemme mennä paikkoihin, joihin emme ole menneet aiempien bilepakettien kanssa, koska varmistaaksemme, että meillä on perheystävällinen tila tai asioita, joita ihmiset voivat valita? Ja me sanoimme, No, taas, mitä jos sanomme, että markkinoimme tätä aikuisille?
Ja mitä se tarkoittaa? Ja sitten se avasi luovan prosessin siitä, miten lähestymme asiaa."

"näitä pelejä, miten asetamme pelaajat samojen Jackbox-filosofioiden ja -mekaniikoiden varaan, mutta otamme sen aikuismaisuuden tarkoituksenmukaisemmin huomioon.
Joten se on, tarkoitan, että olemme ilmoittaneet, että on kolme peliä, ja ilmoitamme sitten myöhemmin mitkä ne ovat. Mutta tarkoitan, että se on hauskaa."

"Tarkoitan, että minä, joka työskentelen hyvin läheisesti, sanaleikki oli tarkoitettu, sen parissa, minä olen hyvin...
innoissani siitä, että ihmiset pääsevät pelaamaan tätä tuotetta, koska me olemme todella, kuten koko yhtiö, panostaneet - panostanut siihen paljon. Ja olemme innoissamme. Se vain tuntuu meiltä hieman erilaiselta.
koska olemme jo valmiiksi aika särmikkäitä. Mutta minusta tuntuu, että me tavallaan tajusimme, että me ollaan Enemmänkin Sveitsin särmikkäitä kuin ottaa se mihin pitääkin ottaa se."

"Tuo on kirja. Joo, se on se otsikko.
Mutta en tiedä jatkosta en tiedä missä olemme nyt.
Tiedättekö, me ollaan nyt niinku jonkun kaupungin takakaduilla, se on vähän särmikkäämpää.
Mutta samalla halusimme olla kunnioittavia niin kuin me olemme emme todellakaan halunneet teitä Tiedäthän, että on joitakin muita juhlapelifirmoja, joilla on tavallaan, tiedäthän, todella, todella särmikkäät mainetta. Ja me emme halunneet seurata sitä esimerkkiä. Halusimme tavallaan omistaa sen omalla tavallamme. Ja Brooke on tehnyt loistavaa työtä.., katsoa kokonaiskuvaa ja nähdä, mikä sisältö toimii ja mikä sisältö on uskottavaa, - joka tulee suustamme, ja se on mielestäni nerokasta. Olen todella innoissani joten tiimi on loistava tässä. Joten joo, luulen, että taas on olemassa Kuten Allard sanoi, on todella pyritty siihen, että vitsit eivät mene alas, ja sitten on myöskin ollut vitseissämme ja sitten myös saada se tuntumaan mahdollisimman hyvältä. Se on osallistava tunne tuhmuutta, rietastelua, irstailua, asioita, jotka tuntuvat siltä, että olemme kaikki mukana ja meillä on hauskaa."

"hauskaa. Niin, kyse on luvan antamisesta. Ja ennen me olimme tavallaan, tiedäthän, tee mitä haluat tehdä. Mutta nyt olemme niin kuin: "Niin, me kaikki tiedämme, mitä täällä tapahtuu.
Jättäkää kavereidenne tehtäväksi lyödä toisiaan turpaan. Minusta se on niin, että jos en tarkoita...
kavereita, niin me ollaan niitä jotka lyövät alas. Me tehdään niin. Juuri se hyppylauta."

"Tämä on siis eräänlainen tapa, jolla ajattelen, että niin kuin Naughty Pack on ehdottomasti keino pitää Jackboxia tuoreena, koska se ei tunnu siltä, että se ei tunnu 10 vuotta tavallaan niin kuin party packit ja muut sellaiset. Se tuntuu aina siltä, että se on aina olemassa.
Mun parta on ilmojen alla."

"Mutta miten te tavallaan pidätte asiat tuoreina? Ja onko teillä tavallaan olemme nähneet jatko-osia, vaikka ne tuntuvat melko harvinaisilta ottaen huomioon pelien määrän, jotka ovat olleet - on laitettu party packiin. Milloin päätät, että on tavallaan aika mennä johonkin, joka on ollut jo aiemmin kuten Quick Blast 2 tai TKO 2? Ja milloin on aika vain täysin, hyppäämään johonkin uuteen? Ja miten pidät tuon tuoreuden yllä?
Luulen, että meillä on joitakin tuotemerkkejä ja pelejä, joista haluamme pitää kiinni hyvin pitkälti tiiviisti, kuten EMP, Trivia Murder Party, on meille hyvin, hyvin arvokas brändi."

"Haluamme siis kasvattaa tuota maailmaa ja sen osia hyvin harkitusti.
Koska, en tiedä, siellä on, me todella nautimme siitä, että tavallaan rakennamme sitä.
Nautimme sen maailman rakentamisesta. Ja meidän pelimme eivät ole lainkaan suuria maailmanrakennuspelejä.
Ne ovat vain bilepelejä. Mutta erityisesti tuossa haluamme tavallaan..."

"valmistaa hyvin varovasti. Ja sitten on pelejä kuten Fibbage, jossa on tavallaan - on kehittynyt hyvin isoin askelin ulkoasun ja tunnelman suhteen. Pelattavuus ja sisältö, ovat kuitenkin aina olleet erittäin vakaita. Ne ovat aina olleet tavallaan samat. Niin kuin se on eräänlainen toimituksellinen ääni. Se on oikeastaan sen pelin brändiosa. Joten annamme itsemme tavallaan olla vapaita joidenkin asioiden suhteen joissakin peleissä ja toisissa ei. Valinta siitä, mikä peli pitäisi olla seuraavassa paketissa, kuuntelemme paljon fanejamme. Tiedätkö, me teemme asiakastutkimuksen palautekyselyn joka vuosi. Syy siihen, että TKO2 palasi Party Pack 10:een..."

"oli pelaajiemme ylivoimaisen kysynnän vuoksi. He halusivat sitä kovasti. Joten me että, okei, tehdään se. Joo. Ja luulen taas, kuten jatko-osat, kun ne ovat ilmestyneet aiemmissa paketeissa, niitä on esitelty kuin uutta IP:tä. Joten usein se on joku, jolla on intohimo tai Minulla on tähän yksi näkemys. Minulla on uusi mekaniikka. Minulla on uusi viimeinen kierros. On uusi asia siihen tai sen sisältöön, joka tavallaan tuodaan sisäisesti. Meillä on lähinnä kuin vihreää valoa antava komitea, joka kokoontuu ja jossa on joitakin pysyviä jäseniä ja vaihtuvia jäseniä, jotta se pysyisi tuoreena ja jotta studiosta saataisiin erilaisia näkökulmia..."

"mitä meidän pitäisi tavoitella. Mutta mielestäni se on todella kuin pelejä tekevien ihmisten aivot.
Se on kuin, mistä olemme innoissamme? Mikä tuntuu oikealta ajalta palata johonkin asiaan.
Yhteenliittymä? Joo. Sillä mitä pelaajat pyytävät. Ja me pidämme silmällä analytiikkaa.
No... Kuten näemme, mitä pelejä on pelattu eniten ja mitä huoneita on avattu eniten, sellaisia asioita. Se vaikuttaa päätöksentekoon, samoin kuin sisäiset ideat."

"Joten se on tavallaan sekamelska siitä, mikä on järkevintä. Ja sitten taas, riippuen siitä, mitä Allard on tuonut pöytään, Drawful Animate on sanonut, käydäänpä tämä hyvin tuttu IP uudella tavalla läpi. Ja sitten siitä tulee eräänlainen ankkuri, kuin ensimmäinen asia siinä paketissa. Ja sitten rakennamme siitä, mitä muuta..."

"haluamme tutkia. Aivan. Ja kutsumme sitä kirjaimellisesti ankkuriotsikoksi. Joo.
Halusin kysyä teidän mielipidettänne suunnittelusta. Kuinka paljon teillä on Uskotteko, että kilpailuetu on tärkeää Jackbox-tittelissä? Koska Olen aina huomannut pelatessani, että vaikka meillä kaikilla on hauskaa.., sillä on väliä kuka voittaa ja kuka häviää. Joten halusin vain tavallaan sanoa, tiedättehän.., Onko se jotain, mitä ajattelet tuossa kilpailukyvyssä sekä puhtaassa..."

"rento juhlakokemus? Niin on. Riippuu siitä, keneltä yrityksessä kysytään. Ja se on tärkeää.
Ja se on kuin, mutta me otamme huomioon molemmat. Niin kuin me todella yritämme niin kuin pitää mielessä nämä erilaisia pelaajaprofiileja, jotka perustuvat myös oman yhtiömme sisällä oleviin ihmisiin, koska pelaamme peliä. Ja minulle, niin kuin olen niin rento. Olen kuin, onko minulla hauskaa?
En välitä. Näkee ihmisiä, jotka pelaavat myös tykkäämisestä, he sanovat sen tai ovat niinku, Mä en aio voittaa. Joten teen vain vitsejä niinku yritän vain tulla huomatuksi sillä tavalla."

"Mutta sitten meillä on ihmisiä, joiden näkökulmaa arvostan todella, kun työstän peliä.
jotka sanovat, että miten saamme nämä pisteet? Miten minä, tiedäthän, tavallaan...
Olemme mukana. Joten yritämme pitää kaikki nämä ihmiset mielessä emmekä vääristää sitä täysin...
tavalla tai toisella, koska se on juhlapeli. Sen on tarkoitus olla sosiaalinen, mutta mekaniikan ja pisteiden on oltava järkeviä ja motivaatioiden on oltava selkeitä."

"Joten jos olet sellainen pelaaja, joka on kuin pitää kirjaa siitä ja tietää mitä tarvitset tehdä saadakseen pisteitä, haluamme varmistaa, että se on mahdollisimman yksinkertaista ja selkeää.
Emme myöskään halua rasittaa teitä kaikilla näillä tiedoilla, jos niillä ei ole merkitystä.
ja jos vain vastaatte kysymyksiin ja äänestätte ja pidätte hauskaa. Joten me todella yritämme pitää mielessä niin monta pelaajaa kuin voimme ajatella, jotka ovat vuorovaikutuksessa näiden pelien kanssa."

"varmistaaksemme, että työkalut ovat olemassa, jotta voit saada sen, mitä tarvitset pelataksesi peliä.
Ensimmäinen tapaus oli You Don't Know Jack vuonna 1995. Olimme testanneet sitä ja ihmiset olivat rakastivat sitä. Ja sitten saimme todella paljon vastakaikua fokusryhmätestauksesta, joka oli, että miksi on miksi lopussa ei ole tulostaulua? Emme kirjaimellisesti edes ajatelleet sitä, koska peli oli..."

"tunnetusti se on niin hauskaa, ettei tarvitse edes voittaa. Se on niin hullua. Ketä kiinnostaa voittaminen?
Sitten tajusimme, että ihmiset todella välittävät voittamisesta ja että ihmiset ovat kilpailuhenkisiä.
Joten tulostaulu oli tavallaan viime hetken jerry-varuste, joka tungettiin sinne - koska ihmiset välittävät. Se on siis ollut opetus, jonka olemme tavallaan oppineet koko ajan."

"On haastavaa selvittää, miten pisteytys onnistuu hyvin joissakin peleissämme, koska osa siitä on hyvin harmaata aluetta. Kyse on vain tunteista ja siitä, mikä saa sinut nauramaan. Se on siis jotain, mitä me on tapana keskittyä. Ehkä ei tarpeeksi, mutta ehkä juuri tarpeeksi. En tiedä. Riippuu pelistä.
Joo. Voin katsoa kaikkia pelejä ja sanoa, että voi, mitä ajattelinkaan pisteytyksestä. Mutta Joo, katson aina eteenpäin. Olen huomannut pelatessani Jackboxia vuosien varrella, että se ei ole koskaan..."

"tuntunut trendiltä. Kuten näemme monissa muissa bilepeleissä, varsinkin viime vuosina...
COVID:n aikana monet ihmiset löysivät bilepelejä ja sitten menettivät ne.
kiinnostus niitä kohtaan parin kuukauden kuluttua. Ja COVIDin aikana Jackbox oli minulle kuin tapa - pitää yhteyttä ystäviin ja tavallaan ylläpitää niitä suhteita vuosien ajan, kun en ole pystynyt nähdä toisiaan henkilökohtaisesti. Ja silti se ei koskaan tuntunut siltä, että se olisi ollut vain jotain, mitä me vain..."

"tekemässä nyt. Pelaamme edelleen, kuten sanoin, kuten taisimme viime viikolla kiroilla toisillemme...
Quiplashista ja sen sellaisesta. Se on siis jotain, joka on kestänyt vuosia ja vuosia ja vuosia. Ja se on kuin monien ihmisten ystävyyssuhteiden peruspilari. Mietin vain, miten ajattelet...
Jackboxista on tullut tavallaan immuuni sille. Meillä on ollut 10 vuotta, ja kuten sanoin, ei tunnu siltä."

"niin pitkältä ajalta. Tuo on hyvä kysymys. En usko, että seuraamme juurikaan trendejä.
Tarkoitan, me emme ole... Olen tosi siisti, Allard. En tiedä, mistä puhut.
Minä olen se, jolla on musta t-paita.
Ei."

"Kuin harmaata alla.
Siis olen ihan muotihuora. Mutta se, että olemme Chicagossa emmekä vaikkapa.., Piilaaksossa tai jossain muussa teknologiakeskuksessa, emme ole... Ja minua tullaan haukkumaan siitä...
mutta en usko, että olemme minkään peliteollisuuden keskipisteessä. On olemassa suuria peliyrityksiä Chicagossa, ja meillä on loistavat suhteet niihin, mutta ei ole kuin niin sanottua suurta peliyhteisöä täällä. Emmekä me ole... Suuri kulttuurivaikuttaja Chicagossa on improvisaatiokomedia ja performanssi. Ja luulen, että se on luultavasti se asia, joka ohjaa..."

"peliemme sävyä ja tyyliä eniten. Se on toiminut meillä jo yli 30 vuotta, enkä usko, että se loppuu. Työskentelemme Chicagosta käsin ja työskentelemme täällä olevien lahjakkuuksien kanssa, koska uskon, että se on se asia, joka tekee meistä erilaisia kuin muista.
Ja luulen, että olen samaa mieltä siitä, että kun sanoit, että ystäväsi palaavat erityisesti jotain sellaista kuin Quiplashiin, mihin tahansa peliin, jossa toivomme, että pelaajat voivat luoda omia kokemuksiaan, kuten TKO, me emme tee paitoja. Me annamme sinulle työkalut, joilla voit brändätä sen itsellesi ja..."

"ystävillesi. Haluamme, että sinä olet esityksen tähti. Ja se on hyvin improvisoitua komedian filosofia, se on kuin muiden ihmisten asettaminen menestykseen tai punchlineen.
Ja sitä Quiplash on. Se on kuin, me haluamme asettaa teidät valmiiksi, mutta te kaikki teette - ja teette vitsejä, jotka tekevät siitä erityisen..."

"ja mieleenpainuvaksi sinulle. Ja luulen, että se toivottavasti auttaa meitä, erottua muista, ja jälleen kerran, erityyppiset pelit, kuten yksi lempijuttujamme...
on, kun julkaisemme pelejä, ja sitten niiden ympärillä on kohu, ja kaikilla on suosikki ja vähiten suosikki ja ne ovat erilaisia, se tuntuu meistä hyvältä."

"koska me yritämme olla, että haluamme tarjota erilaisia kokemuksia.
eri ihmisryhmille. Ja tiedättehän, me löydämme erilaisia ihmisryhmiä.
suuntautuvat erilaisiin asioihin. Joten uskon, että meille, kuten se palaa takaisin pitää se tuoreena. Olemme jatkuvasti miettimässä, mitä seuraavaksi? Kuten mitä olisi jännittävää? Mikä olisi hauskaa? Eikä se välttämättä perustu trendeihin. Se on tavallaan, Miten me pelaamme? Mikä tuntuu hauskalta tavalta sitoutua siihen."

"jota emme ole ennen tehneet tai tutkia uutta tapaa?
Puhuitte vähän siitä, että annatte yhteisön olla tavallaan oma itsensä.
tavallaan. Se on melkein kuin, tiedätkö, annat, kuin lähetät oman tavallaan antaa heidän lähteä tutkimaan maailmaa."

"tulee. Olette antaneet heille välineet valmistautumiseen. Näettekö te niin, että yleinen...
suhteenne yhteisöönne? Minusta se on aivan erilaista kuin muut pelit, joissa on näkee paljon työtä, koska Jackbox julkaisee jotain täysin uutta joka kerta.
vuosittain viimeisten 10 vuoden ajan. Se ei oikeastaan ole toisenlainen, en osaa edes sanoa, onko se..."

"live-palvelua, koska se on jotain aivan omaa luontoaan, eikö olekin? Miten te suhteenne yhteisöön? Kai se on tavallaan sen ydin.
No, tiedäthän, kokeilimme hieman DLC:tä ja erilaisia malleja peliemme kanssa.
Tajusimme, tarkoitan, että olemme jopa kokeilleet ilmaispelaamista. Kokeilimme, tiedäthän, et tiedä..."

"Jack Facebookissa. Kokeilimme sosiaalisia mobiilipelejä. Teimme jotain nimeltä Word Putts, joka oli eräänlainen Scrabble meets Mini Putt -peli, joka on itse asiassa aika...
hauskaa. Kaipaan sitä. Mutta tajusimme, että se oli todella vaikeaa. Oli todella vaikeaa tehdä se tehdä töitä. Täytyy käyttää paljon rahaa mainostamiseen, jotta muutama ihminen tulisi..."

"leikkiä. Ja jos olet onnekas, voit tienata jokaisesta pelaajasta sentin. Se on armoton mobiililaitteiden ilmaispelibisnes on ankaraa. Joten siirryimme premium-peliin, ja se antoi meille mahdollisuuden...
rakentaa sisältöä ja myydä sitä sitä mukaa kuin teimme sitä, eikö? Joten pääsimme rytmiin, jossa julkaisimme pelimme vain.., Tiedäthän, paketteina. Ja tämä, en tiedä, se toimi meille taloudellisesti hyvin. Se on kestävä malli meille. Enkä tiedä, miten se toimii yhteisön kanssa, Luulen, että se loi mallin, ikään kuin odotuksen. Joka vuosi ihmiset odottavat meidän ja että joka vuosi hype kasvaa vähän enemmän. Niin kuin, Mitä he aikovat tehdä tänä vuonna? Ja sitten tietysti, me joko räjäytämme ihmisten silmät - tai sitten petämme ihmisiä. Mutta yleensä siinä paketissa on yksi tai kaksi peliä, jotka, joka resonoi jonkun kanssa. Joten kuten Brooke juuri sanoi, jokaisella on erilainen tier-listalla siitä, mikä on heidän suosikkipelinsä. Ja me kuuntelemme kaikkia siitä, mitä heidän suosikkejaan ja mitä eivät. Se otetaan huomioon, kun päätämme, mitä pelejä valitsemme."

"ensi vuonna. Ja uskon, että myös me, kuten monet meistä, kun julkaisemme tuotteita, katselemme striimejä, katselemme ihmisten pelaavan niitä, luemme arvosteluja ja kommentteja, ja katsomme, miten ne laskeutuvat. Ja se on hyvä suhde siinä mielessä, että olemme kiitollisia siitä.
että monien peliemme uudelleenpelattavuuden vuoksi meillä on ollut jonkin verran pysyvää voimaa..."

"että vaikka julkaistaisiinkin jotain, joka ei ollut suosikkisi, kuten jokin, jota olet pelannut aiemmin, se vanha katalogi säilyy ja ihmiset voivat silti palata siihen. Se ei ole kuin, tiedätkö, olet jo tehnyt sen, joten et voi mennä takaisin ja soittaa tätä. Se on niin, että voit tavallaan, fanit ovat antaneet meidän kokeilla uusia juttuja ja osua joihinkin, kuten Allard sanoi, menestyksekkäästi..."

"ja tämä on parannus. Me rakastamme tätä. Emme pitäneet tästä yhtä paljon. Mutta me olemme Yritämme ottaa riskejä nähdäksemme, onko siinä jotain ja nauttivatko ihmiset siitä.
Mutta tietäen, että on kulunut 10 vuotta, että meillä on paljon pelejä, joita ihmiset voivat sekoittaa.
ja sovittaa yhteen ja palata takaisin ja käydä uudelleen läpi ja sitten odottaa innolla seuraavaa peliä ja saada uutta peliä."

"suosikki. Joten luulen, että olemme kiitollisia siitä. En tiedä, se on kuin ympäripyöreä...
Suhde on kuin, emme korvaa mitään. Me vain lisäämme lisää johon ihmiset voivat palata ja pelata. Se on siis hyvin jännittävää. Ja uskon, että se antaa meille tilaa kokeilla uusia asioita. Koska emme korvaa mitään. Me vain lisäämme täyden luettelo."

"Se myös vain vähentää paineita vihreän valon antamisesta. Tiedäthän, jos haluat valita itsenäisen ja paketin tekemisen välillä, kun tekee itsenäisen version, on todella vaikeaa meidän täytyy todella sitoutua tähän. Meidän on todella uskottava siihen, että meillä on monipakkaus...
Se antaa meille hieman hengähdystaukoa ja voimme olla kuin, no, tämä on outo peli, mutta katsotaanpa Laitetaan se sinne. Jotkut meistä rakastavat sitä. Tarkoitan, me kaikki yleensä pidämme siitä. Kyllä. No.., se ei saisi vihreää valoa, jos ei olisi. Niin, ihmisillä on meillä veto-oikeus, Ihmiset ajattelevat, että saako jokainen yhden kovan veto-oikeuden? Onko se niin kuin.., se ei ole virallista, mutta olen nähnyt ihmisten painavan jalat alta."

"Mutta asia on niin, että aina on uusi kierros, eikö? Eli jotain sellaista, No, on olemassa muutamia esimerkkejä, kuten teeskentelyä ja ehkä murhajuhlat. Ne kaikki saivat punaisen valon useita kertoja ennen kuin ne todella saivat vihreää valoa. Tarvittiin vain pieniä muutoksia siihen, miten me - miten ajattelimme niitä. Ja jotkut, pienetkin muutokset pisteytyksessä voivat olla saada jotain muuttumaan punaisesta vihreäksi. Joten, niin monta kuin mahdollista.., niin monta peliä kuin olemme luoneet, meillä on kaksi kertaa enemmän takana ja, tiedäthän, juttuja, jotka ovat mielenkiintoisia ideoita, mutta eivät vain saaneet vihreää valoa. Joten meillä on jonkinlainen takapakki."

"paljon pelejä, mutta se ei tarkoita, että ottaisimme aina niistä. Me keksimme uusia pelejä joka vuosi. Se on siis hauska prosessi. Se on lempipuuhaani.
prosessissa. Se antaa minulle myös hieman stressiä.
Brooke, kuten tiedät, kuten sanoit aiemmin, olet hyvin siisti, hyvin trendikäs."

"Todella siistiä. Joo. Haluan vain varmistaa, että se on kirjattu ylös, että olen erittäin siisti.
Laitan sen lihavoituna.
Hyvä, kiitos.
Varmista, että Brooke on todella siisti."

"Alexilla on yllään musta t-paita.
Aioin juuri kysyä, että yritättekö te tavallaan.., ehkä tavallaan ennakoida tulevia trendejä, jotka koskevat ihmisten tapaa pelata bilepelejä?
Jackbox on tavallaan edelläkävijä siinä, että bilepelit saadaan puhelimeen ja kaikki..."

"voivat pelata, vaikka vain yksi henkilö omistaisi sen. Näetkö, että ehkä näemme ennakoimassa missä juhlapelit voivat kehittyä seuraavaksi ja yrittää rakentaa pelejä sen ympärille? Vai pysytteletkö koeteltuun ja totuttuun kaavaan?
Luulen, että teemme vähän kaikkea, että kuten monet meistä, jälleen kerran, vain soittaa kaikenlaisia pelejä. Ja puhumme siitäkin säännöllisesti. Ei siis pelkästään bilepelejä, mutta luulen, että täällä työskentelyn jälkeen en pelannut niin paljon videopelejä, ennen kuin aloin - työskentelemään Jackboxissa. Ja sitten minua vain kiehtoi pelata erilaisia pelejä mennä, mitä rakastan tässä kokemuksessa, joka mielestäni voisi sopia juhlapelien maailmaan?
Ja niinpä me rakastamme ammentaa inspiraatiota juuri peleistä, tiedäthän, kuten, miten ihmiset ovat pelaavat? Mitkä ovat hienoja pelejä, joita ihmiset rakastavat? Ja onko niissä jotain sellaista, joka on ei niinkään yksi yhteen, vaan jokin mekaniikka tai kokemus, joka sopisi mielestämme myös meidän pelimaailmaan? Koska taas kerran, bilepelit ovat omanlaisensa juttu, koska siellä on vähän matalampi kynnys päästä sisään, varsinkin kun on vain yhden henkilön täytyy omistaa se, ja sitten ihmiset voivat liittyä mukaan. Niin kuin, tiedäthän, ja se on..."

"meidänkin toiveemme on, että jollakin on hauskaa jonkun toisen talossa. Ja sitten he ovat kuin, Voi, minun pitäisi hankkia tämä itselleni. Ja miten sitten teen sen? Joten se on niin, että aina on, aina on ja me yritämme tarjota, koska rakastamme sitä, että ihmiset tulevat kaikkialta, ja eritasoisia kokemuksia peleistä. Mutta se on meidän tavoitteemme on tehdä siitä että on helppo hypätä mukaan, pelata ja pitää hauskaa. Ja sitten toivottavasti se on jotakin, jota haluatte pitää tekemässä. Siksi yritämme aina miettiä, miten saamme sen pelaamaan..."

"vielä useammalle ihmiselle? Miten voimme tehdä peliin hyppäämisestä vielä helpompaa, joka taas ei ehkä ole sama kuin klassinen videopelikokemus. Joten olemme puhumme jatkuvasti siitä, mitä se voisi olla, tai mitä seuraavaksi. Mutta kyllä, luulen, että tiedämme myös mitä teemme hyvin. Joten se on sekoitus sitä, miten pitkälle voimme mennä sen ulkopuolelle, mitä me teemme..."

"jo tiedämme, kuten ihmiset pitävät meistä ja siitä, mitä teemme hyvin? Ja voimmeko jotenkin tehdä molempia? Tiedättehän, voimmeko kokeilla jotain uutta sen lisäksi, että tarjoamme klassisen kokemuksen, josta ihmiset pitävät? Joten minä Luulen, että olemme kasvaneet tarpeeksi, että mielemme on siinä, mitä voimme tehdä ja yritämme vain selvittää."

"miltä se näyttää meille. Joten kyllä, yritämme aina katsoa eteenpäin, mitä, mihin, joo, mihin voisimme kastaa varpaamme.
Joo. Muistan selvästi sen päivän, se oli kuin Party Pack kaksi, ja joku sanoi, Teemmekö vielä näitä Party Pack 10:n kaltaisia? Olin niinku, ei, vitsi. Ja tiedättehän, Se on hassua, koska minusta tuntuu, että olemme nyt paremmin valmistautuneita kuin koskaan ennen."

"juhlapelien tekemiseen. Luulen kuitenkin, että nyt keskitytään siihen, miten voimme tehdä miten voimme nostaa käsityön tasoa, tiedäthän, juhlapelien tekemisen tasoa? Miten voimme nostaa pelimekaniikkaa ja pelisuunnittelua peleissämme sulkematta pois sitä, kuinka helposti lähestyttäviä ne ovat? Kuten, Se on se juttu, että meillä on tietty, me olemme kuin mukavasti taskussa jotain, mitä sinä on hauskaa leikkiä, vanhemmillasi olisi hauskaa leikkiä, lapsillasi, tiedäthän, jos he ovat siistejä, heillä olisi hauskaa pelata. Ja se on, se on sellainen tasapaino, tuoda esiin käsityötaitoa ja pelisuunnittelua tekemättä siitä liian... tiedäthän, liian monimutkaista, liian monta sääntöä. Tiedättekö, kiva peli, kiva juttu peleissämme on se, - on toivottavasti se, että kun niihin pääsee sisälle, se on itsestään selvää, miten pelataan, Teemme pieniä opetusohjelmia, mitä tahansa. Mutta se ei ole niin, että jonkun pitäisi istua siellä ja katsoa laatikon yläosassa ja lukea pelin ohjeita. Emme halua, emme halua mennä siihen..."

"kohtaan. Haluamme kuitenkin nostaa pelien tasoa peleissämme ja seuraavalla muutaman vuoden aikana. Haluamme myös parantaa peliemme uskollisuutta, jotta ne voivat jatkaa toimintaansa.
tulevaisuuteen. Kuten, minä, me tavallaan katsomme nyt taaksepäin peleihimme ja mietimme, miten voimme pitää ne elossa? Koska pelivalikoimamme on iso osa maamme menestystä, tai maamme."

"Kunnia Jackbox Nationille.
Joo.
Ei, se on niinku, että miten tuemme vanhempaa sisältöä? Ja miten voimme tuoda sen ajan tasalle nykyaikaisiin standardeihin? Olen ollut alalla tarpeeksi kauan, että näen sen, asiat, joiden parissa raadoin vuosia, eivät ole enää pelattavissa, tai niitä ei enää löydy internetistä. Tiedättehän, asiat rapautuvat, ne katoavat."

"Ja haluan varmistaa, että meidän pelejä pelataan ikään kuin ikuisesti, kuten Monopolia, tai, tiedäthän, Haluamme tulla, tiedäthän, jokapaikanhöyläksi, luulisin. Se on siis unelmamme.
Saavutettavuus on asia, jonka olen huomannut, koska kumppanini, hän ei oikeastaan osallistu...
moniin peleihin, mutta Destroyed on kaikki Quiplashissa. Ja sitten oli niinku, mistä löydän tämän? Joten minä voin jatkaa, tiedäthän, jatkaa riehumista. Hän sai selville, että hänen kannettava tietokoneensa räjähtäisi, jos se - yritti edes asentaa Steamia, mutta siinä on kytkin. Joten hän sai nopean keinon saada - päälle se on todella hyvä. Luuletko, että Jackbox, puhuit vähän aiemmin laatikon yläosan lukemisesta, mikä on jotain hyvin pöytälaatikkomaista. Luuletko, että voisimme mahdollisesti koskaan nähdä enemmänkin Jackboxia tabletopissa? Ja luuletko, että sillä on samanlaista potentiaalia kuin mitä se tekee digitaalisesti on tabletopilla? Katson sitä todella tarkkaan juuri nyt. Joten en voi puhua siitä. Mutta se on, se on ehdottomasti, tiedäthän, jos tavoitteena on, tiedäthän, luoda kestävä brändi, Minusta pelit tosielämässä ovat tärkeitä. Ja haluaisin, että ihmiset pystyisivät siihen, näkevät Jackboxin pitkin, pitkin, pitkin, pitkin, pitkin, pitkin, pitkin, pitkin, pitkin, pitkin, pitkin, pitkin, pitkin, pitkin, pitkin, pitkin, pitkin, kaikki tungettuna sinne. Haluaisin nähdä Jackbox-pelejä myös siellä."

"Mutta, tiedättehän, se on jotain, mitä me ehdottomasti tarkastelemme tulevaisuutta varten. Niinpä, Tämä vuosi on ollut mielenkiintoinen, koska olemme muuttaneet asioita hieman...
hieman tämän vuoden kokoonpanoamme. Ja se on antanut meille mahdollisuuden miettiä muita asioita, vain sen suhteen, miten olemme järjestäneet tuotantomme. Emme ole palkanneet ketään. Emme ole oikeastaan erottaneet ketään, mutta olemme tavallaan muokanneet monia tuotantotiimejä niin, että ne toimivat näissä eri aloitteissa. Tämä on mielestäni hienoa aikaa Jackboxille, Tiedäthän, kun puhutaan uusista asioista. Hienoa."

"Brooke, onko sinulla jotain lisättävää?
Ei, Alec sanoi kaiken, varsinkin koska taas, kuten se on, se on, se on, se on paljon asioita, jotka, Olemme sanoneet jo varhain, että meillä on asioita, joita työstämme tänä vuonna.
Luulen, että kun niitä esitellään ja julkistetaan, on paljon jännitystä. Mutta olemme varmasti aina niin kuin, aivoni menevät, olin kuin, mistä me puhumme? Mistä voimme puhua mistä? Mikä on jännittävää? Ja niin se on niinku, tarkoitan, luulen, että se on niinku, se on niinku, se on paljon siistiä potentiaalia ja paljon asioita tutkitaan. Ja kuten Alec sanoi, kyllä, se on tavallaan tauolla tänä vuonna - perinteisestä mallista. Niin, se on avannut meille mahdollisuuden kokeilla joitakin asioita. Ja uskon, että se on tuonut sisäisesti uutta puhtia, joka toivottavasti heijastuu myös ulkoisesti, kun kokeilemme asioita."

"Hienoa.
Fanimme kertovat meille kuitenkin.
Joo...
Puhelimeni, puhelimeni ovat auki. Puhelimeni ovat auki. Katsotaan."

"Olemme vastaanottavaisia.
Joo.
Ja minulla on vielä tavallaan yksi viimeinen kysymys teille, koska olen tainnut pidätellä panttivankejanne täällä tunnin ajan."

"Ei, se on ollut ihanaa. Se on hienoa.
Onko sinulla suosikkia?
Alkaa olla myöhäistä sinulle.
No, ei liian myöhäistä, 16.00, 16.00 täällä Old Blightyssa. Joten ei hullummin."

"Mikä on suosikkipelisi Jackboxissa, Jackbox-kokoelmassa?
Ja en muista, olen koko tämän tunnin yrittänyt miettiä nimeä, Luulen, että se on Jackbox 4, jossa on sosiaalinen media. Se on...
Ai, Survive the Internet."

"Tuo on suosikkini. Se on minun...
Onko tuo sinun suosikkisi? Se on mahtava.
Sillä on kuitenkin seuraajia. Sillä on kiihkeä fanikunta, jota rakastamme.
Rakastamme niche-pelejä."

"Se tulee esiin joka vuosi. On, on olemassa kiihkeä joukko ihmisiä, jotka haluavat nähdä sen.
Otan selvää, keitä nämä ihmiset ovat.
Puhuimme juuri tästä aiemmin ja vain tavallaan, luulen että se muuttuu joskus, kun minulta kysytään, luultavasti riippuen siitä, mitä olen työskennellyt viime aikoina, Kyllä, tämä on minun elämäni. Rakastan tätä peliä. Mutta sanoin Allardille aiemmin, rehellisesti sanottuna, - Jotkut lempipeleistäni ovat, yksi jonka parissa työskentelin ja joka on minulle erityinen, on Job Job, on yksi lempipeleistäni. Olen iloinen siitä, miten hyvin se otettiin vastaan..."

"koska se on taas Quiplash-muotoinen, mutta eri tavalla, että tavallaan erilainen lähestymistapa luovuuteen. Ja sitten myös Trivia Murder Party 2, luulen...
sen voi aina järjestää minkä tahansa ryhmän kanssa ja pitää todella hauskaa.
Ja siellä on niin hyvä tasapaino ihmisiä, jotka rakastavat triviaa ja sitten ihmisiä, jotka ovat hyvin - jotka ovat huonoja siinä, mutta joilla on silti hyvä mahdollisuus noiden minipelien tasoittajan ansiosta."

"Ja ihmiset jotka haluaa olla myös nukke.
Ihmiset jotka haluavat olla nukke joka räjäytetään ja tuhotaan.
Puhuimme tästä aiemmin, kuten Brooke sanoi.
Drawful on edelleen suosikkini, kaikki versiot siitä. Mielestäni se tavallaan yhdistää kirjoittamisen ja piirtämisen parhaalla tavalla. Se on pohjimmiltaan kuin fibbage, rakenteellisesti peli on. Mutta vain se, että ei tarvitse piirtää hyvin, ja se vapaus, joka sinulla on, Luulen, että se on ollut tavallaan vapauttavaa monille ihmisille. Ja minulle, tiedättehän, voin nähdä piirroksen ja tunnistaa sen heti. Se on kuin näkisi..."

"TKO-paidan, tiedätkö, mitä olet pelannut. Mutta en tiedä, itse olen nauranut eniten...
tuossa pelissä, mutta en ehkä niin paljon kuin Fakin' Itissä, koska Fakin' It saa minut myös nauramaan paljon.
Tuo on erilaista naurua. Se on kuin syyllinen nauru. Joo. Joo. Sinä vain...
kun sinua haukutaan, se on ehkä hauskinta ikinä. Joten se on myös hauska nähdä, kun asioita ilmestyy kuin tyhjästä, kuten vanhempi peli, joka, tiedäthän, vain tavallaan..."

"saavutti jonkinlaista suosiota. Äskettäin, kun olimme PAX:ssa, ihmiset tulivat tänne.
ja pyysivät Talking Pointsia, meidän esittelypeliämme. Ja he sanoivat, että se oli koko päivän. Se oli kuin, voimmeko pelata? Se on niin hauskaa. Se on niin hauskaa. Se on vain hauskaa. Talking Points on superhyvää. Joo. Aika paljon hienoa. Vaikea valita. On vaikea valita suosikkia."

"Oletko nähnyt jonkun, jolla on TKO t-paita ja olet pystynyt tunnistamaan hänet? Kyllä vain. Kyllä, Ehdottomasti. Niiden täytyy varmaan olla aika helppoja. Ne ovat aika, no, näemme niitä paljon...
kun menette konferensseihin, pelikonferensseihin. Siellä on aina ryhmä ihmisiä, jotka ovat kaikki - joilla on samanlaiset paidat, kuten perheillä. Joo. Olen kuin, että pelaatte..."

"lasten kanssa. Okei, hienoa. Niin teen. Joo, kyllä. Mutta kyllä, ja me itse asiassa, ironista kyllä, - kun teimme TKO:ta, ajatus t-paitojen tekemisestä tuli tyhjästä ja me.., Mietimme, pitäisikö meidän laittaa logo niihin? Kuten Jackboxin logo? Niinpä, Tiedäthän, me levitämme sanaa. Sitten tajusimme, että se on huono ajatus."

"Kaikki teidän. Hyvin tunnistettava, vaikka siinä ei olekaan Jackboxin logoa.
Se on fontti. Se on kauhea piirros.
Kauheat piirrokset voittavat aina enemmän kuin hienot. Minulla on ystäviä, jotka yrittävät pelata TKO:lla piirustustaulullaan tai jollain muulla, eivätkä ikinä, ikinä voita. Ei koskaan voita. Se on aina Tikkumies tekee jotain typerää, joka on paras esitys, jonka olemme ikinä nähneet elämässämme."

"Ja meidän kaikkien pitää puhua toisillemme, ettemme tilaisi sitä seuraavana päivänä. Mutta Joskus pian, joskus pian, meidän on ostettava tällainen. Aivan.
Luulen, kuten sanoin, että siinä, siinä, siinä kaikki kysymykset, joita minulla on teille, mutta voisin puhua Jackboxista vielä jonkin aikaa. Hienoa. Kiitos paljon, kaverit."

"Kiitos paljon. Oli mukava tavata teidät. Oli mukava tavata teidät molemmat. Kiitos teille.
Hei sitten.
Heippa.
Heippa."

Haastattelut

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää